Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 874
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, моля препоръчайте ми продукт против целулит, от който сте доволни и който няма загряващ ефект, или ако има, то не е прекалено силен. Четох в темата за целулит, там момичетата основно хвалят Кройтерхоф. Купих го, мазах се, ама то не се търпи това. Направо ме пощури снощи и го изхвърлих. Гледам, че Evelline имат гелове с охлаждащ ефект, някой има ли впечатления? Поръчах си и моделиращия стик на Collistar,  ама искам и нещо още да мажа😁! Благодаря предварително💐😊! 

# 271
Момичета, моля препоръчайте ми продукт против целулит, от който сте доволни и който няма загряващ ефект, или ако има, то не е прекалено силен. Четох в темата за целулит, там момичетата основно хвалят Кройтерхоф. Купих го, мазах се, ама то не се търпи това. Направо ме пощури снощи и го изхвърлих. Гледам, че Evelline имат гелове с охлаждащ ефект, някой има ли впечатления? Поръчах си и моделиращия стик на Collistar,  ама искам и нещо още да мажа😁! Благодаря предварително💐😊! 
МОДЕЛИРАЩА АНТИЦЕЛУЛИТНА МАСКА
ОХЛАЖДАЩ ЕФЕКТ
БЕДРА * СЕДАЛИЩЕ * КОРЕМ:
 http://evelinecosmetics-bg.com/index.php?route=product/product&a … p;product_id=1584
Може да се ползва и като крем.

# 272
Момичета, моля препоръчайте ми продукт против целулит, от който сте доволни и който няма загряващ ефект, или ако има, то не е прекалено силен. Четох в темата за целулит, там момичетата основно хвалят Кройтерхоф. Купих го, мазах се, ама то не се търпи това. Направо ме пощури снощи и го изхвърлих. Гледам, че Evelline имат гелове с охлаждащ ефект, някой има ли впечатления? Поръчах си и моделиращия стик на Collistar,  ама искам и нещо още да мажа😁! Благодаря предварително💐😊!  

Препоръчвам Leocrema Cell Active Концентриран антицелулитен гел с разстителни стволови клетки. С лека консистенция е, бързо се разнася и попива. Лятото го ползвах всеки ден, а сега когато се сетя. Определено видях ефект и ще го повторя. А и много хубаво мирише! Heart Освен гела, тренирах и горе долу се хранех здравословно! Grinning
Скрит текст:

# 273
Домашен скраб с кокосово олио, кафе, масло от канела и кафява захар. Всичко това в едно готино бурканче от Джъмбо и готово 🤗. През ден, защото канеленото масло малко пощипва и поне на мен не ми е много приятно, дори да знам, че то е една от най-важните съставки. Кожата след това е мнооого мека...Има и едно олко на Ривана, пак анроцелулитно, също и на Икаров, но за него не съм много сигурна дали го има(по спомен съм го мяркала из аптеките)...

# 274
Здравейте, да се включа и аз за антицелулитните кремове, най доволна останах от Аура слим , след като пробвах доста видове....Излишно е да казвам, че се иска постоянство:))

# 275
Момичета, моля препоръчайте ми продукт против целулит, от който сте доволни и който няма загряващ ефект, или ако има, то не е прекалено силен. Четох в темата за целулит, там момичетата основно хвалят Кройтерхоф. Купих го, мазах се, ама то не се търпи това. Направо ме пощури снощи и го изхвърлих. Гледам, че Evelline имат гелове с охлаждащ ефект, някой има ли впечатления? Поръчах си и моделиращия стик на Collistar,  ама искам и нещо още да мажа😁! Благодаря предварително💐😊!  

Не си го втрила достатъчно. Нервните клетки са по повърхността на кожата и като си оставила някакво количество от продукта там, то ги е активирало, затова ти пари. Стандартен проблем е, не си единствената.
Ползвам и гела, и серума, масажирам с гумена/силиконова ръкавица по 2 минутки на краче и половинка дупе, в най-добрия (лошия?) случай съм усещала приятно затопляне. Даже си мисля и зимата да го ползвам заради този ефект Laughing

Момичета, искам да попитам за бюджетни моливи за устни. На Essence ги развалиха, на NYX ги заглеждах, приятни ми се видяха? Вълнуват ме всякакви телесни нюанси, но и един хубав червен ми трябва.
Не съм сигурна тук ли да питам или в темата за ДМ и Лили Simple Smile

# 276
  • Стара Загора
Освен кремчета, скрабове и т.н. против целулит може да използвате вендузи. Аз имам една такава, не мога да кажа дали има ефект от използване ѝ, тъй като никак не съм редовна, но съм чувала, че оптределено помага. Аз си я взех от Ибей за долар и нещо с безлатна доставка, но трябва да ги има по аптеки и други магазини (есетсвено цените там ще са по-високи).

# 277
Абсолютно.
Формулата: вендуза с душгел под душа  + пилинг с кафе и кокосово олио + серумът на Кройтерхоф при мен дават видима разлика буквално за седмица, тествах тази година два пъти, все в последния момент се сещах Grinning

# 278
Съгласна съм с последните мнения. Само да вметна, че кафето не трябва да е утайка от вече приготвено, защото при него кофеина вече е извлечен.
bambinnah, какво имаш предвид че са развалили моливите на Есенс? Аз до сега не съм ползвала и тъкмо реших да купя за  проба точно от техните.

# 279
  • София
Проучвам базите за грим!
В момента ползвам силиконовата база на Мейбълийн- Baby Skin.
Сега съм в дилема между Делиа, Аура и Голдън роуз.
Предпочитам да озарява лицето, сякаш кожата грее отвътре. Да не изглеждам че съм тръгнала за нощно парти.
С такъв тип пудри и хайлатъри не ми се занимава.

Благодаря.

# 280
  • София
Проучвам базите за грим!
Предпочитам да озарява лицето, сякаш кожата грее отвътре. Да не изглеждам че съм тръгнала за нощно парти.

Благодаря.
Тази за прикриване на пори ли беше? Или бъркам базата?

За озаряваща не мога да помогна. С мазна кожа съм и ползвам матиращи бази, че иначе съм все озарена неволно.

# 281
# 282
Проучвам базите за грим!

Благодаря.

Мога да препоръчам само The Porefessional на Benefit - безкомпромисна!
Но не е от най-евтините.

# 283
Из старите теми Бижу беше препоръчвала озаряващата на Голдън роуз, но аз още не съм стигнала до нея и не мога да изкажа мнение.

# 284
Озаряващата/розовата/ на Делиа не е лоша, озарява наистина деликатно, не блестиш като диско топка, но да си призная спокойно мога да мина и без нея - фдт ми е озаряващ, пудрите ми и те, та и базата ми, ако е озаряваща съвсем ще засветя. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт