Юнско слънце вън пече, февруарче весело расте

• 11 789
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • Габрово
     Привет, момичета!
   Тия жеги са непоносими. Само докато се приберем от сянката до вкъщи Антония се обля в пот. Окъпах я и сега спи. Ще почвам да я къпя вече всеки ден и наобед. Напред чувам някакво смукане на празно, а тя като взела шишето си с вода, махнала капачката и изпила водата. Ще се включа после пак.

# 271
Inik, същата поза за спане си е "избрал" и Митко  Laughing Всъщност той понеже сега се занимава основно с това да се обръща и така го заварва и съня  Joy
А иначе за АМ - Милумил по 180 вода със 6 лъжички - и си ги изяжда,понягога от обедното хранене и това в 17ч. му остават по 20-30 гр., но останалите ги изсмуква  Mr. Green Яде 5 пъти

Честит мини-рожден ден на Крум !!!     baloni baloni baloni  baloni baloni baloni baloni baloni

# 272
ЧЕСТИТ ПЕТИ МЕСЕЦ НА КРУМЧЕТО!!!  newsm51

Уф, да не казвам голяма дума, но при нас днес положението е много по-спокойно - или свикна с жегите, или зъбчето спря да го измъчва...
Като написах жеги и се сетих - какво мислите за климатиците? Аз не смея да го включвам, когато сме вкъщи... Когато излизаме, го включваме, отваряме всички врати, за да се получи що годе нормална температура в целия апартамент, но приберем ли се, веднага го изключвам. На мен самата ми е неприятно да стоя в стая с работещ климатик, а за дребосъците направо се страхувам да не ги разболея...

И да знаете - от няколко дни Вики вече съвсем целенасочено се придвижва  newsm30 всъщност по-скоро така   Animal Snail
Забива глава в дюшечето, надига дупе, оттласква се с крачета и хоп - след малко, като го погледнеш, го няма на мястото, на което си го оставил  newsm62
Вчера поставих един биберон на около метър от него на спалнята и действително успя не само да стигне до него, но и да си нагласи главичката така че като отвори уста  да го хапне набързо smile3504

# 273
Мерси за поздравленията Hug
Дикси, а с какъв биберон му го даваш Милумила? Той малко гъстичък ми се вижда... едвам му тече през 3-ката на Авент, засега май най-успешно става с Нук 6-18 месеца, ама той моя мързелив... и поцока малко и край - не можеш го накараш повече. Та си мислех за нещо с по-голяма дупка по-бързо да минава Wink
Суити - аз като бяхме в Благоевград пусках климатика, но да не духа в бебо. Ама там жегите са много по-големи от в София. Тука нямаме климатик но живот и здраве другата седмица ще сложим, че не се търпи...
А Крум днес едни лиги точи... не е истина. Като го държа в мене седнал и тече ли тече върху ръката ми...

# 274
Здравейте Hug
ох, и при нас са едни жеги, едно чудо ooooh!
Искам да попитат мамите, които кърмят - как се справяте с кърменето и с жегата - моя Митколинчо целия плувва в пот докато суче - а и аз покрай него - ужас Confused

# 275
Давам му го с Чико с две дупки  Peace Нямам Авент,защото силиконови биберони не иска,а на Чико са ми каучукови.
За климатиците - непрекъснато са включени - на 23 градуса,най-слабата степен на духане и посоката на духане е така,че да не се усеща директно, т.е. към прозореца.Абе как го обясних.... #Silly  #Silly #Silly

# 276
ОООООХХХХХХХ момичета ще се мре в тези жеги. Направо не издържам. Shocked  Добре че поразхлади малко сега.

Днес изведох Яни още в 8.30ч. по хладинка. Ходихме до нашите и изведохме на разходката с нас и кучето ми Сара. Беше голям кеф. За ърви път го храних навън. Сигурно от превъзбуда малкото ми маймунче спа само 2 пъти по 30 минути. Нооооо като се върнахме за обяд в къщи след вкусното пюренце горкото ми бебче се отцепи 3 часа от 2 до 5ч.

ЧЕСЕТИТ МИНИ  newsm59 НА ПЕТМЕСЕЧКО !!!!

МАМЧЕТО ИМИМ ПИТАНЕ???? Може ли да ми обяснят тези от вас които дават АМ от тройния бибеброн на Авент как се ползва. Нещо трябвало да бъде към нослето друго не знам на къде си ... абе с две думи да не взема да задавя детето.

Краси желя бързо възстановяване на малчо. Ние сме с теб и знай че всичко ще се оправи  newsm10
Това е от нас. Желая ви приятна прохладна нощ !!!

# 277
Биби, ако 1 е към нослето значи даваш с най-малката дупка, ако е 2-ката с по-голямата и така. Това което сочи към нослето с него даваш  Peace

# 278
Биляна,моите шишета и биберони са само на Авент и имам такъв биберон за който говориш както каза и ти която позиция искаш да ползваш трябва да е към нослето т.е. ако искаш 3-ката тя трябва да е към нослето.Аз по принцип много не го използвам,защото на която и позиция да е все тече много и моето момченце се олива и не може да си поеме дъх.Май го обясних много сложно Embarassed сори Laughing По принцип и аз веднъж бях купила милумил и му го давах с този биберон заради голямата дупка.На останалите шишета дупките са 3.
Добре дошла на Мишонка!Много се радвам че сте добре.Ако решиш свирни за разходка някой ден ще се радвам да се видим.Цунки на Нини от Чечо.
Да ви се оплача вече трета седмица се мъча да откажа моя син от нощното хранене в 3ч.,но безуспешно. CryТой все се буди,а аз все го наливам с чай/хип/ кажете моля ви какво да правя?Някаква идейка като хитринка например зада го излъжа и той да спре да се буди. newsm78След като последно си хапне в 12ч и през час/два все е ококорен. ShockedУЖАС.А на мен така ми се спииииииии. Tired
В тези жеги е много гадно понеже в повечето случай си стоим само в къщи ако излезем е след 17ч.Добре че живеем в къща и го изкарвам в двора на терасата иначе незнам.И Чечо много се слюнчи все му сменям бодитата през час и кърпичките,защото е непрекъснато мокър.А като го сложа на леглото по гръб моментално се обръща по корем.Така се върти и както каза адашката ми мъчисе и пълзи.Вече му смъкнахме и нивото на кошарата защото ме е страх да го оставям сам в нея понеже както казах в дупито си има червейчета и не стои мирен иска да излезе през решетката назаден.А в количката се набира и иска да става кой ли ден ще тупне и от там?
Вчера правих на чечо домашно пюре от зеленчуци,но и тях не ще.Май няма да го мъча вече ,защото той не ги иска в никакъв вариант даже и с плодово смесено.
Краси,много се радвам,че вече всички в къщи сте добре.

# 279
Момичета, благодаря ви за подкрепата.  love001

Сега ще ви разкажа малко по-подробно. Значи онзи ден, когато доки така любезно ми обясни да дам на детенце антибиотик аз го грабнах и го заведох при една педиатърка, жената като го прислуша каза, че има поне бронхит, веднага му направиха снимка и му взеха кръв. Оказа се, че имаме начална пневмония от дясната страна и хайде в болница. Там не е за разправяне, нали бебо е малък, та не можаха да му сложат венозен път и през цялото време почти бяхме на инжекции, всичко десет дни. В болницата беше адската мизерия, обаче имаше доста бебета на нашата възраст (бели бебета) и всички майки казаха, че в къщи си имали каки и батковци и те са донесли болеста. Та сега аз реших да спра каката от градина, че много ме е страх.

Монката, горкичкият така се е наплашил, че вечер не може да заспи и толкова силно плачка, в ръцете ми плачка, на гърда плачка сякак. Направо много ме е жал. Имам чувството, че тонеже в 10ч. беше едната инжекция и много често го събуждаха, за да му я бият и детенце го е страх да заспи smile3518

Иначе в болницата свършихме две полезни работи- Научихме се да се обръщаме от гръб по корем и забелихме пилето. coolcool

Добре, че кърмя, че незнам как щях да се оправям със шишета в тази болница.

Хайде мамета със здраве. 

# 280
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КРУМЧО!!! newsm51 newsm51
И у нас е адска жега. Ние живеем на последния етаж и темперетурата е 30 градуса #Crazy. Ако имах климатик с удоволствие щях да си го пускам нонстоп Peace.  И ние ставаме вир вода докато се кърмим. И на него му е некомфортно и плаче и не иска да суче... Вече започнах да го оставям на спалнята и лягам до него или само се надвесвам над него, колкото да захапе цицата и така се кърмим Confused. Целият е в ситни пъпчици от прегряване, а вкъщи през деня е само по памперс; навън по боди или гащиризонче. Еееех, защо не живеехме в къща,  щяхме да спим на двора Grinning.

Откакто се научи да се оръща, вече не можа да лежи по гръб. Обръща е постоянно и навсякъде, дори и в количката. Вече ме е страх да се качвам и слизам от бордюри, да не тупне Crazy. Май ще почна да го връзвам с коланите newsm78.

Я кажете някой ще ходи ли утре на протеста, та ако успея да отида да се видим?

# 281
baloni        bdbaloni        baloni

smile3510

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
ScreamingMamaa!!!
МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, УСМИВКИ!!!

Two Hearts   Two Hearts   Two Hearts   Two Hearts   Two Hearts   Two Hearts   Two Hearts

# 282
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ScreamingMama ДА ЖИВА И ЗДРАВА И МНООООГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА ДА ТЕ СПОХОЖДА!и да слушаш детенце Wink
Мами аз се оправям и отивам към президенството, ако някои от вас ще ходи нека ми клипне там - 0898665516
Приятен и спокоен ден ви пожелавам мами и бебоци  Hug

# 283
  • София
Честит юбилей  screamingmamaa! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!

# 284
ScreamingMamaa

Общи условия

Активация на акаунт