Размяна на бяла и декоративна козметика - 11

• 70 222
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Разменям нови и във фабрична опаковка:

clinique take the day off cleansing balm 125ml
hylamide photography foundation в цветове: golden tan и transparent
niod SURVIVAL 0
NIOD Sanskrit Saponins Cleanser 90ml
the ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion
the ordinary “Buffet”
JAYJUN - Roselle Tea Eye Gel Patch
COSRX - Hydrogel Very Simple Pack 60pcs
biofresh МАСАЖЕН КРЕМ "ROYAL ROSE" 200мл

Отворени и ползвани 2 -3 пъти:

makeup geek DUOCHROME PIGMENT SUGAR RUSH
makeup geek DUOCHROME PIGMENT WILDFIRE

Предложения бих приела само за нови и фабрично опаковани продукти с изключение на грим, то само прахообразни. От парфюми нямам нужда. Търся просукти за коса без сулфати и силикони

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 02:17 от gevestra

# 106
Момичета, търся prep' start na Clinique, околоочното кремче! Дори и да не е цялото количество. Искам да го пробвам
😊

# 107
  • Русе
Потребителят gevestra е забранил получаването на лични съобщения!

# 108
Потребителят никога не го е правил и за първи път влиза в настройки да намери и отчектне тази кутийка! Innocent

Редактирам и добавям сенки за очи в магнитна палитра, купена от ибей (копие на Zpalette)
Съдържание:
inglot 45
inglot pearl 429
inglot 399
inglot 27
inglot 452
inglot 344
inglot pearl 418
inglot 446
inglot 349
makeup store 205 matte, цветът е винено червено (имаха щанд в мол Галерия, Бургас)
MG cupcake
MG unexpected
MG twilight
MG frappe
MG moondust
MG dramaqueen
от палитрата на Zoeva Rodeo belle:
1ви ред 5ти цвят
2ри ред 1ви и 5ти цвят
от тази палитра на Clarins трите цвята без най-светлия

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 21:20 от gevestra

# 109
Разменям Maybelline Hyper Precise - очна линия в черен цвят. Чисто нова, поръчах 2броя по погрешка.

# 110
Здравейте!
Разменям
https://sopharmacy.bg/korff-hydraenergy-hidratirashta-voda-100ml.html от която липсват може би около 5 мл.
И лосион за тяло Narciso Rodriguez For Her EDT част от сет, около 30-35 мл от 75мл.
Не си търся нищо конкретно и Приемам всякакви предложения за бяла и профи козметика за коса, парфюм, или нещо друго интересно, което ми допадне Hug

# 111
Парфюм на Булгари, около 35-40% има примерно. Подарък за рождения ми ден лятото, казаха ми че е новия на марката.

Четка за изправяне на коса Кристина Агилера, в гаранция, само пробвана.

Тъмно кафява очна линия на Никс. Само я пробвах, не ми допадна.

Еуфория на Келвин Клайн, дамски парфюм. Пръскала съм се не повече от десет пъти, силен ми идва.

Постарах се да се вижда количеството където  може и все пак ако искате повече снимки пишете ми.

# 112
Предлагам за размяна серум Advanced Night Repair, 30 ml. Серумът е част от тазгодишния блокбъстър на Estee LAuder. Неизползван е.
Бих желала размяна с парфюм, но ще разгледам и други предложения.

# 113
  • Бургас
На някой да му се намира Noa Perle. Спрян е отдавна, но ми е любим

# 114
ФДТ са нови, при интерес за цвета, мога да направя снимка, имам същите отворени, които използвам. ВВ е номер 4 medium

Търся предимно козметика за коса Керастаз Терапист маска,  термозащита , сенки очи в нюд гама, ще разгледам всяко предложение.

# 115
  • София
Разменям червило на Шанел Rouge Allure velvet extreme 116 extreme, само пробвано. Купно преди малко от щанда на Шанел в Сердика, търся 118 от същата серия.

# 116
Разменям:

Отворени/пробвани:

-Estée Lauder Double Wear 3w1 tawny

- Dermablend Professional liquid в цвят Chai

https://www.dermablend.com/face-makeup/smooth-liquid-camo-foundation.html

- Vichy Liftactiv в цвят 15

- MAC shadow-trax
https://m.maccosmetics.com/product/13840/363/products/makeup/eye … hadow/eye-shadow#!/shade/Trax

- Becca хайлайтър Rose Gold

- Huda Beauty Obsessions в цветове topaz, mauve и Smokey.

- wet n wild bronzer- ticket to Brazil.

- Smashbox 15 hour hydration foundation в 2.12

Нови:

-bellapierre banana powder

Търся всякакви интересни предложения за декоративна и Бяла козметика от същия клас.

[/quote]

# 117
Останаха за размяна нови и във фабрична опаковка:

hylamide photography foundation в цветове: golden tan и transparent
the ordinary “Buffet”
JAYJUN - Roselle Tea Eye Gel Patch
COSRX - Hydrogel Very Simple Pack 60pcs
biofresh МАСАЖЕН КРЕМ "ROYAL ROSE" 200мл

Отворени и ползвани 2 -3 пъти:
makeup geek DUOCHROME PIGMENT SUGAR RUSH
makeup geek DUOCHROME PIGMENT WILDFIRE

Сенки за очи в магнитна палитра, купена от ибей (копие на Zpalette)
Съдържание в скрит текст. Можете да потърсите суотчове за да видите реалните цветове:
Скрит текст:
inglot 45
inglot pearl 429
inglot 399
inglot 27
inglot 452
inglot 344
inglot pearl 418
inglot 446
inglot 349
makeup store 205 matte, цветът е винено червено (имаха щанд в мол Галерия, Бургас)
MG cupcake
MG unexpected
MG twilight
MG frappe
MG moondust
MG dramaqueen
от палитрата на Zoeva Rodeo belle:
1ви ред 5ти цвят
2ри ред 1ви и 5ти цвят
от тази палитра на Clarins трите цвята без най-светлия

Предложения бих приела само за нови и фабрично опаковани продукти с изключение на грим, то само прахообразни. От парфюми нямам нужда. Търся също и продукти за коса без сулфати и силикони

# 118
  • Седмото небе
Актуални за размяна:
Чисто нов, запечатан с целофан крем KenzoKI Anti-age https://www.sephora.sg/products/kenzoki-sacred-lotus-face-cream- … de-jour/v/default
Скрит текст:

Само пробван с шпатулка околоочен крем https://m.esteelauder.com/product/681/55125/product-catalog/skin … hronized-recovery
Скрит текст:

Guerlain фдт Lingerie de peau Aqua nude 02N и база за грим Blurring active base и двете са ползвани по няколко пъти. Липсват максимум по 5 мл от всеки продукт.
Скрит текст:

Палитра Pretty vulgar Phoenix rising, някои от цветовете не са пипани изобщо, други са ползвани броени пъти.
Скрит текст:

Хайлайтьра е в цвят Show up, очната линия е черна. И двете неща са нови и с кутийките си.
Скрит текст:
Скрит текст:
За тях най-много тьрся хайлайтьра Pretty vulgar Lilac dust

Чисто нов 30 мл неизползван тестер. Харесвах много серията,но реших да разнообразя и този ми остана от запасите.
Скрит текст:

DAYTOX ензимен пилинг
Скрит текст:

The balm MARY-LOU MANIZER хайлайтър, нов и неползван, но без кутийка.За него предпочитам бронзъра Balm desert или ружа Hot mama.
Скрит текст:

Лек хидратиращ крем на Деклеор. Нов,в кутията си е. Подарък ми е,но няма да го ползвам. Отдавна минах етапа на само хидратиращите кремове.
Скрит текст:

Възможни са и комбинации,защото разменям също и парфюми. Моля да се уважаваме като си отправяме адекватни предложения и предлагаме продукти в добър вид, точни количества и с достатъчно дълъг срок за използване.  Ще отговоря на всички,но понякога се случва да се забавя. За което моля предварително да бъда извинена.

# 119
Разменям новите фондьотени на Диор форевър и скин глоу и двата са цвят 2N.Разменям Червило на диор rouge dior liquid 957.Фондьотен диор пърфект мус 30 номер.Всичко е ново с кутия.

Общи условия

Активация на акаунт