Какъв е перфектният мъж?

• 14 546
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Да ме кара да се чувствам неговото момиче. Не с диамант,не с платени от него екскурзии,не дори с миене на чиинии. А с цвете за рожденият ми ден и целувка. С уважение към моите емоции,а не пренебрежение. За мен перфектният би бил мой партньор-в глупостите,драмите,смеха.

# 136
  • някъде в орбита...
Писала съм и друг път - моят идеален мъж за масата жени е нещо, от което бягат с 200. Много специфичен (и труден) характер съм, и само някой подобен може да оцелее с мен. Мога ли да го смеля, или надмина, не ме впечатлява. Трябва да ми е равен във всичко, включително в "централните отклонения".

Аз такива извинения тип "принцески" не мога да трая!...
Бога ми, моя ще го одера пред публика ако сътвори такова нещо  Grin

# 137
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Писала съм и друг път - моят идеален мъж за масата жени е нещо, от което бягат с 200. Много специфичен (и труден) характер съм, и само някой подобен може да оцелее с мен. Мога ли да го смеля, или надмина, не ме впечатлява. Трябва да ми е равен във всичко, включително в "централните отклонения".

Аз такива извинения тип "принцески" не мога да трая!...
Бога ми, моя ще го одера пред публика ако сътвори такова нещо  Grin
Значи да не се хваля, ама моята жена след като я качих първия път на моето корабче (катер) "La Dorada" не мога да я сваля от там. Wink

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 11:00 от Не се сърди, човече

# 138
Срещат ли се още перфектни мъже?
Срещат се, да. Но помежду си.
Simple Smile

# 139
Сирен, описваш средностатистически германец, но на млада възраст, защото старите за нищо не се грижат. Внимавай какво си пожелаваш.

Средностатистическият германец е коняр?

# 140
Идеалният за мен е мъж, който ме привлича не само физически, приема ме без да се опитва да ме промени и не дава обещания, които знае, че не може да изпълни.

# 141
  • Сф
Няма перфектен мъж и жена.Какво значи да избягаш с 200 и кога? Недостатъците се виждат още в началото.Аз съм приела за себе си кое ми е важно в моя човек.Той се е справил . Не обичам думата " компромис" .В крайна сметка, човек не може да предвиди всичко.Случва се какво ли не.А и хората си променят съзнание, приоритети.Ако на  някой в двойката му се бяга, да бяга не с 200, ами с 300!
Може би има значение, че специално ние,  сме видяли и поживяли доста , преди да се намерим.Също така, не ни е скучно заедно.
П.п.Обаче тоя мач с коня на Сирен съм го играла..Ужасен ужасон:)! Даже откъм фамилия го бях докарала откъм 13 век- хах! Sunglasses

# 142
Историята с оня дребен благородник, отразена в БГ медиите ли? е да, приказки не съществуват. Аз благородници не търся, само кон и замък:) и да си ги купим сами. Боли ме фара дали вървят с титла:)

Перфектни няма, понякога и една дума или жест те карат да бягаш с 200.

# 143
  • София
Само като ми каже някой мухъл ''Здрасти, коте'' и ставам и се изнасям. Както и ако направи забележка по отношение на това какво и колко пия, пуша, каква музика слушам, etc.

# 144
  • Далече, далече
"Докторът" минус жена му и почитателките му би бил перфектният мъж.

# 145
  • France
Кой "доктор"?

# 146
Доктор Кой:)

# 147

Средностатистическият германец е коняр?

Идеална метафора. Joy

# 148
Сирената има и попадения понякога.

# 149
  • Далече, далече