Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 725
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Аз събирам идеи за бюджетни балсами с интензивна грижа, защото паднаха с няколко градуса температурите и положенито загрубя страшно - устните ми са като изгорени, кожички, кръв, някакъв ужас. В момента съм с детския на Бочко, който имам чувството, че е балсам "Зима" със сменен етикет, спасява положението, но за 10 минути.

От предложените на първа страница се спрях на Талодерма, но ако някой има други продукти, които са му помогнали за по - "хард" състояния ще съм адски благодарна.

В друга тема много хвалят балсама за устни на Alverde с невен от DM. Аз ползвам на Oriflame и съм доволна, но според мен е само за домашни условия, тъй като не е в гилза.

Миналата зима този балсам спаси устните ми от ужасно напукване. И сега си го използвам щом усетя, че се изсушават. През деня слагам балсам на Нивеа, а вечер преди лягане и изобщо вкъщи, от този балсам, защото и според мен не е удобен да се използва на вън.
Някой по-горе търсеше скраб за устни - най-добрият домашен скраб за устни е мед и захар, тези 2 съставки мисля, че ги има във всеки дом, освен това действа много добре на устните.

# 181
  • Пловдив
Една вметка днеска много често дават реклеме на ДМ, че в петък ще има 20% намаление на всичко

# 182
На 23 и 24 ноември ще е 20% намалението в ДМ.

# 183
Момичета,на абсолютно всичко ли ще има намаление в дм?

# 184
ако се съди по постерите - да

# 185
Доволна съм от сенките за вежди на римел. Сега мисля да ги заменя с други. Предложения? На вас с какво ви е най-удобно да си оправяте веждите? Аз не съм пробвала молив, но и не мисля да пробвам. Имам малко нужда от сенки и според мен стои по естествено

# 186
Първо купих този комплект за вежди на Есенс:

Започнах да го ползвам, не ми допадна. Това е по-тъмният комплект от двата, които се предлагат. Тъмнокоса съм, веждите ми са черни. Тъмния нюанс, който би трябвало да ми пасне, се оказа с червен оттенък. Стоеше много неесествено. Светлия така и не го изпробвах тогава.

След това купих този гел, отново на Есенс:

Много ми допадна. Оцветен е. Фиксира веждите. Но определено е за подчертаване, отколкото за запълване и рисуване. Обаче, като свърши реших да дам втори шанс на сенките. И проработи. Ползвам светлия цвят от комплекта. Докарвам го да изглежда добре. На кожата и на веждите не стои така светло както в опаковката.
Доволна съм и от двата продукта. Сенките със сигурност няма да свършат скоро. Като издръжливост много е относително, но при мен издържат в рамките на работния ден. Не забелязвала да се размазват.

# 187
С мънички букви пише, че за бебешките формули не важи.
Отстъпката, няма да бъде отразена на рафт и ще се получава на каса. Отстъпката няма да се съчетава с други талони, отстъпки и промоции на цялата покупка, като няма да важи при покупката на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца, формули 1 и 2.

# 188
[video][/video]
Първо купих този комплект за вежди на Есенс:

Започнах да го ползвам, не ми допадна. Това е по-тъмният комплект от двата, които се предлагат. Тъмнокоса съм, веждите ми са черни. Тъмния нюанс, който би трябвало да ми пасне, се оказа с червен оттенък. Стоеше много неесествено. Светлия така и не го изпробвах тогава.

След това купих този гел, отново на Есенс:

Много ми допадна. Оцветен е. Фиксира веждите. Но определено е за подчертаване, отколкото за запълване и рисуване. Обаче, като свърши реших да дам втори шанс на сенките. И проработи. Ползвам светлия цвят от комплекта. Докарвам го да изглежда добре. На кожата и на веждите не стои така светло както в опаковката.
Доволна съм и от двата продукта. Сенките със сигурност няма да свършат скоро. Като издръжливост много е относително, но при мен издържат в рамките на работния ден. Не забелязвала да се размазват.

Аз тотално съм се объркала сега като видях снимката. Не съм използвала на римел, а на есенс и аз същите само, че светлития вариант. Оле не мога да повярвам, че се обърках. Извинете ме. Както казах бях доволна от тях и мога да кажа, че ги ползвах 5 месеца горе долу. Не знам дали е вредно толкова много време да ги ползвам, но наистина много е икономичен продукта. Аз също така съм доволна и от всички спирали на Орифлейм. Най вече от 5 в 1, но тя е около 15лв и не е особенно бюджетна.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 11:21 от Alexa23

# 189
Отстъпката, няма да бъде отразена на рафт и ще се получава на каса. Отстъпката няма да се съчетава с други талони, отстъпки и промоции на цялата покупка, като няма да важи при покупката на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца, формули 1 и 2.

Нещо не разбирам. Отстъпка 20% на всеки един продукт или 20% от сметката. Примерно ако сметката ти е 28 да ти вземат 23 или нещо такова или на всеки един продукт си има 20процента отстъпка.

# 190
Имате ли отзиви за професионалната серия шампоан и балсам на Велнеа? Много, много съм доволна от Балеа, но искам да разнообразя.

# 191

Нещо не разбирам. Отстъпка 20% на всеки един продукт или 20% от сметката. Примерно ако сметката ти е 28 да ти вземат 23 или нещо такова или на всеки един продукт си има 20процента отстъпка.

Ми то дали е на всеки продукт или накрая на сметката, е едно и също.

# 192
Blondy, от кой точно шампоан на Балеа си доволна? С какъв тип коса си?

Давам отзив за шампоана на Ревюел за сгъстяване на косата, ето този: https://revuele.eu/produkti/grija-kosa/shampoani-2/revuele-pharm … yavane-na-kosata/
Бих казала, че за класа си е доста приличен. Създава обем, не изсушава косата, и не знам дали от него, или от останалите неща, които ползвам, но косопада ми осезаемо намаля. Не бих го повторила обаче, поне не веднага. Липсва ми една идея блясък и лесно разресване с него.

# 193
Blondy, от кой точно шампоан на Балеа си доволна? С какъв тип коса си?

Давам отзив за шампоана на Ревюел за сгъстяване на косата, ето този: https://revuele.eu/produkti/grija-kosa/shampoani-2/revuele-pharm … yavane-na-kosata/
Бих казала, че за класа си е доста приличен. Създава обем, не изсушава косата, и не знам дали от него, или от останалите неща, които ползвам, но косопада ми осезаемо намаля. Не бих го повторила обаче, поне не веднага. Липсва ми една идея блясък и лесно разресване с него.
От професионалната серия на Балеа. Ползвала съм за блондинки, за растеж и за къдрава коса(в момента хабя трети опаковки)...Има и един много голяма опаковка (май за цялото семейство се води) с плодов аромат. Той също не е никак лош.

# 194

Ми то дали е на всеки продукт или накрая на сметката, е едно и също.

На цялата сметка, обаче изключва продукти в промоция и изброените млека за кърмачета и пр. Ако имаш сметка 30 лева (примерно), и 20 лева от нея са продукти в промоция, намалени заради някакви други отстъпки или АМ, то отстъпката ти е върху останалите 10 лева от сметката.

Общи условия

Активация на акаунт