Да е жива и здрава! И бебчето й Тодор много да я радва и слушка! Любов, щастие и усмивки!
и да се престрашава да пише при нас
. С Криси ходим на кръчма всяка вечер и се прибираме към 22:30ч. В тия жеги ни е почти невъзможно да излезем на следобедна разходка преди 18, 19ч и затова се прибираме по-късно, което мен лично много ме устройва
.
. От както ни светна всеки ден му правя обедно плацикане
.
Струва около 15-16 лв. и е една малка тубичка.
Други ден ще си го взема. Междудругото не мирише на лекарство
и е много мекичка кожата после. Аз се мазах много малко тогава и имаше ефект, дано и сега има, че корема ми е като на зебра
Втория месец и хоп сутиен с 2 номера по-голям, кожата ми просто не издържа, а сега вече съм ги прежалила, появиха се още, мазах с разни щуротии, но ефект нула, затова спрях. Лично мое мнение е, че си зависи от кожата дали се поддава на стрии и съответно на лечението им.
За кашите: оризовата е най-хубава ако се направи от необработен ориз /има го в диетичните магазини или щандове в големите магазини, един пакет 0,5кг е 1,10лв/.Измива се ориза и се запича в 80градусова фурна за около час и половина. Изпечения ориз се смила на брашно. Две ч.л.с връхче се накисват в 150мл вода от предната вечер. на сутринта се добавя 1-2 пера пресен лук, 1-2 листенца магданоз и 4-5 капки зехтин най-обикновен "Олива". Вари се на слаб котлон с бъркане до подходящо сгъстяване. Сервира се с малко кърма или адапте по избор на бебока. 

/ Биха му втората доза от Инфанрикса - отново без никкави странични реакции, без да давам профилактично нищо.
Гушкайте се и дано повече не ви се налага. Желая много бързо оздравяване на бебчо 
А при тази реплика, вчера Марти пита "Мамо - а каква е играта - Крум да реве и да мрънка и ти да не можеш да свършиш нищо и да плачеш ли?"
Е.. хванало е смисъла на играта... че аз вчера по едно време се разревах (нали съм си ревла), от безпомощност.. не знаех направо какво да направя че да го успокоя - сменям разни шишета - вода, сок, мляко... дрънкалки подавам, пея, люшкам и нищо, абе направо бях луднала

Даже и залъгалката си плюе щом заспи. 
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=861136