Паническо разстройство - 34

• 45 193
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Ами, реших, че искам да се боря сама с демоните си. Стори ми се, че тогава се справих най- вече, защото махнах дразнителя, както каза психиатърката. Сега са толкова много неща, че май няма да мина без ад....като си оправя физически здравето, ще я посетя за другото.

# 631
deepmind Аз повръщам при паник атака, а и при изравняване на границите на кръвното и при по-голям стрес.

Например обещах на един приятел да ходя с него на един разпит за убийство, нямаше как да откажа цяла нощ драйфах преди да тръгнем само при мисълта какво ще е. Не хапнах и грам храна ни на закуска, ни на обяд, снимките на починалото дете бяха ужасни, но после ме отпусна и отмина. Сега дори не ги помня, но всичко това се трупа, особено ако си по-чувствителен.

Нали сещате как по филмите някой като вид убит и повръща, та така е при нас от стреса, понякога филмите са си реалност.

# 632
Ами, реших, че искам да се боря сама с демоните си. Стори ми се, че тогава се справих най- вече, защото махнах дразнителя, както каза психиатърката. Сега са толкова много неща, че май няма да мина без ад....като си оправя физически здравето, ще я посетя за другото.

Похвално за решението ти. Аз нямам тази воля и смелост. А и не мога да си позволя да съм в такова състояние дълго, поради служебните ангажименти Sad

# 633
Аз съм на път да се откажа от борбата с вятърните мелници. Когато бях в криза, работех и си тръгвах по средата на деня, не чувах, не виждах, горещи вълни, треперене, задушаване, висок пулс(без болести на щитовидната жлеза)...след не знам кое ходене до спешното с усещане за умиране, брат ми ме хвана и ме прибра вкъщи. Уреди ми час за псих и край. Разбирам те, не е никак комфортно с хора и на работа да ти се случват такива ужаси.
Покрай дъщеря ми гледам да се справям, но още със събуждането ми съм с тревожност.

# 634
Добро утро на всички.
Днес ми беше първото събуждане без тревожност и чувство, че ако не стана ще се побъркам Grinning
Да видим деня как ще мине. АД-то си върши работата май наистина Simple Smile

# 635
Аз пък от вчера следобед не мога да се успокоя. Изведнъж ми стана супер отпаднало, сякаш мускулите бачкат на 50% . И като се отпусна в леглото ми става още по зле, сякаш ще изгубя съзнание. Цяла се въртях и не мога избягам от това усещане. И краката ми ставар студени долу от глезена на долу . Температурата ми беше паднала на 36.3, сега пък е 37.3. Като съм прав усещам силна неустойчивост. Все едно току що съм пробягал 2 км. И преди съм имал такива кризи, но отдавна не беше под такава форма.

# 636
Поредната кризичка, приятелю.
Приемаш ли някакви медикаменти?

# 637
Не. В началото на 2018г. Пих за 4 месеца коаксил и клонарекс. После ги спрях, защото и с тях се усещаха симптомите, но доста по леко. Т.е. Помагат но не лекуват.

# 638
Защо се опитваш сам да се пребориш с това? Идва момент, в който човек се отчайва и в крайна сметка пак стига до психиатър и АД ...

# 639
Защото не искам да пия такъв род хапчета, с малко спорт , приятни занимания - постиган вътрешен баланс и спокойствие еквивалент на 1/2 клонарекс който действа 4 часа. А коаксила никак не го усещах, а ципралекс, сероксат не ми понасяха още в началото. Така че ... Няма смисъл ..

# 640
Все още съм на 7-мото небе. Дори днес изпразних едната от мазите и направих 3 курса с комбито до контейнерите. Натоварих се физически за пръв път от сигурно 2 месеца. От това седене и циклене в 1 точка, цялото ми тяло е станало като парцал и всичко почва да боли Grinning
Дано тези болки не бъдат провокация за гадната хипохондрия, която според мен се оказва най-големият проблем при психичните проблеми.
Онази вечер, като ме удари кризата с твърда музика, подскачане, пеене и дори и говорене (сам на себе си) успях да я подтисна, но хипохондрията е неконтролеруема.

# 641
Slavun78, мислиш ли, че е възможно да имаш повишена температура на психична основа?

# 642
Slavun78, мислиш ли, че е възможно да имаш повишена температура на психична основа?

абсолютно да. Аз от малък си имам 37.2 в следобените часове. Сутрин и вечер е 36.6. 2008г. Правих яки изследвания заради това за всеки случай, и лекарите бяха категорични че е от нерви. Пих деанксит тогава един месец и спрях да я мера.

# 643
Боже, не мога да повярвам какви неща излизат само заради болните ни мозъци. Никога не съм си и помислял, че нещо такова може да ми дойде на главата. Сигурно преди година бих се смял, ако някой ми каже, че съм си диагностициран с психично заболяване Grinning

# 644
  • Перник
Моята пък е винаги под 36...

Общи условия

Активация на акаунт