Пазаруване от Amazon - тема №80 - Black Friday 2018

• 146 737
  • 2 021
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, каква беше разликата между leder и leather, знам че второто е естествена кожа, но първото? Изкуствена ли се води или някакъв друг вид естествена?

Булбоксер отговаряха ли си на номерата?

# 91
Здравейте
! Аз съм в издирване на хубава кафемашина робот, която мели и дозира кафето сама. Вкъщи имаме вградена, но не съм доволна и ще я сменяме. Търся или за вграждане или робот.
Някой с препоръки? Помня, че преди време се коментираше, но не мога да намеря в коя тема.
Успешни покупки на всички

# 92
  • София
Първото е на немски, второто на английски. И двете означават естествена кожа.

# 93
  • София
Заслужава ли си цената този Керхер за прозорци?43£. Взех го на празна карта и му се чудя.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00T1T4UWA/ref=gbmg_mob_m-4_043 … F0MKPQB3C8JBXEQ3Q

ioana_g, Керхер-а е хубав и е на добра цена. Купувала съм го на около 40 паунда с допълнителна зарядна станция и батерия, което е било супер оферта. Реално обаче тази допълнителна зарядна станция с доп.батерия не ми е била нужна, нямам прекалено много прозорци за миене и не съм стигала до нея. Според мен цената си заслужава, уреда също.

maya_76, аз лично толкова пари за ютия без парогенератор не бих дала. Откакто имам такава аз гладя, при това с удоволствие. Преди това съм сменила 3 и гладенето беше НАЙ-омразното ми занимание. Сега вече гладя доста от дрехите, при това го правя с кеф, колкото и странно да звучи Simple Smile

Magrat*, мерси за споделените линкове, поръчах едни Le Coq за приятелка. Интересно е, че на цвета пише че е Colour: Elfenbein (Lichen), а в описанието на поръчката излиза като off-white. Ще е изненада какви точно ще пристигнат, но който и цвят да са няма значение.

Получих и белите Camel Active кецове, много са хубави и ми паснаха идеално. Благодаря на който пусна линка, извинявам се, но забравих кой беше Flushed

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 20:08 от jijibiji

# 94
  • Балчик
Брита в сделките има 6 бр за 20£ днес. Никой ли няма отзив за Керхера за прозорци.
Аз го имам, доволна съм, но не помня за колко го взех, беше от италианския амазон.  35,40 E, сега погледнах.

# 95
  • на Мелмак
Аз взех кафеавтомат пролетта на Делонги, имам и такъв Саеко Интелия, на 5-6г. И от двата съм много доволна. Мислех за Сименс, но се отказах, че имаше противоречиви отзиви.

# 96
jijibiji, каква е твоята ютия с парогератор? Оглеждам се и не мога да преценя, колко бара, колко вата... не ми се иска да давам излишни пари, но пък и не искам нещо, което няма да върши работа.

# 97
  • Sofia
Имате ли представа какво е това "рeceive a £20 gift card if approved for the Amazon Classic Mastercard"?????
Как се ползва тази отстъпка????

Не важи за нас.

# 98

Каква е разликата между двете, освен игрите..И става ли за деца под 16 г.

# 99
Аз взех кафеавтомат пролетта на Делонги, имам и такъв Саеко Интелия, на 5-6г. И от двата съм много доволна. Мислех за Сименс, но се отказах, че имаше противоречиви отзиви.
+1 за Делонги

# 100
Пуснах хлебопекарната с шоколадовите портокали и аз благодаря за линка, днес ги намалиха пак и се възползвах
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00WB95JD6/ref=ox_sc_saved_t … L5A1OLE&psc=1
давайте отзиви за хлебопекарната, който я има, особено за безглутеновите варианти

и отзиви за Philips Lumea Prestige IPL Hair Removal Device, че е доста голяма сумата и не ми се рискува
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01N6SIFM4/ref=ox_sc_act_tit … L5A1OLE&psc=1
точно този модел си бях заплюла Simple Smile

Каква цена беше пекарната ако може да споделиш Simple Smile

# 101
Първото е на немски, второто на английски. И двете означават естествена кожа.
много благодаря Simple Smile

# 102
drago_2008, беше £82.99 Simple Smile

# 103
+1 за Делонги
Благодаря ви, момичета! А конкретен модел?
Много държа да прави хубав каймак 😁

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 21:43 от milena12345

# 104

Общи условия

Активация на акаунт