Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 855
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Да похваля душ геловете на Жая, ползвам от около половин година и съм много доволна. На два пъти хващах промоции в дм и лили 1+1 безплатно. За напред ще продължа да ги използвам.

Наскоро открих и подхранващият крем на Хималая, страхотен е, не оставя мазен слой, попива доста бързо, определено ще продължа да го купувам. Wink

# 226
  • София
А някаква маска за лице с хума? Ползвах на Нивеа /никога повече/, Хималая, от еднократните... всички ми щипят, не мога да намеря нещо, което да ми пасне. Явно всичко ми действа агресивно, ще премина на хума, но не искам от тази, която аз ще разтварям, а ако може готова такава.

# 227
Бях взела душ-гел на Жая с горски плодове. Много ми харесваше и като аромат, и като усещане, но аз обичам много пяна, а той почти не правеше такава и от тази гледна точка ми се видя много неикономичен - за една седмица си отиде Grinning. На Жая много ми хареса лосионът за тяло с козе мляко и балсамът за коса с какао Heart Eyes. Аз сега започнах да вземам душ-гелове на Дав и много ми харесват. Най-вече с мицеларна вода и този с круша и алое вера Heart Eyes

# 228
Бях взела душ-гел на Жая с горски плодове. Много ми харесваше и като аромат, и като усещане, но аз обичам много пяна, а той почти не правеше такава и от тази гледна точка ми се видя много неикономичен - за една седмица си отиде Grinning. На Жая много ми хареса лосионът за тяло с козе мляко и балсамът за коса с какао Heart Eyes. Аз сега започнах да вземам душ-гелове на Дав и много ми харесват. Най-вече с мицеларна вода и този с круша и алое вера Heart Eyes

Забравих да спомена балсама- точно в момента съм с този на Жая с какао, хубав е, мирише страхотно, но за моята средно дълга коса е доста неикономичен, тъй като разфасовката ми идва малка. Определено бих го купила отново и да го държа в несесера за из път. Grinning

Душ геловете на нивеа не ми харесаха, прекалено "мазни" ми идват.

# 229
Аз си поръчах комплект от продукти за лице с козе мляко/ подхранващ серум, ексфолиант и крем/, както и един крем с  витамин С на  Жая. Като ги пробвам ще споделя как  са. Сега ме хвана яд, че не поръчах и лосиона за тяло. Нищо, другия път✌😊

# 230
Като ви чета за козметиката на Жая с положителни отзиви, все си мисля за моята близка, която се обрина от крема за лице с козе мляко, май има етерични масла в него и подозирам, че към тях е направила реакция.

Някой купувал ли си е крема за ръце на Веледа с витамин Ц, масло от авокадо и шеа? От тубичката ми миришеше на хубаво, аз обичам парфюмирана козметика, обаче на ръцете ми мирише много силно на мъжки парфюм. Smile

# 231
Ооо момичета не знам как ви се струва като цена, но съм страашно доволна от нивеа micellair за околоочен грим. За първи път ми се случва като си махам спиралата да нямам никакви следи от спирала под очите на другия ден. Просто не я заменям. Дори на биодерма розовата мицеларна вода ми оставаше следи на другия ден под очите от спирала.
Не е тука мястото да питам, но има ли тема за сайта зоя.бг?

# 232
Аз също чистя със тази мицеларна вода и бях доста скептична. Маха абсолютно всичко от грима, че дори и водоустойчив гел за вежди (маха се много трудно, но това му е и ролята Grinning ) . По принцип първо чистя лицето с вода и измивен гел и след това миц. вода. До този момент, която и вода да съм купувала не правеше нищо и помислих, че е поредния маркетингов трик. Радвам се, че я открих и ще я подновя Peace

# 233
Ще може ли линк или снимчица на точно тази мицеларна вода за която пишете. Моля. Hug

# 234
Ще може ли линк или снимчица на точно тази мицеларна вода за която пишете. Моля. Hug

Аз говоря за тази в по малката тубичка за околоочен грим, но смятам да си купя и голямата. Мицеларната вода, която беше доста хвалена на ревюел розовата изобщо не ми хареса. Не маха хубаво грима.

# 235
Препоръчайте ми някакъв крем против несъвършенства? Бях в търсене на комплект измиващ гел+крем ама явно няма да намеря. Насочих се към измиващия гел на кройтерхоф с хиалурон, но за крем нямам идея. На микса 2в1 мисля, че не ми помогна.

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 10:38 от Alexa23

# 236
Аз използвам голямата бутилка в черната опаковка на Нивеа.
Крем против несъвършенства... Дайте ни малко повече информация за кожата Ви, за да дадем препоръка. Peace

# 237
Blondy, от кой точно шампоан на Балеа си доволна? С какъв тип коса си?

Давам отзив за шампоана на Ревюел за сгъстяване на косата, ето този: https://revuele.eu/produkti/grija-kosa/shampoani-2/revuele-pharm … yavane-na-kosata/
Бих казала, че за класа си е доста приличен. Създава обем, не изсушава косата, и не знам дали от него, или от останалите неща, които ползвам, но косопада ми осезаемо намаля. Не бих го повторила обаче, поне не веднага. Липсва ми една идея блясък и лесно разресване с него.

Моля те,напиши какви други неща ползваш срещу косопад,че и аз се боря с него.Може и на лични! Flowers Hibiscus
Казвам веднага, но с уговорката, че косопадът ми беше комбинация от грешна козметика и стрес. Започнах да правя маски за коса при всяко миене- редувам чисто кокосово масло (нанесено на суха коса, поне час- два преди миене), протеинова терапия (нанасям протеинова маска на немита, влажна коса за около 30мин., след което отмивам с шампоан) и маската на Гарниер Уондър бътър. След всяко измиване, още докато е влажна косата впръсквам в корена хининова вода Хербал тайм на Роза импекс (търсих на Милва, защото нея съм използвала, но и тази е добра) и оттам нататък нищо специално- предпазваш спрей или кристали и сешоар. Това обаче го комбинирах с повече спокойствие, плодове, зеленчуци, никакъв хляб, прясно качествено месо и мултивитамини за жени на Biotech USA.  След този режим, дори ако съм изтървала граничния ден и косата ми е вече доста мъсна, при миене пада съвсем малко, а преди падаше на цели кичури. Истината е, че според мен освен външно, лечението трябва да се комбинира с по- здравословен начин на живот и витамини. Фрау е писала за ампулите, и аз съм чувала хубави отзиви за тях. Предполагам, че с по- специализирана грижа като тях, резултатът ще дойде още по- бързо. Успех Flowers Hibiscus

# 238
Аз използвам голямата бутилка в черната опаковка на Нивеа.
Крем против несъвършенства... Дайте ни малко повече информация за кожата Ви, за да дадем препоръка. Peace

По принцип суха и чувствителна, но от няколко месеца ми се омазнява Т зоната 3 4 часа след сън. Може да е и от кремовете, които ползвам. Забелязах, че от слънцезащитния ми крем много ми лъсва кожата.

# 239
Момичета, някой ползвал ли ги е тези мицеларни води? Отзиви някакви имате ли😁

Последна редакция: пн, 26 ное 2018, 13:00 от sladur4e7

Общи условия

Активация на акаунт