Кой ли догодина ЮНСКО бебенце ще има :) Тема II

• 35 400
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Полагат ти се цитонамазка, микробиология, урина, пкк, глюкоза, суе, хив, васерман, токсоплазмоза, хепатит б. Поне това ми пуснаха на мен в 10г.с.
И аз съм качила около и малко над 3кг, в 15г.с., но нищо. Миналата бременност качих над 20 кг, 10 оставих в болницата. След година и половина бях по-слаба отколкото преди да родя. Просто се иска воля, всичко се връща отпреди бременността, спокойно.

# 646
Аз съм при Д-р Милчева, просто искам някои изследвания да си ги пусна по ЗК, а и сигурно няма да раждам в Щерев, а в Надежда,защото Таткото може да просъства на целия процес и предродилна зала и родилна са едно и абе като цяло миналия прекъснах бременноста си по медицински причини в 18 г.с и от родилното отделение в Надежда съм доволна

# 647
Redington, а в Надежда каква е цената за раждане? В Щерев видях, че е 2100 с карта Кредо Престиж, и аз си го мислех, ако се наложи преди 36 г. С., че имали по добри условия.

# 648
  • София
Токсоплазмозата не мисля, че ми ава през здравната каса.
Аз също съм при Милчева, но със сигурност няма да раждам в Щерев.
Но там си пускам всички изследвания, така и тала съм платила пакет и ми се полагат. Ако си без пакет има смисъл, ама иначе, защо ти е по здравна каса да го пускаш? Така или иначе после от Щерев ти дават целия комплект документи, пък раждаш където си искаш.

# 649
Токсоплазмозата минава по здравна каса.
А съм 14+2 и съм качила досега 2 кг, забременях 52кг, свга съм 54кг. С първата бременност забременях 45кг, като раждах бях 67кг, но само няколко месеца след това си бях отново към 47-48кг, без да се ограничавам от нищо, а и кърмех година и половина.
Коремът ми сега толкова личи, колкото с първата бременност в 6 месец. AnguishedAnguished

# 650
  • София
Значи не е задължително изследване тогава. Върти ми се в главата такова нещо. С миналата бременност не са ми пускали. Сега ми пуснаха и си я платих, но честно казано не ми се занимава да ходя и по зк и платено. Вероятно, ако се бях съобразила можех да си взема направление просто от личната, но уви бременния ми мозък действа със закъснение.

# 651
Надежда раждането е 2000 лв и нормалното и секцио няма разлика. Обаче и там мисля , че ще ти кажат ако си преди 36 по-добре Майчин дом или Токуда.Аз не съм платила пакет, защото Ехокардиографията  и куп още неща ще ги правя при други специалисти , единствено БХС  направих при Чавеева и сигурно ФМ ще правя при нея, но като второ мнение. При този, който искам да се следя по ЗК ме изражда и предвид лошите обстоятелства и тн, аз останах влюбена в този човек, а той изражда в Надежда.

# 652
Здравейте момичета, да има някой в моето положение: 14,3гс все още имам ужасен вкус в устата,нещо като горчивина но не точно...единственото положително е,че не мога да хапна нищо сладко. Някой със същото изживяване ,за да си разменим съвети...
Весело посрещане на НГ!!!!🍀💖

# 653
Пробвай да хапваш Магданоз, мисля че още има в магазините и ябълки , те също оправят вкуса.

# 654
Здравейте момичета, да има някой в моето положение: 14,3гс все още имам ужасен вкус в устата,нещо като горчивина но не точно...единственото положително е,че не мога да хапна нищо сладко. Някой със същото изживяване ,за да си разменим съвети...
Весело посрещане на НГ!!!!🍀💖
Аз, вкуса е все едно си захапал мъхест картон. Но аз си хапвам и сладко.

# 655
  • Dope Reach
Аз се включвам след тридневен престой в болница, получих силен кръвоизлив, който ми изкара акъла...

Половин час след това бяхме в спешното, след това в АГ и веднага ме приеха. Дежурните доктори не ми казаха причина, но на следващия ден дойде моят лекар и доста ме успокои, като ме прегледа и каза, че бебчо е жив и имам леко отлепване на плацентата и хематом.

Вече съм си вкъщи, хематомът продължава да се чисти, поне вече е малко и стара кръв, но ме предупреди, че няколко дни ще е така

От този момент до края трябва да лежа, само се моля всичко да е наред и да не се повтаря. 🙏

# 656
  • Plovdiv, Bulgaria
Пожелавам ти всичко да е наред и ще пазиш леглото, за хубаво е! Heart
Ние с бебче сме ок, посрещнахме новата година семейно с приятели на вилата ни, но бъдещата как нещо се разболя май, повръща снощи, днес и температура.. Добре че съм цяла аптека и всичко си нося. Close

# 657
Rochellka, радвам се че бебо и ти сте добре, повече търпение, спокойствие и вяра, че всичко ще бъде наред. Пожелавам ти го от все сърце.
Бъдещи мами назначили ли са ви витамини за бременни, тъй като е зима и няма изобилие от плодове и зеленчуци. Аз пия фемибион, но сега като видях колко Е-та има започвам да се замислям, дали да ги пия.

# 658
Аз пия много витамини по преценка на лекарката ми. Мога да цитирам и какви са, ако представлява интерес.

# 659
  • Перник
Marosso, аз пия Pregnacare plus.

Общи условия

Активация на акаунт