Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 52

• 77 704
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! От кой серум за мигли сте доволни? Аз май се спрях на Евелин с арганово масло Thinking

# 601
  • София
Точно той е най-хубав.

# 602
Как ги ползвате тези серуми имах със зелената капачка, нито ми помогна за растеж или подхранване, а като  база за спиралата докато се усетя ми се втвърдяваше на миглите и като слагах спирала, беше трудно. За серум пробвах да го ползвам ами все едно съм със спирала, тия мигли втвърдени. Взех си аргановия същата работа. Кажете аз ли не правя нещо както трябва, или са си такива.

# 603
  • Пловдив
Аз пък да кажа, че не съм доволна от спиралата на Есенс Get Big за обем и извиване. След 3-4 часа имам черно под очите. Рядко ми се случва това. Нова беше, когато я взех и още с първото нанасяне се получи.

Мислех, че само аз не харесвам тази спирала. Толкова е хвалена тук. Още като я нанеса, миглите ми се слепват и стават като на снопчета.Confused Пробвах да нанасям с четка от друга спирала - пак същото се получи.Hushed И наистина се рони след 3-4 часа. Изобщо не препоръчвам. Expressionless

# 604
  • София
Препоръчах  я на моя приятелка и тя ми каза, че при нея се рони. Много ми стана чудно, защото ползвам тази спирала от година и ронене никога не съм имала, ама грам.

# 605
  • Бургас
И на мен на Есенс се ронят.Предпочитам си на Мейбълин и мисля да пробвам една на Trend it up от Dm,но засега имам спирали.Честно казано зелената принцеса на Есенс правеше хубави мигли,но нямада повторя защото и тя се ронеше.На Голдън роуз също ми харесват в пъти повече от Есенс.

# 606
  • Пловдив
И на мен на Есенс се ронят.Предпочитам си на Мейбълин и мисля да пробвам една на Trend it up от Dm,но засега имам спирали.Честно казано зелената принцеса на Есенс правеше хубави мигли,но нямада повторя защото и тя се ронеше.На Голдън роуз също ми харесват в пъти повече от Есенс.

На Голдън роуз имам две спирали, и двете са железни откъм качество, ефект, трайност. Панорамик ми е сред откритията на годината при грим продуктите. Така хубаво разделя, уплътнява и удължава миглите. Другата тяхна, която имам, е със зелената опаковка - и тя е много добра. Но пък жълтата не е хубава, никакъв ефект от тази спирала.

Последна редакция: нд, 30 дек 2018, 23:39 от marzeliva

# 607
  • русе
С кои ленти си махате мустачките?
Аз се мъча с пинсета ,но не мога всички да ги премахна ?

# 608
Аз нямам,но съм чела хубави отзиви за лентите за лице на LYCIA,в аптеките ги има Simple Smile

# 609

Аз ги махам с пинсета на силна светлина, струва ми се, че така най-добре ги контролирам, почти всеки ден ги гледам и ако видя някое косъмче, веднага дръпвам. С годините махане се разреждат, почти не са ми останали вече, както и на краката. Само че пинсетата ти трябва да е с добро качество, тогава премахва и най-малките косъмчета. (Краката си скубя с епилатор, да не помислиш, че и тях с пинсета)

# 610
  • В къЩи.

Пробвах няколко пъти с лентички,но ме беше страх да дръпна бързо и силно,съответно нищо не правех-цялото лепило ми остана по кожата....трагедия.
Доста време ползвах пинсетка за вежди,но после открих този унструмент https://www.avon.bg/prodykt/28844/ , малко трудно му свикнах,но му хванах цаката. Laughing

# 611
  • Пловдив

Пробвах няколко пъти с лентички,но ме беше страх да дръпна бързо и силно,съответно нищо не правех-цялото лепило ми остана по кожата....трагедия.
Доста време ползвах пинсетка за вежди,но после открих този унструмент https://www.avon.bg/prodykt/28844/ , малко трудно му свикнах,но му хванах цаката. Laughing
newsm78  и как се работи с това чудо?

# 612
На мен пък Trend it up за обем ми се рони. Взех ги заедно с червената Get big и последната се държи много по-добре. Дава обем, дължина и извивка, единствено много ми цапа горния клепач и понякога се налага да дооформя с друга четка от суха спирала, защото дава много драматичен обем за дневен грим при мен (миглите ми са дълги и сравнително гъсти, но светли). Доволна съм, защото имах черната, която не беше нищо особено, но реших да пробвам червената след хвалбите тук, с отстъпка за рожденик ми излезе на добра цена и се оказа сполучлива покупка.

# 613

newsm78  и как се работи с това чудо?
С това ще ти трябва памперс,за да може да останеш суха докато се напикаваш от болка Simple Smile

# 614
С лентички на Veet. Хващат всичко с едно дръпване, не свалят кожата, просто трябва хубаво да се залепи и рязко да се дръпне. Не повтарям участък, защото си бях свалила кожата от дърпане веднъж. Ако случайно остане нещо махам с пинсета.

Общи условия

Активация на акаунт