Какъв е перфектният мъж?

• 14 495
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Туra, по-скоро ти трябва да свикнеш с характера му ако искаш да си с него, отколкото да се преборваш с " проблемите му". Не се получава това с промените. С ежедневни разговори колко е черна душата на човек, няма как да изкараш максималното добро, на което е способен. Така само му набиваш в главата неща, които ти смяташ за кусури.

# 196
Според мен "перфектният" мъж е този, за когото не се налага да се пишат теми Wink
Шегата настрана, перфектни хора няма.
Според мен, в началото, когато човек все още няма опит тръгва с една идиализирана представлява. Едва ли не за принца на белия кон / принцесата.
С неуспешните връзки човек научава най-вече за себе си - какво не би приел и какво не е толкова голям проблем.
Аз например не мога да понеса някой да ме лъже ежедневно, но пък приемам известно количество инат (въпреки, че ме дразни).
Най-важното е да усещам, че от другата страна има взаимност и желание за компромис.

# 197
  • Сф
Ох, не мога..  Joy Това ТВУ, два пъти го прочетох ВТУ- жепейският апогей в образованието !

# 198
Много често в темите в този форум се обсъждат критичните недостатъци на партньора/съпруга на някоя потребителка и често с основание тя получава съвета да "бяга с 200" от него или да му постави ултиматум, че ако (не) стане нещо си, тогава тя пък ще стегне багажа. Обикновено своя, доста по-рядко неговия.

С кои недостатъци в половинките си сте склонни да направите компромис и да не избягате с 200 от тях? Или нямат никакви недостатъци и са перфектните мъже? Ако са перфектните - разкажете малко повече, какво харесвате най-много в тях например? Кое ги прави перфектни?

А има ли случаи, в които положителни черти компенсират недостатъци, заради които може би щяхте да избягате от някой друг?

Какъв е мъжът, от когото не се бяга с 200? Разкажете малко повече за него.

Олеле,само такава тема нямаше..

Преди да сътвориш тоя фереман,да се беше сетил за лафа "Боклука за един,може да се окаже съкровище за друг"
Толкоз по описанието на перфектния мъж:joy:

# 199
Никой не говори са "сбор от дефекти" и липса на хъс. И да, има жени, които може и да покриват голяма част от този списък, но не мисля, че това важи за мъжете. Каква е причината не знам, но наистина спрямо повечето мъже, съвкупно тези изисквания не са реалистични.

Не знам сред какви отрепки се движиш, но това са си реалистични изисквания. Сега, факт е, че до 80% от мъжете не стават за нищо, а жените се конкурират за 20-те%, които стават. Там са добрите комплекти от качества. Останалото е...ами компромисно.

Не че те засяга по някакъв начин, но определено не се движа сред отрепки, а имам сериозна връзка със стабилен мъж.  Просто изказвах лично мнение. Това, че ти не приемаш гледната ми точка, не означава, че е редно да поставяш такива квалификации. Но все пак това как човек се изказва е въпрос на интелект и възпитание.

# 200
Пак ли си хвалим стоката? Кой с какъв мъж/жена е, не вълнува много останалите, вълнува ни какво мислите по даден въпрос.

# 201
Да, аз вече си изказах мнението, просто направих коментар по отношение на определена квалификация.

# 202
  • София
Пак ли си хвалим стоката? Кой с какъв мъж/жена е, не вълнува много останалите, вълнува ни какво мислите по даден въпрос.

Конкретно в случая, какъв мъж сме взели е доста пряко свързано с това какво мислим по въпроса. Затова и толкова отговори тип “моят е или не е едикакъв си”.

Само казвам, не се заяждам.

# 203
Взели сме каквото има и, разбира се, не се доближава 100% до идеала. Но поне е в същата насока и има основните елементи на перфектния. Не е нещо 100% различно и в противоположна посока.

# 204

А каква е идеята на темата?
Аз само ви чета досега и не виждам за какво въобще да се пише, ако всеки поставя някакви измислени граници на мненията на другите?!

# 205
Както всичко на света, перфектният мъж е маркетингов трик.

Или по-точно "най-интересният мъж на света".

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Most_Interesting_Man_in_the_World

# 206
Няма перфектни хора.
Има перфектен за мен/теб или импониращ на моята/твоята същност, но дотам.

# 207
На вкус и цвет товарищей нет... Вкусът на всеки е различен.
Харесвам мъже, с който знам че могат да ми опонират, абе да знам, че мога да се скарам с него. 🤣

# 208

А каква е идеята на темата?
Аз само ви чета досега и не виждам за какво въобще да се пише, ако всеки поставя някакви измислени граници на мненията на другите?!

Ако ви кажа, имам най-яката жена на света, едва ли ще добавя нещо смислено за вас.
Но, ако опиша, че за мен готината жена е разкрепостена в секса и ме разбира там, дава на мен и на себе си въздух, и не седи по цял ден в кухнята (да, и аз мога да сготвя), а се развива като личност (курсове, пилатес, др.), може би ще е по-полезно за темата.
Граници не поставям, напротив, против тях съм.

# 209
Този, на който доброволно му отстъпя да води и да ми отваря вратите..

Общи условия

Активация на акаунт