засилване на имунната система

• 42 010
  • 255
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
..здравето на децата е най-вече в ръцете на майката , тя решава как ще се грижи за него

Подобни твърдения съм склонна да приема и като обида. Това, че детето ми боледува, означава, че съм лоша майка, така ли?! Не мисля... Всяка майка иска детето й да е здраво, но никоя от нас не е всесилна, за съжаление.

# 61
димана , естествено че панацята не се крие в разнообразното меню Simple Smile ...

Аз да си кажа, не само това, но и правилното захранване, според мен то е основата. Чакам камъните  smile3506

# 62
а бе , не бе , изобщо не исках да те обиждам . и моето детенце имаше период , в който боледуваше ужасно много, просто ад . за това го написах това последно изречение . смятам ,че всеки има право да избере дали да дава витамини , имуно стимулатори , разнообразна храна , всичко това на куп или нещо друго . затова . съжалява , че съм те засегнала , имах пред вид друго, в никакъв случай че си лоша майка

# 63
  • Mediterraneo
Аз да си кажа, не само това, но и правилното захранване, според мен то е основата. Чакам камъните  smile3506

Аха, ясно е, че причината моето дете да боледува, е в ранното захранване... Той ключът от палатката бил пред очите ми  Crazy Никол, аз камъни не хвърлям  Naughty 

# 64
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не съм пресмятала предварително витамините в менюто, но всеки, който иска може да го направи.......тези плодове давам, защото много ги обича.....влязох в един случаен сайт от гуглето и ги сметнах.......мисълта ми е, че каквито и плодове да даваш детето си наваксва витамините от храната......а това за отслабването на имунитета от превишаване на витаминния прием го четох в една книга за борба с рака......превишаването става лесно чрез добавки, незнам някой да страда от ядене на плодове

# 65
  • Mediterraneo
.....а това за отслабването на имунитета от превишаване на витаминния прием го четох в една книга за борба с рака......

На болните от рак не им разрешават май да приемат изобщо витамини  Thinking Не май, ами съм сигурна. Има резон...

# 66
.....а това за отслабването на имунитета от превишаване на витаминния прием го четох в една книга за борба с рака......

На болните от рак не им разрешават май да приемат изобщо витамини  Thinking Не май, ами съм сигурна. Има резон...

В книгата ставаше въпрос, че има мнения на специалисти, според които всеки човек се разболява от рак в живота си.....даже по много пъти, но трябва да ти е много отслабен имунитета, за да позволи на вируса да се развие........отслабване се получава както от липса , така и от прекален прием на витамини............защото около нас има ужасно много канцерогенни вещества, на много от които сме изложени ежедневно

# 67
Цитат
Някак си не съм съгласна, че балансираното меню е панацеята... Мога да претендирам, че дъщеря ми се храни разнообразно и балансирано, приема необходимите за възрастта й продукти и т.н. А се скъса да боледува милото...

Димана би ли дала малко подробно каква е храната на детенце? И не на второ място роля играят ваксините,които предполагам има всички по календара...

Цитат
Не приемам за нормално да ме преследват с месеци, само за да купя една опаковка... И същевременно да се дивя на круизите и почивките, прикрити под "симпозиуми", на които се наслаждават шепа избраници от върха на пирамидата

Много хубаво си zабеляzала,но то важи и zа цялото лекарско лоби. Peace

# 68
А пък точно в същата книжка пише колко са замърсени вече езерата в Северна Америка.....и че в едно от тях 100 % от рибите имали гуша и незнам си още какво......така че не ми ги хвалете тези водорасли...дето  растат  в някакво си езеро в Щатите

# 69
А пък точно в същата книжка пише колко са замърсени вече езерата в Северна Америка.....и че в едно от тях 100 % от рибите имали гуша и незнам си още какво......така че не ми ги хвалете тези водорасли...дето  растат  в някакво си езеро в Щатите

Mr. Green   Mr. Green   Mr. Green smile3513

# 70
  • Mediterraneo
Кърмена е до 8 месеца, но захранена на 5.
Отказа категорично АМ, премина на кисело, сега и на прясно мляко.
Яде макарони, овесени ядки и попара за закуска.
Обядва с храна от детската ясла, която все пак е съобразена с възрастта й и е разнообразна.
Кремчета, кисели, зърнени каши за следобедна закуска.
По цял ден хапва между храненията домати, краставици, банани, ябълки и сезонни плодове- сега череши и диня.

Друго не се сещам  Thinking
 а, да- ваксини досега не е пропускала по календара.

# 71
прясно мляко,Яде макарони,попара за закуска,Кремчета, кисели...
Теzи неЩа неЩо не ми харесват много....

Как хапва по цял ден между теzи хранения плодове и zелен4уци?Колко плода на брой дневно яде?Как успява такова коли4ество да преработи?Препорьката е поне 5 плода или zелен4ука на ден от поне 100грама.Има ли така при нея?

За ваксините zнаеШ какво мисля,предполагам....

# 72
Аха, ясно е, че причината моето дете да боледува, е в ранното захранване... Той ключът от палатката бил пред очите ми  Crazy Никол, аз камъни не хвърлям  Naughty 

Дължа ти извинение, видях, че си захранила на 5 месеца, грешката е моя, мислех, че от 2-ри месец даваш сок.

прясно мляко,Яде макарони,попара за закуска,Кремчета, кисели...
Теzи неЩа неЩо не ми харесват много....

Именно! Такива неща въобще не давам!

# 73
Е хайде тогава Кристиян и Никол да кажат с какво трябва да си храним децата newsm78.И моето до като я гледах не боледуваше .Кърмена е до 1.4 и въпреки това гледай какво става като е на градина newsm78.

# 74
И моето дете яде домашни кремове ( от натурално нишесте с плод ) и пълнозърнести макарони и фидета.....аз пък не давам попара......Според мен добре се храни детето........

Общи условия

Активация на акаунт