Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 724
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Искам да попитам нещо за ударна хидратация?
Преди седмица-две пробвах маската с водорасли на Schaebens ( никакъв ефект не видях) и фдт Superstay на Maybelline. Не знам от кое от двете, но получих гооолям обрив с мноооого ситни пъпчици по цялото чело.
Не мога да определя от кое от двете се появи, тъй като това бяха единствените нови неща, които съм ползвала напоследък.
На всичкото отгоре след това кожата ми сякаш се пресуши. Дадох втори шанс на Superstay, но седи брашняно и като маска върху лицето ми, реших, че е от него и си ползвам другите фдт, които имам, но всички ми седят така.. Сякаш всичко се събира отвратително около носа и брадичката и седи брашняно. Ясно ми се отличават вече и назолабиални бръчки.
Предполагам, че всичко идва от хидратацията, опитвам се да пия повече вода, но имам нужда явно от някакъв крем или серум.
Дори и Биотен хиалуроник не ме спасява, а толкова добре ми действаше.

# 571
  • Бургас
Дайте идея за единични сенки или малка палитра до 10 лв със светлосиви блестящи сенки.Не знам Nyx имат ли.
Имам на Есенс,но са ужасно непигментирани и бестяха само отгоре.Сега ползвам палитра на Буржоа и много харесвам цветовете,за съжаление светлосивото свършва,само този цвят ми трябва,не искам да купувам същата палитра само за 1 цвят.Ако може сенките да са от ДМ,Лили,Елитис.

# 572
Искам да попитам нещо за ударна хидратация?
Преди седмица-две пробвах маската с водорасли на Schaebens ( никакъв ефект не видях) и фдт Superstay на Maybelline. Не знам от кое от двете, но получих гооолям обрив с мноооого ситни пъпчици по цялото чело.
Не мога да определя от кое от двете се появи, тъй като това бяха единствените нови неща, които съм ползвала напоследък.
На всичкото отгоре след това кожата ми сякаш се пресуши. Дадох втори шанс на Superstay, но седи брашняно и като маска върху лицето ми, реших, че е от него и си ползвам другите фдт, които имам, но всички ми седят така.. Сякаш всичко се събира отвратително около носа и брадичката и седи брашняно. Ясно ми се отличават вече и назолабиални бръчки.
Предполагам, че всичко идва от хидратацията, опитвам се да пия повече вода, но имам нужда явно от някакъв крем или серум.
Дори и Биотен хиалуроник не ме спасява, а толкова добре ми действаше.

С какво си миеш лицето, да не е нещо пресушаващо? Иначе може да пробваш от този тип маски, продават ги по аптеки и дрогерии:
https://vmcosmetic.com/purederm-kolagenova-maska-za-litse-s-ekst … kt-ot-krastavitsa

Ей този серум ми подариха, само 2 пъти съм се намазала засега, но съм приятно изненадана, като се има предвид, че е български:
https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/regenerirasht-serum-za … ska-roza-karlovo/

# 573
  • Сливен
Точно на Българска роза Карлово продуктите са страхотни,особено по-високия клас.Това ,че е българско ,не означава ,че е по-лошо от вносните,дори напротив.

# 574
  • Стара Загора
Здравете, искам да купя на майка ми някакви продукти за косата й, която е много гъста,  с дебел косъм и леко къдрава. И много упорита. Не се поддава на изправяне с преса, държи й много малко и то не се поучава добре. Моля препоръчайте ми някакъв шампоан, балсам и нещо за след миене на косата, което да я приглади поне малко. И ако може да не е по интернет, защото искам да й го подаря за Коледа.

Аз бих ти препоръчала на Elseve с кокосово масло шампоана и маската, а може и балсама. Също на Dove подхранващата серия с масла (с жълт етикет), а може би и на Beology в тюркоазените опаковки.

# 575
Препоръчайте ми спирала която прави миглите дълги Simple Smile нещо до 10лв.

# 576
  • Пловдив

Panoramic lashes на Голдън Роуз. Има удължаващ ефект, и обем дава. В момента е само 4,40 лв. на промоция в ДМ.

# 577
  • Стара Загора
Aura Shape it up

# 578
Подкрепям Ивчето зa сериятa с кокос нa Елсев, прекрaснa, много добрa и ухaе стрaхотно.

# 579
Аз също съм доволна от Елсев с кокос. Пак ще повторя.

# 580
Ей този:

не заменям за никой друг. Косата ми е като описаната от Elitta. Пробвала съм и други на марката, и този с кокосово масло, и скъпи, и био, тц. Но с коса и кожа си е индивидуално.

# 581
  • Бургас

Panoramic lashes на Голдън Роуз. Има удължаващ ефект, и обем дава. В момента е само 4,40 лв. на промоция в ДМ.
Аз я взех.Панорамик разделя,подрежда и придава обем.Отгоре слагам Драматик и все едно съм с изкуствени мигли,но моите са си дълги и уж гъсти,само че са право напред и без спирала не са нищо особено.И на Лореал Unlimited прави много хубави мигли,но е към 18.На мен ми я подариха неочаквано в комплект със сенки и сега имам четири нови спирали.

# 582
  • в огледалото на живота
Не съм доволна от скраба за лице на Ревюел..Angry
Рядка консистенция като слуз, спочти никакъв пилинг ефект.
За това пък мицеларната вода на Агива е направо с уникално въздействие върху кожата ми!Похвалвам я стократно.
Innocent
https://remedium.bg/product/140740/agiva-pochistvashta-mitselarn … voda-h200-ml.html

Маската за коса,която често съм споменавала тук също не е за пренебрегване.
Изобщо доста от нещата на тази марка  ми стават любими.

Предложете тониращ ББ крем с добро покритие,без да изглеждам като 'вапцана' ...

# 583
# 584
  • русе
Трайни ли са тоалетната вода  на bu ?

Общи условия

Активация на акаунт