Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 876
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, дами, от известно време ви следя и реших и аз да споделя няколко продукта, от които съм доволна.
По ваша препоръка си купих за 5 и нещо на Eucerin балсама за устни - доволна съм. Хидратира страхотно, не стои изобщо мазен и няма цвят, нито вкус (или поне аз не усещам такъв). Нося си го самостоятелно или под червило.
Другият продукт, който препоръчвам е на Dove душ-гела с лавандула и екстракт от розмарин.Не помня колко струва, беше забутан в шкафчето с банни принадлежности, явно съм го купувала или ми е подаряван отдавна. Пени се добре, не ми дразни кожата и оставя съвсем ненатрапчив аромат, което за мен е плюс, защото силните аромати ме дразнят.
Препоръчвам и на Farmona Sweet Secret пилингът за тяло с ванилия и канела. Беше 9.99 на промоция, не помня редовната цена и не съм сигурна дали спада в графа "бюджетни". Не бих го заменила за нищо на света - частичките му точно толкова едри и груби, колкото искам да бъдат, ексфолират доста яко, отмиват се лесно (като се намокрят се превръщат в белезникава течност), не оставят след себе си лигаво усещане и омекотяват невероятно. Пилингът мирише доста осезаемо за приличен период от време.
Последното е на Avon delicate интимните гелове - ползвам ги редовно. На промоция са между 3 и 5 лева. Отмиват се добре.

# 196
Много съм доволна от дневен и нощен крем на Nivea 55+
Кожата ми е нормална към мазна и става много мека и хидратирана (без да льщи) след употребата на тези кремове. Имат фина структура и попиват много добре. Могат да се намерят на цена около 8 лв на промоция или по 10-тина лева редовна цена.

# 197
  • София
Много съм доволна от дневен и нощен крем на Nivea 55+
Кожата ми е нормална към мазна и става много мека и хидратирана (без да льщи) след употребата на тези кремове. Имат фина структура и попиват много добре. Могат да се намерят на цена около 8 лв на промоция или по 10-тина лева редовна цена.

Подкрепям с две ръце, аз съм ползвала този за 35+,че е най-лек от трите.

# 198
Похвалвам маската за лице на Еveline Cosmetics "Pure Control SOS". Предназначена е за почистване на порите от черни точки, себум и прочие. Имам чисто лице, затова за проблемна кожа не мога да кажа дали ще има видим ефект, но при мен удържа фронта успешно и почиства добре. Взех я отдавна от ДМ, не съм сигурна за цената, със сигурност е била под 10 лв. При нанасяне има приятен охлаждащ ефект, като почне да съхне лицето изтръпва, но на мен това ми харесва.

# 199
Днес си нaкупих мaски зa лице от Лидъл, сегa ще пробвaм и дaвaм отзиви. Бяхa нaмaлени нa 0.99ст. Зaпaсих се с козметични тaмпони и две кутии козметични сухи кърпички(добри сa им), взех и лaк зa косa зa обем. Кaто го пробвaм и зa него ще дaм отзив.

# 200
  • София
В Лидл някакви уреди за лице не са ли пускали скоро?

# 201
О, да, за лака за коса ще те чакам с нетърпение! На вятър, на влага.. всичко да му огледаш. Simple Smile Flowers HibiscusЧе ще трябва да купувам скоро, а аз освен Шварцкопф друг не мога да харесам.

Почистващата маска с цинк и бяла глина им е много хубава. Но аз сега накупих от ДМ маски, че нали и там ни прилъгаха с едни намаления.. Astonished

# 202
Аз съм много доволна от лака за коса на Сайъс. Много добре фиксира и не слепва косата Heart Eyes

# 203
Лакът на Лидл е огромен флакон за смешни пари. Ако се окаже добър, ще е голяма далавера. Smiley

# 204
Soul81, зaдължително ще го тествaм и дaм отзив. И нa мен ми е любопитен. Нa мен производителите нa лaкове зa косa трябвa дa ми дaвaт процент, че съм нaй-върлия им консумaтор. Пробвaлa съм де що лaк зa косa имa из дрогериите, основно евтините, че зa мен лaкa зa косa е кaто водaтa с която се мия.

# 205
И аз не мога без лак за коса. Преди всяко излизане задължително, а днес даже и за вкъщи съм се напуфкала Satisfied. Този от Лидл исках да го пробвам още преди месец-два, но го забравих и взех един на Вела да го пробвам, че по принуда купих малък флакон от него, нямаше друго и поне да знам с какво ще тръгвам на път. Но не ми харесва особено.

# 206
Включвам се да кажа, че 20% -ната отстъпка в ДМ важи за всички продукти, както и за ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 207
Искaш дa кaжеш, че нaмaления Aфинитон щеше дa ми излезне с още -20% ли. Е, сегa вече ме удaри в сърцето. A отстъпкaтa мaй е до днес. Уф.

# 208
  • Пловдив
До утре е.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт