Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 746
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
« Benedetta », благодаря Flowers Hibiscus!

# 526
« Benedetta », благодаря Flowers Hibiscus!

Моля! Heartpulse Импала имат и продукти в онлайн магазин, научих, когато търсех възможно най-тънка четка за очна линия\вежди.

# 527
Благодаря Flowers Bouquet! Открих го Simple Smile!

# 528
На Импала сайта не работи от много време.Поне при мен.Иначе и аз се опитвах да поръчвам.

# 529
  • София
Кога сменят промоциите в Елитис? Има ли някъде брошурата им?

# 530
  • Пловдив
Кога сменят промоциите в Елитис? Има ли някъде брошурата им?

Клеми, ето я брошурата. https://broshura.bg/elitis/elitis-broshura-do-04-01-19 Пише, че е от 15. 12 до 04. 01.

# 531
Добро утро и успешен ден!
Бихте ли ми препоръчайли скраб за тяло с хубав състав, подходящ за чувствителна кожа?

# 532
  • София
Добро утро и успешен ден!
Бихте ли ми препоръчайли скраб за тяло с хубав състав, подходящ за чувствителна кожа?
Мъжът ми беше взел от ремедиум този на Дав https://www.tesco.com/groceries/en-GB/products/287774992 Много ми харесва. Замества душ гел и скраб за тяло, мирише страхотно и е доста нежен.

# 533
  • Deutschland
Някой пробвал ли ги е? Свърши ми скраба на Биотен и това го забърсах набързо, малката опищя магазина и не ми се търсеше подробно

# 534
Аз имам балсама, хубав е. Измива, не изсушава кожата, нищо уау не е, обаче. За грим не знам как ще е, не се гримирам в момента. 

# 535
  • Deutschland
И аз не се гримирам от доста време, с това недоспиване кожата ми има нужда от хидратация първо. Благодаря за отзива.

# 536
Фрaу, aз ги имaм. Бях писaлa отзив в някоя от темите. Хубaви продукти сa. Измивaщия бaлсaм е хубaв и нежен, но не мирише особено приятно. Скрaбa е мaслен, чaстиците сa едри, но не много aгресивни, от кaфявa зaхaр сa, aромaтa е супер. Скрaбa почиствa добре, но усещaнето е че все едно си се нaмaзaл с плътно мaсло, което aхa дa не се отмие, но...е сaмо усещaне, отмивa се успешно, кожaтa остaвa мекa и глaдкa.

# 537
Някъде назад в темата имаше доволни от антицелулитния крем на Кройтерхф, но забравих кой. Днес в аптеката гледах два варианта. Едното е в голяма кръгла кутия и се води гел, а другото е серум и май е в туба, че кутията беше продълговата. За кой от двата става дума?

# 538
Масово момичетата говорят за гела. Аз препоръчвам и двата горещо, последната година се е получавало да ползвам повече серума. Онзи ден сложих от гела, масажирах усърдно с гумена ръкавица, та парене нямаше, само леко загряване. Обаче с намацаните пръсти се пипнах на слепоочието и пари гадината, пари! Grinning
Не знам, на мен ми доставя допълнителен кеф. Част от процедурата ми по глезене е - обтъркване със суха четка, душчето, сваляне на 3 слоя кожа с ексфолиант с кафе, силиконова вендуза на дупе и задни бедра, после антицелулитен масаж, обилна хидратация с лосион на Дав или с крем с какао и ший, ако съм решила да вадя тежката артилерия... Една чаша вино и козметиката за лице и съм много дзен.

# 539
Аз изхвърлих пълна опаковка от гела на Кройтерхоф. Може и да има ефект, ама това парене няма как да си го причинявам всяка вечер, пък ако ще. 

Общи условия

Активация на акаунт