Пазаруване от Amazon - тема №80 - Black Friday 2018

• 145 009
  • 2 021
  •   1
Отговори
# 15
Чакам четци.

# 16
  • София
Благодаря за темата. Следя за четка за зъби на Филипс. Вчера получих тези  дънки на Pepe Jeans ,прекрасни https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0779MBQ81/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1 8,94 п
Дънките имат ли добра еластичност,или не? Благодаря.

# 17
  • Пловдив
Благодаря за темата ,Чоки.
Аз чакам да намалят сешоарите на Dyson,ама пусто държат цена.

# 18
  • София
Аз не дочаках четките за зъби на Филипс и купих двойката от Билла на промоция с точки. Цената е добра и надявам се, да вършат същата работа от по скъпите модели.
 Тези са https://www.amazon.co.uk/Philips-Elektrische-HX6732-HealthyWhite … tL&ref=plSrch, 123 лв.

# 19
Благодаря за новата тема ,любимата ми !Чакам якета ,обувки ,май вече не помня и какво чакам 😆 търся високи спортни обувки на младежа  44номер,ако някой срещне да даде едно рамо!

# 20
  • Точно където трябва
Каква е хватката за черния петък? Слагаме каквото желаем в кошницата и чакаме намаление на цените ли?

# 21
Чакам епилатор, кънки, кафе, дънки. Напоследък от Англия много се бавят с шипването и накрая все не пристигат на предварително обявената дата, а със закъснение. С това адски ме дразнят. По тази причина с подаръците смятам още този месец да приключа.

# 22
  • Пловдив
Привет!
Аз ще дебна за безжични слушалки за детето Simple Smile

# 23
Каква е хватката за черния петък? Слагаме каквото желаем в кошницата и чакаме намаление на цените ли?
Не.
Виж в първия пост има обяснение.

# 24
  • София
Чакам епилатор, кънки, кафе, дънки. Напоследък от Англия много се бавят с шипването и накрая все не пристигат на предварително обявената дата, а със закъснение. С това адски ме дразнят. По тази причина с подаръците смятам още този месец да приключа.
Да и на мен това ми прави впечатление. Пращат с амазон лоджистик и нещата пристигат по-бавно, от немският ни отрязаха книжките и сега трябва задължително 60лв да се похарчат, доставката не беше ли 3 евро в немският, сега ми излиза 3,99?

# 25
  • София
Започнахме и ние вече с коледните подаръци - поръчани са част от тях, а се надявам да харесаме и останалите неща скоро.

# 26
  • София
В английския амазон в дневните сделки има смарт часовник на много добра цена, ако на някой му трябва. Аз пуснах един за подарък за Коледа за мм.

# 27
И аз чакам за оферта за четка за зъби Филипс. Предишната, купувана на черен петък 2016г. отказа да работи внезапно . Върнах я към амазон със спиди , те я загубиха и ме обезщетиха с 100лв, защото такива са им общите условия за международни пратки ( ама кой да чете общи условия...) , когато пратката пътува без обявена стойност.

# 28
  • По широкия бял свят
Аз "издирвам" тиган - голям, дълбок, незалепващ, с безвредно покритие и да става за индукция и миялна. Ако някой ползва такъв и е доволен, моля да даде линк.

# 29
В английския амазон в дневните сделки има смарт часовник на много добра цена, ако на някой му трябва. Аз пуснах един за подарък за Коледа за мм.
Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт