Какъв е перфектният мъж?

• 14 532
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм си бъбривка, но и на мен бг-таткото ми идва в повече ...напоследък изобщо не чета ферманите му, неАм нерви.
Обикновено първото изречение е достатъчно, добивам представа какво иска да каже.Обяснителните "бележки" по половин страница си ги спестявам.И пак съм го разбрала перфектно.

# 61

Салсиша, той вкъщи не говори толкова сигурно, затова тук се развихря.Simple Smile

Най-вероятно. Но със сигурност опитва, да каже възможно най-много, преди да го плясне чехъла през устата или да го настъпи по врата.

# 62
Уффф, днес си страхотна, Сал. Smile Направо си го представих това с чехъла.

# 63
Аз пък Бг-таткови си ги представям и двамата мушици. Никога не се карат, не си повишават тон, всичко е чисто, спретнато, подредено. Вероятно вече е планирано къде ще учи детето и на какви извънкласни ще ходи, а те имат вече доживотни застраховки и пенсионни фондове. А може и завещания даже, с тази невротичност. Simple Smile

# 64
  • София
Ако мъжът ми говореше толкова, колкото бгтатко изписва, щях да съм се развела. Аз съм умерено дрънкало с моменти на почивка, тоест плямпам, но си имам периоди, когато мога с дни да мълча - потъвам в себе си и мноу мразя тогава някой да ме закача. Дори детето се е научило.

Мразя стиснати мъже. Много недостатъци мога да простя, но стиснатостта не е от тях.

(Гъби сменяме веднъж седмично, дори когато бяхме с бебе. Не живея в стерилна среда.)

# 65
За мен, перфектният мъж е интелигентнен, зрял, със собствено мнение, с добра професия и добри доходи, не се страхува от проблемите и не бяга от тях, а ги решава, умее да поема отговорност, деен, амбициозен, умее да върши чисто мъжките работи в дома и по колата, обича, грижи се и възпитава децата си и е здраво стъпил на земята. Общо взето, съм повече традиционалист и уважавам чисто "мъжките" качества у мъжете. Смятам, че мъжът трябва да е опора и гръб за семейството си, и само така жената може да се чувства като истинска жена. В този смисъл, ненавиждам мъже, които бягат от проблемите и се крият зад жените си, които не умеят да поемат отговорност, които са мързеливи, които са комплексирани от същността си и се чувстват застрашени дори от жените си, които непрекъснато мрънкат и се оплакват от живота си и т.н. Ето от такива индивиди бих избягала с 200, защото няма по-лошо от комплексиран и безхарактерен мъж.

Смятам, че в съвременният свят изискванията на жените към мъжете доста са се променили и съответно и самите мъже са се променили. Забелязвам, че се държи много на това мъжът да чисти и да готви, ама ако може даже и да го прави с желание и да му идва отвътре, а дали може да поема отговорност към семейството и децата си, явно остава на заден план. Затова дамите, вместо да завират мъжете си в кухнята и да се опитват да ги "дресират" как и каква домакинска работа да вършат, е по-добре да ги подстрекават и надъхват да работят, да се развиват и да вървят напред. В противен случай ще продължаваме да си задаваме въпроса "Къде са истинските мъже?".

# 66
Перфектният мъж.....всъщност родих го преди няколко години Simple Smile

# 67
  • София
А не може ли хем да се развива, хем да готви, чисти и прочие? Задължително ли трябва да има дихотомия в тоя пусти мъжки характер? Щото в същото време, за жените се смята за най-нормалното нещо да се развиват И поддържат дома. Наличието на пенис не те прави неспособен да движиш и двете, сори. Доказва го ежедневно моят съпруг, свекър ми, зет ми и сума ти приятели.

# 68
  • France
Happy_mommy, защо смяташ, че почистването и готвенето, не е отговорност към семейството?! И някаква лоша поличба ли е, ако мъжа влезе в кухнята? Няма 7 години да получи увеличение? Astonished

# 69
Беше ми интересно да прочета мнението на жените за перфектният мъж и единственото, което ме изненада е, че изневярата не е проблем и се приема от почти всички. Само една бг мама сподели, че перфектния не трябва да изневерява, а още една спомена, че не трябва да е системно. Това е определено е добра новина за мъжете 😀😀😀.

# 70
Беше ми интересно да прочета мнението на жените за перфектният мъж и единственото, което ме изненада е, че изневярата не е проблем и се приема от почти всички. Само една бг мама сподели, че перфектния не трябва да изневерява, а още една спомена, че не трябва да е системно. Това е определено е добра новина за мъжете 😀😀😀.

Да не изневерява, не е условие да е перфектен, а изобщо да остане жив.

# 71
Някои просто смятаме, че изневярата не е най-страшното нещо..))
Лично за мен дори е под подразбиране, та защо въобще да го смятам за важно качество?))

# 72
Това пък как го реши? Някой май го стяга чепика някъде и дебне дали има жени да му връзват на номерцата? Simple Smile
Всеки уважаващ партньора си мъж или жена, не би допуснал изневяра. Това е вид неуважение и към теб самия. Когато има изневяра, значи има огромни трапове между партньорите и някой от тях компенсира чрез изневярата. Лично аз не бих приела изневяра, но има хора, които са с по-нисък праг на сексуална толерантност, така че ако и за двамата е ок, защо не.

# 73
Това пък как го реши? Някой май го стяга чепика някъде и дебне дали има жени да му връзват на номерцата? Simple Smile
Всеки уважаващ партньора си мъж или жена, не би допуснал изневяра. Това е вид неуважение и към теб самия. Когато има изневяра, значи има огромни трапове между партньорите и някой от тях компенсира чрез изневярата. Лично аз не бих приела изневяра, но има хора, които са с по-нисък праг на сексуална толерантност, така че ако и за двамата е ок, защо не.
Прочети коментара над твоя.

# 74

Естествено, че не трябва да изневерява или поне никой не трябва да знае за това. Никой, не само аз!
Иначе перфектният мъж трябва да е хубав, висок, да си поддържа тялото във възможно най-добра форма, която изначално трябва да е добра, да не говори много, като говори повече да се шегува, да има секси глас, да не се оплаква, да обича животни, да е страхотен баща, да вади достатъчно пари и да не се опитва да контролира изборите ми. Също и да не ми натрапва приятелите и роднините си в случаите, когато не ги искам. С две думи,  описах мъжа си. Joy

Общи условия

Активация на акаунт