Юнско слънце вън пече, февруарче весело расте

• 11 795
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Привет и от мен!
Добре завърнала се Мишонка  Hug
Ние имаме напредък със зеленчуковите пюрета  Wink Аз се изхитрих и правя следното: в шише слагам пюрето,малко плодов сок ябълка и съвсем малко водичка.След това с биберона с по-голяма дупка всичко си изяжда  baby_neutral Явно така ще процедирам известно време докато свикне с вкуса ,после ще намалявам сокчето и ще преминем на лъжичката. В отглеждането на бебета явно трябва и малко изобретателност  smile3521
Дени мисля,че вече трябва да ги записваме за млечна кухня,защото доколкото съм чувала има голям наплив и се чака  Thinking.И аз трябва да проверя как стоят нещата в близката градинка

# 241
ДОБРЕ ДОШЛА ОТНОВО, МИШОНКА!    bouquet  bouquet  bouquet Бях се затъжила за теб! Радвам се, че Ния е добре, дано и вие с таткото да сте! Hug

# 242
Ели,не знам при нас как с а нещата,ама едва ли чак наплив ще има...при вас знаете ли как върви долу-горе кухнята?Казаха ми,че тук е 0,7 лв за един ден...ако има наплив и не можете да се запишете-споко,ще пращам манджи от Ямбол  Joy ааа,махам се,че почнах да ръся глупости Wink сега четох много хубави рецепти в пакостник за пюренца и каши,ама с тия плодове и зеленчуци...айде,картофи и моркови има в градинката на баба,ама другите плодове и зеленчуци още не са станали...някой купува ли плодове поне?те може би са по-малко торени...знам ли  Thinking

# 243
  • София
Дени ,дано при вас няма проблеми със записването,а за цената не съм сигурна.От плодовете купувам само ябълки,черешки си имаме в градината/живеем в къща/,имаме си и ягодки ,но те са за нас де,банани,кайсии и други купувам на пюре,зеленчуци всякакви също има в градината,но още не са готови и затова разчитам на тези на пазара както и на пюретата Хип  Peace

# 244
ей мами,абе преди питах,ама може ли пак ?  Embarassed някой използва ли кремове против стрии и имате ли изобщо...много ме мъчат моите,ама не мога да се спра на нещо да си купя...а пък така не съм изобщо за море Sad наистина ако някой ползва нещо или знае за добър ефект-ще съм благодарна
п.с.изчетох много нещо тук във форума,ама се обърках още повече и не знам вече какво да правя..

# 245
измислих заглавие за новата тема,че тая свършва- В парковете състезаваме се всички,февруарски мами с бебета в колички Simple Smile

# 246
измислих заглавие за новата тема,че тая свършва- В парковете състезаваме се всички,февруарски мами с бебета в колички Simple Smile
... и в слингове... моля, моля! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 247
В парковете състезаваме се всички-февруарски мами с бебета във слингове и във колички  Joy Joy Joy

# 248
хи-хи-хи, ха-ха-ха!!!
това за слинговете беше шегичка... нямах предвид да се включат и слинговете в заглавието. Crazy Количките са си достатъчни, пък и на състезание количките бият тичащите със слингове мами - т'ва е ясно! hahaha hahaha
Но аз напоследък понеже ме помързява да вадя количката и затова съм я поизоставила... за сметка на слинга.
А хората ме гледат ей тъй:  Shocked Shocked Shocked . Вчера двама дядовци на една пейка ме фиксираха отдалеч (бях със слинга) и ме гледаха с почтително мълчание докато минавах покрай тях. Като отминах и единия дълбокомислено казва на другия: " Туй като едно време дето цедилки носеха... сещаш ли се...?" и сигурно са потънали в спомени за младините си (и младите си булки, настоящи баби Crazy Laughing )
И в тая връзка някой ден да не забравим да си направим форум бг-бабба.ком...  newsm62 newsm62 newsm62

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 13:39 от Игси

# 249
Игси,не ви ли е горещо така?Аз моята с кенгуруто я изкарвам до магазина като ходя и й е голям кеф,ама е жегааа  #Cussing out

# 250
Игси, направо на просълзих от смях докато четях за дядовците и цедилката!  Joy  И разбира се, че ще си направим бабешки форум!
Абе чета тука, че ще записвате бебоците на млечна кухня...аз защо ли съм доста резервирана по въпроса?! Доста съм гнуслива и нещо им нямам доверие на тия кухни, знам ли ги какво готвят, как го готвят...и много не ми се вярва от ХЕИ-то да правят проверки. Аз мисля да си готвя на Денито, колко му е, дори му направих компотчета без захар от череши, вишни и праскови, зимата да си хапва.
Скрийми, и аз имам едни отвратителни и много упорити червени...стрии, може би, по корема, които от 2 месеца доста редовно мажа с антицелулитен крем "Красная линия" и вече доста избледняха и изчезнаха. Аз и докато бях бременна се мажех с тоя крем и бях много доволна, обаче последните месеци - 8 и 9 не можах да си намеря и за това сега мажа ли, мажа. А и цената е повече от добра - 2,50 за тубичка от 150мл, която при всекидневно мазане стига за почти един месец.

# 251
ми да,но антицелулитен...аз със сигурност имам стрии...целулит нямам...Ели,някъде срещнах твое мнение за стриите..и ти или имаш или си имала?с такова впечатление останах...сори ако бъркам  Embarassed

# 252
  • София
Имам си Дени, за съжаление  Sad Докато бях бременна ползвах каква ли не козметика, от маслото на Икаров през Ейвън,Галеник та до тежката артилерия на Лиерак .Ефекта беше нулев   #2gunfire  Sick Сега след дъжд качулка незнам вече какво да купувам,явно всичко си е до кожа и ген. Примирявам се и чакам да избледнеят ,а пък ако излезне някое чудодейно средство ще се снабдя и пак ще пиша дали има ефект  Confused

# 253
а мнението ми за млечната кухня е категорично не! Naughty
спомням си, че приготввянето на храна за Емо като бебе много ме забавляваше - някак ми изпълваше ежедневието, пък и аз като дидка-питка нямам много доверие какви и до колко пресни са продуктите, които влагат в храната за бебчетата.

Скрийми, (малко като Суити ми звучи) ами да, топличко ни е малко, но аз гледам да не ходя по слънцето. Пък то, ако е горещо и в количката се поти (особено ако реве)... А в слинга поне не реве - зяпа си насам -натам и по някое време клюмне, та си заспи. Laughing

# 254
Здравейте и от мен в тези непоносими жеги...........  sweating Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny
Със стриите май няма никаква оправия, особено при вече появили се.Кремовете са по скоро за предотвратяването им.Аз се мазах много рядко по време на бременноста,но за щастие не ми се появиха, моя приятелка се маза през цялото време с какви ли не скъпи кремове и има ужасно много стрии Sad Има едно кремче за заличаване на белези следоперативни и от всякакви други рани, казаха ми че и за заличаване на стрии става - CONTRATUBEX. Аз си го купих да си мажа белега от секциото, но съм толкова редовна,че досега съм се мазала 3-4 пъти   Embarassed  Embarassed  Embarassed А то трябва да се маже 2 пъти дневно  Peace Струва около 15-16 лв. и е една малка тубичка.

Общи условия

Активация на акаунт