Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 874
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз използвам голямата бутилка в черната опаковка на Нивеа.
Крем против несъвършенства... Дайте ни малко повече информация за кожата Ви, за да дадем препоръка. Peace

По принцип суха и чувствителна, но от няколко месеца ми се омазнява Т зоната 3 4 часа след сън. Може да е и от кремовете, които ползвам. Забелязах, че от слънцезащитния ми крем много ми лъсва кожата.
Мога да ти препоръчам продукти, но не а от най-бюджетните. Измивен гел на биодерма сенсибио и кремът на биодерма хидрабио. Гелът е много нежен към кожата, не премина и е подходящ за чувствителна кожа. Кремът е хидратиращ, но не омазнява кожата. Можеш да си вземеш тестери от аптеката на крема, за да видиш дали ще ти допадне. Моята кожа е чувствителна, комбинирана и се отразява много добре

# 241
Дайте ми съвет коя спирала на есенс да избера. Миглите ми са рехави не много дълги и светли.

# 242
Благодаря, на тази от вас, която сподели за този крем. Прекрасен за парите си. Мирише нежно и деликатно и попива мигновено :=) Ръцете ми наистина стават меки след него :=)

# 243
  • Deutschland
Дайте ми съвет коя спирала на есенс да избера. Миглите ми са рехави не много дълги и светли.

# 244
Blondy, от кой точно шампоан на Балеа си доволна? С какъв тип коса си?

Давам отзив за шампоана на Ревюел за сгъстяване на косата, ето този: https://revuele.eu/produkti/grija-kosa/shampoani-2/revuele-pharm … yavane-na-kosata/
Бих казала, че за класа си е доста приличен. Създава обем, не изсушава косата, и не знам дали от него, или от останалите неща, които ползвам, но косопада ми осезаемо намаля. Не бих го повторила обаче, поне не веднага. Липсва ми една идея блясък и лесно разресване с него.

Моля те,напиши какви други неща ползваш срещу косопад,че и аз се боря с него.Може и на лични! Flowers Hibiscus
Казвам веднага, но с уговорката, че косопадът ми беше комбинация от грешна козметика и стрес. Започнах да правя маски за коса при всяко миене- редувам чисто кокосово масло (нанесено на суха коса, поне час- два преди миене), протеинова терапия (нанасям протеинова маска на немита, влажна коса за около 30мин., след което отмивам с шампоан) и маската на Гарниер Уондър бътър. След всяко измиване, още докато е влажна косата впръсквам в корена хининова вода Хербал тайм на Роза импекс (търсих на Милва, защото нея съм използвала, но и тази е добра) и оттам нататък нищо специално- предпазваш спрей или кристали и сешоар. Това обаче го комбинирах с повече спокойствие, плодове, зеленчуци, никакъв хляб, прясно качествено месо и мултивитамини за жени на Biotech USA.  След този режим, дори ако съм изтървала граничния ден и косата ми е вече доста мъсна, при миене пада съвсем малко, а преди падаше на цели кичури. Истината е, че според мен освен външно, лечението трябва да се комбинира с по- здравословен начин на живот и витамини. Фрау е писала за ампулите, и аз съм чувала хубави отзиви за тях. Предполагам, че с по- специализирана грижа като тях, резултатът ще дойде още по- бързо. Успех Flowers Hibiscus

Благодаря! Flowers Hibiscus

# 245
  • Somewhere in the World
Здравейте и от мен.Моля да споделите от коя очна линия сте доволни.
Аз в момента ползвам писалката на Лореал,ето тази http://www.ivis.bg/loreal-super-liner-perfect-slim-%D0%BE%D1%87% … D1%8F-p7368.html/,но имам проблем - след няколко часа избледнява,а аз искам наситена и трайна линия.

# 246
  • Шумен
Аз в момента ползвам писалката на Лореал,ето тази http://www.ivis.bg/loreal-super-liner-perfect-slim-%D0%BE%D1%87% … D1%8F-p7368.html/,но имам проблем - след няколко часа избледнява,а аз искам наситена и трайна линия.

Тази очна линия е добра:

https://www.eveline.eu/bg/grim/ochi/ochna-liniya-i-molivi-za-och … ining-your-glance

На същата марка има още  една, която също става, но не е водоустойчива.

# 247
Здравейте, влизам да кажа, че най-накрая в Лили са пуснали дамски гел за бръснене (не знам всъщност от кога е , но аз го забелязах в петък. Страхотен аромат и прави чудесна гъста пяна, не дразни кожата. Досега много харесвах на Сиен, но този сякаш е по-приятен. Цената е около 4-5лв.

# 248
  • Somewhere in the World

Тази очна линия е добра:

https://www.eveline.eu/bg/grim/ochi/ochna-liniya-i-molivi-za-och … ining-your-glance

На същата марка има още  една, която също става, но не е водоустойчива.
Благодаря,ще пробвам:)

# 249
Препоръчайте крем за успокояване на кожата за след епилация.

# 250
Момичета, някой ползвал ли ги е тези мицеларни води? Отзиви някакви имате ли😁
Скрит текст:

Имам първата на Агива, случайно я купих, такава имаше в магазина, а ми трябваше. Половината бутилчица е използвана. Не мога да кажа, че е нещо невиждано, допадна ми, лицето ми е почистено и спокойно, ароматът също ми харесва, обичам аромат на рози, не е силен. Просто става!

# 251
Препоръчайте крем за успокояване на кожата за след епилация.

# 252
за очна линия препоръчвам на Есенс или на Голдън роуз. Ползвала съм по две различни ии от двете марки и нямам забележки

# 253
Ползвaм мицелaрнaтa водa нa Ревюел. Зa мен е нaй-нежнaтa от тези които съм позвaлa и ползвaм. Но не рaзчитaм изцяло нa нея зa свaляне нa грим, гримa рaзтвaрям и свaлям с мaсло.
Първaтa покaзaнa - розовa мицелaрнa не съм ползвaлa. От този тип хaресвaм много нa Лaвенa - My rose. A от чисто розовите - хaресвaм нa Биофреш.

# 254
Благодаря ви момичета, мисля да взема тази на Ревюел, и ще си добавя разтопено  кокосово масло 😁

Общи условия

Активация на акаунт