Какъв е перфектният мъж?

• 14 485
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Ама, нямаш, затова не споделяш. А ти се иска.
Не се заяждам.
Споменатата желана "разкрепостена" обикновено означава, че няма никаква жена до теб. Защото, ако имаше, щеше да си наясно, че 1 жена може да е едновременно и разкрепостена, и до печката, и на масата и под масата, когато му е времето и момента.
Важното е да са на 1 вълна партньорите. И тогава ще са си перфектни един за друг.

Тази тема я изчерпахме вече.

# 211
Скрит текст:
Пак ли си хвалим стоката? Кой с какъв мъж/жена е, не вълнува много останалите, вълнува ни какво мислите по даден въпрос.

А каква е идеята на темата?
Аз само ви чета досега и не виждам за какво въобще да се пише, ако всеки поставя някакви измислени граници на мненията на другите?!
Ако ви кажа, имам най-яката жена на света, едва ли ще добавя нещо смислено за вас.
Но, ако опиша, че за мен готината жена е разкрепостена в секса и ме разбира там, дава на мен и на себе си въздух, и не седи по цял ден в кухнята (да, и аз мога да сготвя), а се развива като личност (курсове, пилатес, др.), може би ще е по-полезно за темата.
Граници не поставям, напротив, против тях съм.
Ако кажеш, че имаш най-готината жена на света, ще приемем, че си женен за второто болднато.
Нищо по-малко от това не си струва усилието.
Аз знам какъв е най-готиния мъж за мен, следователно съм омъжена за него.
Какъв е смисъла да имам един идеал/представа за перфектния мъж, а да се примиря с някакво наподобяващо копие?!
На вкус и цвет товарищей нет... Вкусът на всеки е различен.
Харесвам мъже, с който знам че могат да ми опонират, абе да знам, че мога да се скарам с него. 🤣
Аз пък точно това не само не искам, мразя го.
Искам да ме слуша/изслушва, да ме разбира, да ме подкрепя (каквато и тъпотия да сътворя), да ме обича, да ме боготвори, абе....накратко-да не може да диша без мен.  Smile   Какви скандали, какви караници, мъжът трябва да смята жена си за богиня и никога да не й противоречи.   Laughing
Само тогава има шанс за щастлив, безметежен, лежерен и спокоен живот, за всички.
"Когато жена ми е щастлива, и аз съм щастлив!"
Предполагам, всяка знае какъв ад е атмосферата в един дом, когато жената в него е нещастна, вечно намръщена, сърдита, скандалджийка, истеричка, тъжна, депресирана и т.н.Кой мъж иска това ...."нещо" у дома си за постоянно?!  Smile

# 212
  • София
Пак ли си хвалим стоката? Кой с какъв мъж/жена е, не вълнува много останалите, вълнува ни какво мислите по даден въпрос.

А каква е идеята на темата?
Аз само ви чета досега и не виждам за какво въобще да се пише, ако всеки поставя някакви измислени граници на мненията на другите?!

Ако ви кажа, имам най-яката жена на света, едва ли ще добавя нещо смислено за вас.
Но, ако опиша, че за мен готината жена е разкрепостена в секса и ме разбира там, дава на мен и на себе си въздух, и не седи по цял ден в кухнята (да, и аз мога да сготвя), а се развива като личност (курсове, пилатес, др.), може би ще е по-полезно за темата.
Граници не поставям, напротив, против тях съм.
Тук не видях някой да пише ''Оу, аз съм взела най-якия мъж на света, фръц''. Общо взето, всеки мина и изказа мнение, вкл. и това, че няма общовалидно перфектни хора. Жалко, че не се четем един друг по-внимателно.

# 213
Аз тука видях толкова дребновати и еснафски дефиниции на перфектен мъж...от типа, дето да го хванеш подръка и всички на чаршията или по стъргалото да ти завидят. Изобщо - мъже, които може да са комфортни в дадена среда, в друга среда обаче ще стоят смешно. И, разбира се, има голямо количество high achievers, които на хартия са перфектни, но да не са ти в къщата.

Може би перфектни са само принцовете, щото все пак са специално тренирани в доста области и стоят добре и са адекватни. Ама и то е само отстрани и на хартия, и принцът може да е г§з...

# 214
  • София
Да бе, някой кон като принц Чарлс. Как ли пък не. Мерси съм за титлата и замъците, предпочитам моя обикновен мъж.

# 215
Самото клише, че жената търси "перфектен мъж" е доста преувеличено и чист трик. Истината е, че в живота рядко има хора, които буквално търсят или отмятат по списък или екселска табличка. Всичко се случва естествено, постепенно и в движение.
Аз, примерно, откривам, че неща, които преди са ме дразнили в друг човек, с моя си половин вече не ме дразнят (като това понякога да имаш търпение и да не си за всичко на амбразурата, някои ситуации изискват време или изчакване). Ако и той беше като мен, досега да сме си издрали очите.

# 216
Чак списък не, но съм имала определени неща, с които не бих направила компромис... Без професии с много и дълги отсъствия, без такива с работа на смени - като лекари например, без предишни деца, в никакъв случай разведен... Това са били нещата, които са ме "плашили" на 20 години... На този етап може би бих преосмислила позицията "разведен"... С останалите все така не бих правила компромис.

# 217
Доста дълъг лист...

# 218
  • София
Какво пречат предишните деца? А разведените защо пък? Simple Smile

# 219
To като се каже "перфектен", някои жени сигурно разбират "каквото мама би одобрила", в смисъл - мъж като за малкото момиченце, с нищо да не я глади срещу косъма и тъй нататък. Това се разбира под перфектен. В повечето случаи може да се окаже перфектно-скучен. Нали се сещате, потомствено-трениран, с професия, с почти нула собствена инициатива.

# 220
Ехааа, Katerin.... Няма ли да ти е скучно с мъж с такива качества???  Няма ли да се задушавате взаимно?  🤔 Всеки си има моменти, в които иска да е сам и да си го изживее сам.   "нещо от типа миличко как си, какво ти е", лично мен би ме издразнило.  Всеки трябва да си има свободата.

# 221
Какво пречат предишните деца? А разведените защо пък? Simple Smile
На мен лично:
искам да е отдаден баща само на Нашите общи деца, не желая да дели време, емоции и ресурси по други, чужди за мен, деца
разведен за мен (когато бях млада и зелена) автоматично означаваше "втора класа" човек.Сега, точно това "изискване" може би бих преосмислила, защото доста пъти бях свидетел как хората правят грешки "първия път", къде от глупост, къде от младост, къде от наивност, къде от бързане ...сакън да не изтърват "скъпоценния кандидат/каднидатка"....   Smiley
А и на моите години сега, би било точно обратното...един никога неженен мъж над 45 би бил трагедия.
Ехааа, Katerin.... Няма ли да ти е скучно с мъж с такива качества???  Няма ли да се задушавате взаимно?  🤔 Всеки си има моменти, в които иска да е сам и да си го изживее сам.   "нещо от типа миличко как си, какво ти е", лично мен би ме издразнило.  Всеки трябва да си има свободата.
Не, никак не ми е скучно.Имам си точно такъв мъж, който се прибира всяка вечер при мен.И не, не се задушаваме, аз имам цялото време за себе си от 9 сутринта докато се върне от работа....тези 3-4 часа вечер понякога дори не ни стигат...
Все пак, не забравяйте, че "перфектният за една може да е супердефектен за друга".

# 222
  • София
Мислим различно, Краси Simple Smile

Аз съм с втори брак, който върви добре, за разлика от първия.

Братовчедка ми се взе с прекрасен мъж преди години, и двамата бяха с по едно дете. Сега вече имат и три общи, и смея да кажа, еднакво обгрижвани са всички.

Един от най-добрите приятели на мъжа ми е разведен с едно момиченце, колкото моята щерка на години. Рядко свестен човек е и не мога да си представя, че някоя не би го взела сам защото е разведен и има дете.

Жените са странна работа.

# 223
Аз не казвам, че мъжете с деца са лоши хора или лоши бащи....Просто аз съм егоистка и не желая МОЯТ мъж да "дава" време, внимание, емоции и ресурси на чужди (за мен)деца.Предпочитам моите/нашите деца да са му първите деца.
Знам, че има много жени, които нямат проблем с това и не им пречат предишни деца на мъжете им.Аз не съм от тях.

# 224
До тук, ползвайки форумната терминология, от Катерин бягам с 200, Таис и предлагам.
Ех, колко е хубаво човек да си каже какъв му е мирогледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт