Приморско 2019 - море и още нещо

• 63 474
  • 845
  •   1
Отговори
# 690
Не знам, освен да сме попаднали на яма... Детето се уплаши и не иска и да чуе за този плаж. Бяхме в този край към Перла, имаше заведение за палачинки.
Благодаря за препоръките за заведения, ще посетим Стела марис, и китайско харесваме.

# 691
ММ много се смя като му казах за 500-те метра.Ама грам орентир нямам за разстояние.Много от хората са клекнали но има един двама прави и се вижда колко е плитко на въгре

# 692
  • В планината / На морето
ММ много се смя като му казах за 500-те метра.Ама грам орентир нямам за разстояние.Много от хората са клекнали но има един двама прави и се вижда колко е плитко на въгре

идеално за дечица 

# 693
  • София
Така от снимката погледнато,   да са 10-20метра навътре,  къде 500 метра? И аз се зачудих,  какъв е този плаж,  половин километър навътре и не може да стане дълбоко изобщо.  Викам си,  то и ние като македонците ще станем вече,  да се гордеем,  с девиз,  българският плаж най-плиткия плаж в Света. 😀 половин километър плитчина.

# 694
  • София
Като влезеш до шамандурата и се виждат първите къщи на Одеса.

# 695
Ба... ако се качиш на покривите на одеските къщи, може да видиш Сибир и бушуващите там, горски пожари!

# 696
  • София
Мале, тази година е пълно с медузи. На северния плаж днес е пълно. На Перла също. Притеснявам се за децата да не ги опарят. Ние последните години все юли сме тук и не бях виждала медузи. Сега не знам какво става, но има много.

# 697
Най-много леко да те парне, изобщо не е опасно

# 698
И юни имаше. Нямахме проблеми, бяха дребнички и много. Повече ми се видяха на южен, може би, защото беше спокойна водата.

# 699
и юли имаше доста

# 700
  • Ямбол
Половин юли бях там, и доста пъти през юни, нито една не видях. Само през август съм виждала. Дано се пръждосат до десетина дни, когато смятам пак да ходя.

# 701
Казаха по новините за починал младеж на Аквапарка. Не ми харесваше това място и това е. Преди няколко години направих глупостта да се спусна и аз по скоростна пързалка в Слънчев бряг, така ми се вряза закопчалката на банския в гърба от спускането, че ми остана голям белег. Не са много сигурни тези съоръжения.

# 702
  • В.Търново
Ходили сме няколко пъти на аквапарка в Приморско.Истината е, че всеки път спасителите, т.е. тези, които отговарят горе за спусканията са супер безотговорни, всеки път.Тази година отидохме на Равадиново, много сериозно отношение имаше, строг контрол.За случая от днес в Приморско казаха, че едното момче се е пуснало с главата напред, което в недопустимо за такава пързалка, втората грешка е, че пускат веднага след него друго момче, което при разминаването им на пързалката удря с краката си главата на другото, това е фаталното.Допуснати са две големи грешки от страна на персонала, фатални грешки.
Поправям се, сега прочетох информация, че просто второто момче застига първото и го удря в главата.Грешката е, че са пуснали второто момче преди първото да се приземи от пързалката.Сега нека ги съдят до дупка от аквапарка, за да се научат на контрол.Жалко за загиналото момче!!!

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 02:19 от rusalka1

# 703
  • София
Първото ако се е спуснало напред с главата, второто няма как да го удари в главата. Ако пък първото се е спуснало нормално, аз поне не мисля, че второто с крака може да доведе до тия фатални последици. Истината е някъде по средата.

# 704
  • София
Там има една пързалка като фуния - върти те вътре в пълен мрак, докато те изплюе навън, предполагам там са се сблъскали. Отвратително място, преди десет години бяхме и още си спомням мизерията и раздрания гръб на ММ от снадките на пързалката.

Общи условия

Активация на акаунт