Пазаруване от Amazon - тема №80 - Black Friday 2018

• 146 724
  • 2 021
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Варна
Спунк, не вземай на сляпо за младежа.
Нямам никакъв поглед над Давидоф и не мога и аз да помогна.
Всички дечурлига около и моя син харесват Ferrari Black. Ето на идеална цена 75 мл, макар, че предполагам, че ще пратят Ferrari scuderia, новия вариант но и той не е лош. Виж описанието, не е лек и цветен но пак казвам - 15-30 годишни около мен го ползват с кеф. Е, харесват и други ама те са на съвсем различни цени.Simple Smile

п.п. сега прочетох последното ... ммм, woody e миризмата, не е лек пролетен бриз.

Тези на ДК отдавна са на ниски цени. Мирисах ги в една парфюмерия, не ми харесаха изобщо. Тези кръглите по биват.

# 1 891
  • София
Спунк, не вземай на сляпо за младежа.
Нямам никакъв поглед над Давидоф и не мога и аз да помогна.
Всички дечурлига около и моя син харесват Ferrari Black. Ето на идеална цена 75 мл, макар, че предполагам, че ще пратят Ferrari scuderia, новия вариант но и той не е лош. Виж описанието, не е лек и цветен но пак казвам - 15-30 годишни около мен го ползват с кеф. Е, харесват и други ама те са на съвсем различни цени.Simple Smile

п.п. сега прочетох последното ... ммм, woody e миризмата, не е лек пролетен бриз.

Тези на ДК отдавна са на ниски цени. Мирисах ги в една парфюмерия, не ми харесаха изобщо. Тези кръглите по биват.
Права си, ще се разходя след празниците да ги потърся по парфюмерите.

Звънче, благодаря за мнението.

# 1 892
  • Бургас
Не се заблуждавайте напразно......тези намаления са fake ,както и качеството на продуктите .За тези пари можете и от нашите онлайн магазини да си ги вземете

# 1 893
  • София
Тук може да четете отзиви за парфюми.
Тези дни получих този Хванах го на отлична цена £8.13. Много е хубав! Младежа веднага го хареса.
Вярно, че често намаленията не са реални. Добре е да проверявате цените тук, преди да поръчвате парфюми.

# 1 894
  • софия
Не се заблуждавайте напразно......тези намаления са fake ,както и качеството на продуктите .За тези пари можете и от нашите онлайн магазини да си ги вземете
До сега не съм получила парфюм с лошо качество от Амазон. Няма разлика между купен на летището и от там. А относно цената и намалението е елементарно да се провери колко са фейк. Български, особено он-лайн, магазини подминавам от далеч.

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 09:07 от zvаnchе

# 1 895
Аз не бих си взела парфюм от Бг въобще. Преди купувах от strawberry, сега от амазоните. Никога не съм попадала на недобър продукт.

# 1 896
Аз съм го ударила на бански посред зима ,ама се замотах в размерите.Може ли малко помощ? За мъжки бански 40"  инча какво ще рече? 40 е W като талия ли ,че на ММ купувам дънки W38 ? или е XL ?

# 1 897
Здравейте,
Пак съм аз с въпросче? Регистрирах се поръчах, но още не съм финализирала поръчката, защото ми се струва скъпа крайната цена и не мога да се ориентирам. Написах адреса на служебния ми офис. Доколкото знам има 2 фирми едната е  ggbg.bg, а Лерон, но не знам как става поръчката, чрез тях? Благодаря предварително!

# 1 898
  • гр. София
Здравейте,
Пак съм аз с въпросче? Регистрирах се поръчах, но още не съм финализирала поръчката, защото ми се струва скъпа крайната цена и не мога да се ориентирам. Написах адреса на служебния ми офис. Доколкото знам има 2 фирми едната е  ggbg.bg, а Лерон, но не знам как става поръчката, чрез тях? Благодаря предварително!
От кой Амазон поръчваш? От испанския ли? По принцип в доставката до офис на превозвач няма нищо сложно - просто вместо твоя адрес пишеш адреса на превозвача в съответната страна. Ако пазаруваш от испанския даваш испанския адрес на превозвача. След това те ти я карат до България. Цената е различна - зависи от къде я карат.

# 1 899
Здравейте,
От кой Амазон поръчваш? От испанския ли? По принцип в доставката до офис на превозвач няма нищо сложно - просто вместо твоя адрес пишеш адреса на превозвача в съответната страна. Ако пазаруваш от испанския даваш испанския адрес на превозвача. След това те ти я карат до България. Цената е различна - зависи от къде я карат.

От английския amason.uk.co, но съм написала офиса на фирмата, където аз работя и крайната цена излиза + 85 лева, което ми се струва доста. Трябва да дам английския адрес на Лерон ли например?

# 1 900
  • гр. София
Избираш си превозвач, чиито офис ти е удобен. Лерон и ГГБГ са в Младост 1А. От Англия всички превозват. Пишеш техния адрес в Англия в полето на Delivery address. Ако продавач е Амазон доставката ще е безплатна. Ако е друг, възможно е да има такса за доставка. След това от Англия до България е още 2лв/кг.
И да не забравиш да платиш в паунди, не в лева на последната стъпка!

# 1 901
Избираш си превозвач, чиито офис ти е удобен. Лерон и ГГБГ са в Младост 1А. От Англия всички превозват. Пишеш техния адрес в Англия в полето на Delivery address. Ако продавач е Амазон доставката ще е безплатна. Ако е друг, възможно е да има такса за доставка. След това от Англия до България е още 2лв/кг.
Благодаря! Обаче не мога да открия английския адрес на Лерон, иначе в Младост е перфектно. Някъде бъркам , но и аз не знам къде.
Всъщност този адрес пиша  на английски, нали така? Или самата фирма има адрес в Англия?  :  София, Младост 1А,
ул. Анна Ахматова, бл. 501 вх. 4
Извинявам се за глуавия въорос

Последна редакция: пн, 24 дек 2018, 12:22 от moonligh 78

# 1 902
Фирмите имат адреси в Англия, тях вписваш като адрес за доставка. Иначе какъв е смисълът да се дава бг адрес на превозвач, а не твоя?

# 1 903
  • софия
Благодаря! Обаче не мога да открия английския адрес на Лерон, иначе в Младост е перфектно. Някъде бъркам , но и аз не знам къде.
Всъщност този адрес пиша  на английски, нали така? Или самата фирма има адрес в Англия?  :  София, Младост 1А,
ул. Анна Ахматова, бл. 501 вх. 4
Извинявам се за глуавия въорос
За да видиш адреса в Англия, трябва да се регистрираш в сайта на фирмата. Пише всичко по стъпки https://www.leron.bg/how-to

# 1 904
Сега разбрах! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт