Познавам и срещам все по-често такива о това много ме радва.

Е, няма профил тук де, но си пише доста с хора във форуми за хобита.
Така че с нищо не ми "помага". Този под-форум ми е основно за забавление/разнообразие, както между другото и на повечето редовни посетители (под-форумите, които ме интересуват, са мъртвило - казах вече), смятам, че над 90% от темите, които се пускат, са с фалшиви/измислени проблеми (т.нар. "пързалки"). Това не ми пречи от време на време да стана сериозен. Не непременно заради автора на темата или дори заради участниците, а заради други хора, които биха могли наистина да имат описания проблем. И понякога наистина ми се иска на някакъв проблем да се намери решение - чисто като казус да се разреши и да се види кой е бил прав, кой крив. Макар и рядко има подобни теми. И ги има разбира се тези 10% с реални проблеми, за които понякога ми пука.
Тук си пиша както ми дойде. Не цъкам по буква в минута през телефон, пиша си със скоростта с която говоря, може би малко по-бързо. Плюс като пиша мисля 2-3 стъпки напред, така да се каже. Т.е. в това, което пиша, да включа и отговора на първите 10 въпроса, които ще ми зададат. Не че задаващите ще си направят труда да дочетат - те пак ще си попитат (за справка по-горе примерно). Но лошо няма. Както казах - привърженик съм на това всеки да си прави каквото си иска, стига да не навлиза в личното пространство на другите. Не мисля, че аз го правя, разбирам, че е забавно да ми се натискат бутоните (или по-скоро да правят опити да ми натискат това, което си мислят, че са ми бутоните), за мен също е забавно понякога, дерзайте
)
Когато човек се стреми да концентрира това, което иска да каже, в един дълъг пост, е някакси по-трудно да изпадне до единствено лични заяждания или дори обмени. Макар че може да ги вплете в дългия пост естествено, ако не издържи на изкушението, но пак не е пост съдържащ основно заяждане/чат.

Препоръчани теми