Какъв е перфектният мъж?

• 14 496
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • Най-красивата страна
Силен физически и психически
Да е от добро семейство.
С добро възпитание и добри маниери.
С добро образование и стабилна професия.
Трудолюбив,амбициозен
Способен да се грижи за семейство
Сериозен,да може да се разчита на него
Честен,отговорен,порядъчен
Да знае как да се държи с жената-внимателен,мил,романтичен
Да обича да общува с деца
Да обича животни

Да не е криминално проявен,да не е комарджия,да не злоупотребява с алкохол ,да не е наркоман,да не е женкар.

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 17:40 от -veni-

# 166
Силен физически и психически
Да е от добро семейство.
С добро възпитание и добри маниери.
С добро образование и стабилна професия.
Трудолюбив,амбициозен
Честен,отговорен,порядъчен
Да знае как да се държи с жената-внимателен,мил,романтичен
Да обича да общува с деца
Да обича животни

Да не е криминално проявен,да не е комарджия,да не злоупотребява с алкохол ,да не е наркоман,да не е женкар.

Мисля, че описваш несъществуващ вид... Все пак за човек говорим, все някакъв недостатък трябва да има - дали ще му липсва чувство за хумор или нещо друго, не може да отговаря на всички изброени точки. Просто в случая женските очаквания граничат с научна фантастика.
Важното е за себе си да знаеш с кои недостатъци можеш да се примириш, защото и ние все пак не сме перфектни и едва ли отговаряме на всички точки в списъка за перфектна жена Wink

# 167
Глупости - повечето параметри са съвсем реалистични. Някои черти, които при мъж се смятат за върховни добродетели, ги има при над 80% от жените.

Проблемът е, че в последно време стандартите падат и никой не тренира сополанковците от момченца да станат мъже. Иначе е съвсем нормално един завършен мъж да е по-скоро перспективен и да има някакво бъдеще, а не да е сбор от дефекти и да няма хъс.

# 168
Никой не говори са "сбор от дефекти" и липса на хъс. И да, има жени, които може и да покриват голяма част от този списък, но не мисля, че това важи за мъжете. Каква е причината не знам, но наистина спрямо повечето мъже, съвкупно тези изисквания не са реалистични.

# 169
Въпрос на прочит. Не е несъществуващ вид. Simple Smile

Силен физически и психически - да мълчи, докато жена му вика и да носи торбите от магазина.

Да е от добро семейство - родителите му да не са в затвора или да не се укриват в немско село от българските власти.

С добро възпитание и добри маниери - да се усмихва и да подава ръка за поздрав, когато жена му срещне приятелки.

С добро образование и стабилна професия
- да не е "завършил" ТВУ и да работи нещо с нисък риск от уволнение, като библиотекар, например.

Трудолюбив,амбициозен - в почивните си дни, да сменя кранчета и да помага на тъщата на село, но в същото време да се бори да го повишат в директор на библиотеката и да отиде на луксозна почивка в Тайланд 400 Евро - ол инклузив. 

- да носи и взима децата от детска градина и да прави кюфтета на скарата за всички.

- винаги е сложил зимните гуми на време, не е нужно да му звъниш да го подсещаш и проверяваш.

Честен,отговорен,порядъчен - винаги взима касова бележка, проверява внимателно рестото и уведомява продавачката, ако му е върнала повече или по-малко. Не е за 10 стотинки, въпроса е принципен.

Да знае как да се държи с жената-внимателен,мил,романтичен - винаги и прави комплимент за прическата, дори и когато се върне от фризьор и прилича на близана от полярни мечки, не се срамува да я прегръща на публично място, докато тя е в същия този вид и дори и откъсва теменужка от някоя общинска саксия, като преди това се огледа за милиционери.

Да обича да общува с деца - не ги цели с дистанционното, ако шумят, докато гледа мач и не псува майките им, ако викат под терасата.

Да обича животни - няма прашка и въздушна пушка на терасата, за разгонени котараци и лаещи кучета.

Да не е криминално проявен,да не е комарджия,да не злоупотребява с алкохол ,да не е наркоман,да не е женкар
- да краде, залага, пие, друса или ходи по жени е твърде голямо усилие, предпочита да си почива на дивана и да хапва баница с кисело мляко, докато хаби адреналина, като гледа екшъни и красавици по БТВ или чете Винету на работа.

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 20:24 от Salsisha

# 170
  • Fairbanks, Alaska
ТВУ-Техникум за Вътрешна Украса?

# 171
Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж. Една жена решила да посети с... същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” – тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви”. „Божичко!” – зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
- Невероятно! – възкликнала жената – Много ми е трудно да устоя!
Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични”.
На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ 

# 172
Страшно поучителна притча!:joy:

# 173
ТВУ-Техникум за Вътрешна Украса?

Нека специално за тебе да е ТИРаджийско-Ватмански Университет! Fire EngineBus

Както казах - всичко е въпрос на прочит.

# 174
Никой не говори са "сбор от дефекти" и липса на хъс. И да, има жени, които може и да покриват голяма част от този списък, но не мисля, че това важи за мъжете. Каква е причината не знам, но наистина спрямо повечето мъже, съвкупно тези изисквания не са реалистични.

Не знам сред какви отрепки се движиш, но това са си реалистични изисквания. Сега, факт е, че до 80% от мъжете не стават за нищо, а жените се конкурират за 20-те%, които стават. Там са добрите комплекти от качества. Останалото е...ами компромисно.

# 175
Въпрос на прочит. Не е несъществуващ вид. Simple Smile

Силен физически и психически - да мълчи, докато жена му вика и да носи торбите от магазина.

Да е от добро семейство - родителите му да не са в затвора или да не се укриват в немско село от българските власти.

С добро възпитание и добри маниери - да се усмихва и да подава ръка за поздрав, когато жена му срещне приятелки.

С добро образование и стабилна професия
- да не е "завършил" ТВУ и да работи нещо с нисък риск от уволнение, като библиотекар, например.

Трудолюбив,амбициозен - в почивните си дни, да сменя кранчета и да помага на тъщата на село, но в същото време да се бори да го повишат в директор на библиотеката и да отиде на луксозна почивка в Тайланд 400 Евро - ол инклузив. 

- да носи и взима децата от детска градина и да прави кюфтета на скарата за всички.

- винаги е сложил зимните гуми на време, не е нужно да му звъниш да го подсещаш и проверяваш.

Честен,отговорен,порядъчен - винаги взима касова бележка, проверява внимателно рестото и уведомява продавачката, ако му е върнала повече или по-малко. Не е за 10 стотинки, въпроса е принципен.

Да знае как да се държи с жената-внимателен,мил,романтичен - винаги и прави комплимент за прическата, дори и когато се върне от фризьор и прилича на близана от полярни мечки, не се срамува да я прегръща на публично място, докато тя е в същия този вид и дори и откъсва теменужка от някоя общинска саксия, като преди това се огледа за милиционери.

Да обича да общува с деца - не ги цели с дистанционното, ако шумят, докато гледа мач и не псува майките им, ако викат под терасата.

Да обича животни - няма прашка и въздушна пушка на терасата, за разгонени котараци и лаещи кучета.

Да не е криминално проявен,да не е комарджия,да не злоупотребява с алкохол ,да не е наркоман,да не е женкар
- да краде, залага, пие, друса или ходи по жени е твърде голямо усилие, предпочита да си почива на дивана и да хапва баница с кисело мляко, докато хаби адреналина, като гледа екшъни и красавици по БТВ или чете Винету на работа.
А, точно! Simple Smile

# 176
  • Linz
 Всичко е в очите на наблюдаващия.

# 177
  • София /Абсурдистан
Висок, готин и неприлично богат  Mr. Green
Разните му там недостатъци ще ги преживея  Mr. Green

# 178
Не знам сред какви отрепки се движиш, но това са си реалистични изисквания. Сега, факт е, че до 80% от мъжете не стават за нищо, а жените се конкурират за 20-те%, които стават. Там са добрите комплекти от качества. Останалото е...ами компромисно.

Права е Сирената от Титан. Даже 90 на 10 са, Невенка нали така каза?
Обаче, да ви открехна, за нашего брата отрепката в 80-тях % , живота си има своите прелести все пак. Щот да наблюдаваш "конкурирането" на 90% жени за 10-20% добри комплекти Simple Smile Simple Smile си е шоу като стой та гледай.
Сеирджии сме си, како Wink Нема лошо... Па и от компромисите поизпадва по нещо от време на време.  Народа нали е казал : хубавите ябълки, прасетата ги ядат. Наздраве!

# 179
  • Най-красивата страна
Глупости - повечето параметри са съвсем реалистични. Някои черти, които при мъж се смятат за върховни добродетели, ги има при над 80% от жените.

Проблемът е, че в последно време стандартите падат и никой не тренира сополанковците от момченца да станат мъже. Иначе е съвсем нормално един завършен мъж да е по-скоро перспективен и да има някакво бъдеще, а не да е сбор от дефекти и да няма хъс.

Да,за мен това са съвсем нормални качества.
Общувам с нормални ,възпитани хора.
Не мога да понасям грубияни и простаци.
Съвсем нормално е един сериозен мъж да има образование,професия и някакви амбиции.
Че коя жена ще търпи невеж, мързелив грубиян ,който цял ден лежи на дивана и чака наготово?
Честност-това е качество,което ценя много.Не обичам да ме лъжат.
Да обича деца-с мъж който не обича деца не бих създала семейство.Моят съпруг с удоволствие се занимава с детето.И той не е някакво изключение.Познавам и други такива татковци.Според мен е напълно нормално.
Да може да се разчита на него-абсолютно задължително-В трудна ситуация винаги мога да разчитам на съпруга си .Както и той на мен.
Да обича животни-аз обичам животни и винаги съм имала животно вкъщи.
Мъж,който е способен да тормози и убие куче или котка ,според мен е способен и човек да убие.Отвращавам се от такива.

Колкото до последната точка-от малка са ме учили да стоя далеч от хора с криминално минало и такива със зависимости.Не общувам с такива хора,не познавам и не искам да познавам такива.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 11:49 от -veni-

Общи условия

Активация на акаунт