Размяна на бяла и декоративна козметика - 11

• 70 211
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
ФДТ Guerlain Lingerie de peau,цвят 01C,липсва минимално количество(2-3 мл.).
https://m.guerlain.com/int/en-int/makeup/face/foundations/linger … in-fusion-texture

Гланц за устни Guerlain maxi shine ,402 browny clap
https://www.pinterest.com/pin/185562447118914231/
Само суочнат.

Търся :фдт Guerlain L'Essentiel,фдт/коректор Nars,СС крем It cosmetics,база за мигли,свободна пудра By Terry,Hourglass...
серум за растеж на косата Grow Gorgeous intense

# 496
1/ Scottish fine soaps
Подаръчен Комплект Pink Fizz /Розово Шампанско/ 4 продукта в атрактивна опаковка /чисто нов/

Сапун 40g  
Душ гел 75ml  
Масло за тяло 75ml  
Крем за ръце и нокти 75ml Ароматът е искрящ като розово шампанско, леко ароматен и плодов, с акцент на екстракт от ягода

2/ Chanel Coco Mademoiselle Хидратиращият лосион за тяло 200мл /чисто нов/

Парфюмът е в тема "размяна на парфюми"
Всички продукти са оригинални. От чужбина са.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 04:27 от Amelie Poulain

# 497
Търся бронзираща пудра Aura Contour me, цвят Ibiza, имам какво да предложа в замяна

# 498
Chanel Essentielle Сенки за очи, цвят аметист.Без кутийка и без четка.Само тествани.

Търся висок клас бронзант, но може и друго.

# 499
Разменям Авен TRIACNÉAL EXPERT, някъде 1/3 е използван от опаковката. Не се отразява добре на моята кожа, която е много чувствителна.
https://www.eau-thermale-avene.bg/lice/specifichni-grizhi/cleana … t-noshchna-grizha

Търся хубава флорална вода. Примерно някоя от розовите води на Алтея.
Друг вариант е Авен Cicalfate (регенериращ за лице) или Clenance Soothing Cream.

# 500
Разменям 2 бр. миниатюри Estee Lauder DW  2N1
Поръчани от онлайн магазина на Дъглас. Единия е пробван само на китка, колкото да разбера, че не е моя "цвят.
Търся най-много количество от новата база на Guerlain  l'essentiel, база за грим на Диор, ще отговоря на всяка, която има интерес и ми пише.
Честит празник, момичета! 🌺🌹🌷🥀🌼🌻💐🌸

# 501
  • София

Добавям:
Rouge d'armani matte 102 и 500
Bare minerals stellar glow highlighter palette
Estee Lauder double wear 1w2
Dior backstage foundation 2N
Urban decay naked heat palette

# 502
Разменям
Нови, запечатани, от адвент календар.

# 503
Разменям! За повече информация пишете! Има нови продукти, малко използвани а 2 нови продукта с транспортни дефекти.
Разменям за... и аз не знам за какво. Очаквам предложения. Интересни са ми палитрите.
ПП Ако някой разменя къщичката на too faced   от коледната колекция съм готова да доплатя или да предложа още продукти.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 16:12 от yana neicheva123

# 504
Разменям тестери и нови продукти на селективна козметика (Chanel,Dior,Guerlain,Shiseido,Clinique,Estee Lauder и други)

# 505
Разменям! За повече информация пишете! Има нови продукти, малко използвани а 2 нови продукта с транспортни дефекти.
Разменям за... и аз не знам за какво. Очаквам предложения. Интересни са ми палитрите.
ПП Ако някой разменя къщичката на too faced   от коледната колекция съм готова да доплатя или да предложа още продукти.

Добавям:

Ще отговоря на всички съобщения! Търся главно палитри и предпочитам да дам някои неща заедно, но пишете смело, ще разгледам всички предложения! Повечето продукти са нови, а някои малко използвани(то си личи). За повече снимки и информация, пишете на лично съобщение.Blush

# 506
  • Седмото небе
Здравейте мацки! Търся си хубав тоник за лице за нормална към комбинирана кожа, марката е без значение, по възможност без алкохол в състава му. А за размяна ми останаха:
 1) Чисто нов, запечатан с целофан крем KenzoKI Anti-age https://www.sephora.sg/products/kenzoki-sacred-lotus-face-cream- … de-jour/v/default
Скрит текст:
2) Палитра Pretty vulgar Phoenix rising, някои от цветовете не са пипани изобщо, други са ползвани броени пъти. За нея най-много тьрся хайлайтьра Pretty vulgar Lilac dust
Скрит текст:
3) Чисто нов 30 мл неизползван тестер. Харесвах много серията,но реших да разнообразя и този ми остана от запасите.
Скрит текст:
4)DAYTOX ензимен пилинг
Скрит текст:
5)Фдт-ни на EL-Maximum cover 2N1 ползван макс. 5 мл; Dior-Forever 2N липсват около 2-3 мл; Chanel Vitalumiere РАЗМЕНЕН

Възможни са и комбинации,защото разменям също и парфюми. Моля да се уважаваме като си отправяме адекватни предложения и предлагаме продукти в добър вид, точни количества и с достатъчно дълъг срок за използване.  Ще отговоря на всички,но понякога се случва да се забавя. За което моля предварително да бъда извинена.

# 507
Някой по случайност да се е презапасил с мостри на k-beauty брандове и да има даже и за размяна?

# 508
Разменям тестери и нови продукти на селективна козметика (Chanel,Dior,Guerlain,Shiseido,Clinique,Estee Lauder и други)

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 12:40 от eautendre

# 509
Здравейте, търся гликоловия тоник на The Ordinary, серум с хиалуронова киселина и кофеиновия серум, отново на марката.

Общи условия

Активация на акаунт