Пазаруване от Amazon - тема №80 - Black Friday 2018

• 146 797
  • 2 021
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета, трябва да бърна една bluetooth колонка до английският амазон, която беше от складовите сделки но за съжаления изобщо не можа да стартира. Дойде в оригинална опаковка изобщо не беше отваряна, но очевидно съм изтеглила късата клечка. Свързах се с customer service и обясних че колонката не работи и че съм в БГ, като от там веднага ми генерираха етикет за връщане от тук.
Проблемът е дали ще мога да я изпратя с БГ пощи или няма да я вземат. Ако не стане с тях с кои куриери е най изгодно? Моля ако някой е имал подобен случай да сподели
Благодаря предварително

# 196
Ако колонката няма батерия ще я вземат от БГ пощи. Ако има батерия прати със Спиди.

# 197
  • София
Това,че има складови,т.е. върнати,по-евтини,означава ли,че продукта не е харесван?

Мистик, ютията не я познавам като качество, но в повечето случаи щом са много бройките в склада, има някакъв проблем с опаковката на многото бройки. Тоест притиснало се е палето и всички кутии са леко смачкани или поради друга причина е била увредена опаковката в склада и пристигат изцяло в нова опаковка, неоригинална. Така си купих фотоапарат преди години, имаше над 10 складови бройки, а като пристигна, нито беше отваряна батерия, нито кабелчетата бяха развивани. В кутия от велпапе.
На твое място смело бих поръчала, в случай че гладех Wink

# 198
  • Пловдив
Това,че има складови,т.е. върнати,по-евтини,означава ли,че продукта не е харесван?

Мистик, ютията не я познавам като качество, но в повечето случаи щом са много бройките в склада, има някакъв проблем с опаковката на многото бройки. Тоест притиснало се е палето и всички кутии са леко смачкани или поради друга причина е била увредена опаковката в склада и пристигат изцяло в нова опаковка, неоригинална. Така си купих фотоапарат преди години, имаше над 10 складови бройки, а като пристигна, нито беше отваряна батерия, нито кабелчетата бяха развивани. В кутия от велпапе.
На твое място смело бих поръчала, в случай че гладех Wink
Благодаря!
В момента тече намаление,нали?

# 199
За намалението в складовете, от вчера цените са вдигнати с поне 20-25%, поне на нещата, които вчера гледах и добавих в кошницата.... Ако е така с всичко, то всъщност няма намаление Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
# 201
# 202
  • София
Този миксер на добра цена ли е , бил ли е на по ниска някога?
https://www.amazon.co.uk/Kenwood-kMix-KMX754CR-Stand-Mixer/dp/B0 … 9KM1XJVYKANAMDQTJ

# 203
Момичета, имате ли впечатления от обувки Jonak? На някои модели пише , че са умалени. Държа тези на празна карта 38 номер, а аз нося 37, но съм с широк крак.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0778JBZBV/ref=ox_sc_saved_t … 77F756P&psc=1

# 204
За намалението в складовете, от вчера цените са вдигнати с поне 20-25%, поне на нещата, които вчера гледах и добавих в кошницата.... Ако е така с всичко, то всъщност няма намаление Stuck Out Tongue Winking Eye

Явно на тази "полезна" практика са се научили вече всички, и онлайн и офлайн магазини с цел в деня на намалението да закръглят един бомбастичен процент намаление, който реално ако го има е много по-малък.
Ама какво да се прави, ще се оглеждаме за истински намаления, които макар и редки ги има тук там. А е ясно че покрай тях ще пазарим и на редовни цени....

# 205
  • София
От кога Амазон иска  и IBAN при адване на нова карта?
Скрит текст:

# 206
Не мога да разбера кога започва сделката, някой с отзиви ?Мерси

# 207
  • София

Не е така, аз дебнех един кухненски робот,  вчера даже го намалиха, а днес го забърсах с още 20% надолу.

Този миксер на добра цена ли е , бил ли е на по ниска някога?
https://www.amazon.co.uk/Kenwood-kMix-KMX754CR-Stand-Mixer/dp/B0 … 9KM1XJVYKANAMDQTJ
Според кемъла тази е най-ниска, но според мен е скъп само за миксер с толкова малко приставки.
https://uk.camelcamelcamel.com/Kenwood-0W20011141-Stand-Mixer-Cr … roduct/B072175L1X

# 208
Не мога да разбера кога започва сделката, някой с отзиви ?Мерси

В момента е , намалената цена е 49.99

# 209
От кога Амазон иска  и IBAN при адване на нова карта?
Скрит текст:
То ясно си пише, че добавяш банкова сметка, не карта. Естествено, че ще ти иска IBAN в този случай.

Общи условия

Активация на акаунт