Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 711
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Трайни ли са тоалетната вода  на bu ?

Ако имате Фантастико или разни дрогерии при вас, обикновено там има тестери на B U и може да се напръскаш, за да видиш дали те удовлетворява трайността, защото при всеки е индивидуално.

# 586
Да

# 587
Последно време се насочих към B.U. ,C-thru ,Adidas.
Имам вече 3 от ароматите на B.U.
Любимииии Heart Eyes
Трайни са доста ,при положение ,че двата аромата са ми от натуралните спрейове!
Моите са Golden Kiss ,който е почти едно към едно с J'adore/Dior
Другите са ми Passion и Trendy.
Определено ще продължа да си купувам тези аромати.
Страхотни са!
/От скоро експериментирам с нови аромати/.
Преди това купувах само и единствено на Ейвън.

# 588
Последно време се насочих към B.U. ,C-thru ,Adidas.
Имам вече 3 от ароматите на B.U.
Любимииии Heart Eyes
Трайни са доста ,при положение ,че двата аромата са ми от натуралните спрейове!
Моите са Golden Kiss ,който е почти едно към едно с J'adore/Dior
Другите са ми Passion и Trendy.
Определено ще продължа да си купувам тези аромати.
Страхотни са!
/От скоро експериментирам с нови аромати/.
Преди това купувах само и единствено на Ейвън.
Да допълня ,че съм много доволна от тази мицеларна-розова вода.

# 589
Да споделя, че съм доволна от спирала на Есенсе (get BIG), за която научих от тази тема.
За цената от около 6 лв. си върши перфектно работата.
Споделяли сте, че и зелената е хубава, но нея не съм я пробвала.

# 590
  • Сливен
Да се оплача от спиралата на ГР False lashes,новата в сребриста опаковка ,за няма и три часа се размаза ужастно под очите.

# 591
Аз се измъчих няколко дни с напукани и сухи устни. Взех препоръчваното балсамче на юсерин и за една нощ се оправиха. Вълшебно е bouquet
Търсих и това на Куиз, също препоръчвано тук, но не можах да го открия никъде.

Останах доволна и от бб крема на Гарнер за мазна и комбинирана кожа. Слагате ли под него крем?
Понеже фактор 20 ми е малко и от години си ползвам един крем на юсерин 50 фактор.

# 592
Най-накрая кожата ми се пооправи, обрива почти изчезна и вече не е толкова суха. Вече съм на 90% сигурна, че това беше от маската на Schaebens. След Коледа и мнооого изпита вода (и винце) и постоянно мазане с кремове и почистване на кожата, положението е овладяно.
Взех си днес този измиващ крем на Балеа (помня, че беше хвален тук).
Скрит текст:
Искам да ви попитам, ползвате ли го в зоната около очите или директно за сваляне на очен грим?
И още един въпрос за много хвален продукт тук, а именно заздравителя за нокти на Eveline 8 в 1, по каква схема и как го ползвате за добри резултати?

Балсам за устни, 100 пъти бих препоръчала Neutrogena. Закупих го, след препоръка тук и не съжалявам, не искам и да чувам за друг балсам от както го ползвам. Спасява ме винаги.

# 593
Аз пък да кажа, че не съм доволна от спиралата на Есенс Get Big за обем и извиване. След 3-4 часа имам черно под очите. Рядко ми се случва това. Нова беше, когато я взех и още с първото нанасяне се получи.

# 594
  • Враца
Някой да е ползвал продуктите за лице на Виктория Бюти.
Взех това и много ми хареса
Скрит текст:
и се разрових в нета, ми те имали сума ти неща, някой доста скъпи.
https://apteka.framar.bg/30067990/%D0%B2%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE … E-30-%D0%BC%D0%BB
https://beautycosmetic.biz/natural-snail-hydra-rest-krem-lice-pr … lb1arfoniuk8ujls1

# 595
Здравейте! Да похваля маската за лице на Хималая с глина. Кожата ми е мазна в Т-зоната и суха по контура. Вече втори път ползвам маската, но само на омазняващите се участъци и
омазняването значително намалява. Не ми харесва усещането - след нанасяне много ми пари, но след около две минути започва да стяга, трудно се отмива. Но пък определено има ефект и ще продължа да я ползвам. Подариха ми крем за лице на Евелин 3D Retinol system и го ползвам след измиване на маската. Засега е много добре така и съм доволна Blush

# 596
Аз ползвах кремовете с охлюви на Виктория бюти. Не обичам много българска козметика, първият път купих крема случайно. Останах много доволна и с прекъсване ги ползвах няколко години. Но последният път, когато си купих крем, забелязах, че доста са му влошили качеството, или пък на мен не ми действа добре вече. Ползвам и тяхна пяна за измиване на лице - доволна съм. Последно си купих крема със златни частици. Ползвам го, не е лош, но някак не го усещам много подхранващ върху сухата ми кожа, може би е насочен против бръчки - бих му дала средна оценка, честно казано очаквах повече

# 597
Бихте ли ми препоръчали крем за лице за мазна Т-зона,когато взимам за мазна кожа,лицето ми става още по мазно. Купувах едно на Гарниер в тубичка зелено,но не го намирам вече по магазините

# 598
Бихте ли ми препоръчали крем за лице за мазна Т-зона,когато взимам за мазна кожа,лицето ми става още по мазно. Купувах едно на Гарниер в тубичка зелено,но не го намирам вече по магазините

аз също съм с мазна кожа и такива кремове и при мен засилват образуването на себум. Напоследък почнах да ползвам силно хидратиращи кремове за лице - на Биотен, на Swiss image един нощен крем за лице, серуми с хиалуронова киселина (ползвам различни). Добри отзиви съм срещала и за кремовете на Mixa за проблемна кожа с цинк. В темата за серумите на the ordinary много хвалят един серум с ниацинамид, и съм се заканила да си го поръчам. Дано съм била полезна

# 599
Използвам тези спирали само от 2 години и мисля, че приключих с експрементите.

Общи условия

Активация на акаунт