Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните характеристики на продуктите с ретиноиди и третиноин?
Къде мога да намеря крем с третиноин/ретиноева киселина в България?
Какви са предупрежденията при употребата на продукти, съдържащи ретиноиди?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните характеристики на продуктите с ретиноиди и третиноин?
Продуктите с ретиноиди, особено тези, съдържащи третиноин, са доказали своята ефективност и безопасност при правилна употреба в борбата с бръчките, фините линии и отпускането на кожата. Третинът е генеричното наименование на веществото ретиноева киселина, което е лекарство против акне, одобрено от FDA за използване като средство против стареене.
-
Къде мога да намеря крем с третиноин/ретиноева киселина в България?
-
Какви са предупрежденията при употребата на продукти, съдържащи ретиноиди?
-
Как трябва да се комбинират различни продукти с третиноин/ретинова киселина?
-
Кои са най-добрите алтернативи на розова вода, когато се използва с третиноин?
A аз си купих две опаковки, да не остана без. Още съм на Аирол, една тубичка я мъча почти цяла година. От две седмици мажа два пъти седмично. Освен беленето на носа имам ужасен сърбеж по линията на челюста, чак рани си направих от чесане, докато спя. Не ми върви с третиноина, хем го мажа върху Бепантен крем. Чудя се дали да не пробвам върху Юсерин за атопична кожа. Той ми е спасението при раздразнения и донякъде тушира беленето.