Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :) Тема II

• 35 419
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Момичетааааа искам да се похваля! Вчера бяхме на доктоооор (нашата доки е луда и работи без почивки). Освен че всичко е наред, отначало вървяхме седмица назад, дори 1 лекар реши да ми "мести" датата на последния цикъл, та бебо не само си е наваксал седмицата ами дори е малко по-голям. 14 седмица + 5 дни съм, бебето е 12 сантиметра, и видяхме един много важен атрибут, който е цели 5 мм! Ще си имаме момчее! Таткото сигурно имаше жълто на гащите Grinning Това ще ни е първо детенце и сме много щастливи! Поздрави на всички и успешна седмица! Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 391
  • Перник
Adell, бързо оздравяване!
sunny, стискам палци всичко да е наред!
Момичета, аз да ви се оплача - май ще ми се наложи да пия АБ Confused
Много ме за оля един зъб, който е пломбиран преди няколко месеца. Вчера ходих на зъболекар, отвориха го и само го промиха. Зъболекарката каза, че ако се подуя ще трябва да пия АБ и тази сутрин се събудих с оток.

# 392
Как така само са ти го промили?!? Иди на друг зъболекар, иначе и аз да се оплача, малкото зверче ми изяде зъбите, до тука от куриозни петна развих пулпит на 4 зъба за 1 месец ?!? Иначе за АБ , най-чистия, който изписват и на бременни е Панцеф, по-скъпичък е ама може да го пиеш без да се притесняваш.

Adell, бързо оздравяване!
sunny, стискам палци всичко да е наред!
Момичета, аз да ви се оплача - май ще ми се наложи да пия АБ Confused
Много ме за оля един зъб, който е пломбиран преди няколко месеца. Вчера ходих на зъболекар, отвориха го и само го промиха. Зъболекарката каза, че ако се подуя ще трябва да пия АБ и тази сутрин се събудих с оток.

# 393
  • София
Антибиотиците не са проблем, проблем е инфекцията, не отлагай.
С миналата бременност лекувах пулпит, направо ми видяха сметката, една година не можаха да го оправят некадърните зъболекари при които попаднах. Накрая отидох в поредната клиника, за 4 дни ме оправиха..разбира се за двойна сума. Обаче поне го оправиха. Сега умирам от ужас да не се случи пак нещо такова. Ходих на преглед,всичко е ок, февруари пак ще ида. Усещам леко неразположение в един зъб, но може и да е от нерви вече, зъболекаря каза, че нищо му няма.
Дано ти мине бързо, не се притеснявай от лекарствата, не това е опасното...

# 394
Точно и аз давам повече пари, ама е като хората смисъл направо се разорявам от моя зъболекар, ама един зъб преди 4 години, който предишния ми зъболекар го обяви за неспасяем и да го вадим сегашния ми го спаси. Съответно теглих една майна на парите и си ги давам ама имам добре направени зъбки

# 395
  • Перник
redington, промиха го само със спринцовка с кислородна вода... Сега преди всяко хранене си слагам памуче в зъба, за да не влезе храна и след това го махам, така ми каза зъболекарката. Утре пак съм на преглед. Започнах антибиотик Оспамокс...

# 396
Ама ти щом имап оток, аз доколкото съм запозната това е една добре развита инфекция и явно са ти пломбирали зъба с пулпит, който след това се е раззвил в гранулом примерно или нещо друго. Стискам палци да се оправиш и да оправите инфекцията.

# 397
  • София
Съветвам те да си смениш зъболекарката. Това с памуче и отворен зъб е абсурдно, казвам го от опита, който вече споменах че имам с миналата бременност. Зъба трябва да се затваря, ако не е напълно готов , то с временно лекарство, защото дори от попадането на слюнка вътре се образуват бактерии.
Все пак ти си знаеш, но аз лично не бих позволила отново да ми оставят отворен зъб....

# 398
Като е инфекция мисля,че не трябва да се затваря, но не съм сигурна и все пак и аз препоръчвам смяна на зъболекаря заради безобразие да ти отворят зъба и само да го промият, без да прилагат лечение.

# 399
Момичета, обадих се днес на доки, сутринта пак имах малко кафяво. Каза веснага да почвам нош-па и дуфастон . Записа ми часза четвъртък. Дано не се налага да ходя по-рано. Незнам дали от притеснение, но усещам лека болка ниско долу.

# 400
Съни, според мен отиди на доктор да те види, защото аз имах кафеникаво зацапване и имах отлепяне, без да те прегледат не може да ти назначават лечение поради простата причниа,че трябва да преценят дозировката от която се нуждаеш!

# 401
  • София
Не знам, не съм толкова компетентна за жалост, но моя пулпит уж беше с инфекция и го промиваха 38744682 пъти и всеки път го затваряха с временна пломба, за да не влизат бактерии...абе ужас е със зъболекарите в днешно време..аз съм в потрес просто.. Успех, дано мине без допълнителни драми.

Аз също дъм на мнение,че още днес трябва да отидеш на преглед. Щом не е спряло , а и доктора има притеснение, честно казано аз не бих издържала на напрежението чак до четвъртък.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 13:27 от ditmade

# 402
Абе и на мен ми слагаха и лекарства, ама де да знам може и да има друг вид лечения. То и за това се слага временна пломба за да може да се отваря по-ленсо

# 403
Момичета днес излязоха резултатите от моя генетичен тест , бебчо е напълно здраво Hug и е момиченце Blush

# 404
Zhr89 кой тест прави? Аз още чета и се чудя Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт