Истина или мит е това, че мъжете си избират жена само по външния й вид?

• 16 963
  • 431
  •   1
Отговори
# 255
За мен е важен стилът: видя ли глуповато изражение, провинциалност, липса на индивидуалност, никакви сами по себе си правилни черти не са в състояние да направят този човек привлекателен за мен. Мъжете от близкото ми обкръжение мислят по сходен начин. Няма единен критерий за красиво: едно е красиво за чалгаджията, друго - за изпълнителя на класическа музика. Затова предпочитам да говоря за стил.

# 256
Как можа да сравниш Ева Грийн със Златка ? Thinking

Не съм искала да прозвучи като сравнение. Просто споменах коя жена ми се струва секси и красива. Из актьорските среди е пълно с красиви жени, та се чудя какво толкова се превъзнасят хората по някакви си Златки.

Покъртително. Тази мадама работи като кам гърл, изкарва си парите проституирайки пред камера.

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 23:27 от EllieD

# 257
  • София

Не съм искала да прозвучи като сравнение. Просто споменах коя жена ми се струва секси и красива. Из актьорските среди е пълно с красиви жени, та се чудя какво толкова се превъзнасят хората по някакви си Златки.
За съжаление, Златките са нещо като еталон за привлекателност под небето от коприна. Докато онази кокошка Гала не спре да ги кани, заедно с други знайни и незнайни надуваеми кукли, пардон чалгаджийки, и да ги превъзнася колко прекрааасни и умни са, те ще си вярват, че са такива, а на тиквите пред телевизора ще им се иска да приличат поне малко на тях. Кофти картина, ама това е.

Дори Кардашианките отвъд океана са ми с една идея по-смислени. Те поне имат хъс да правят големи пари, а не да чакат някой батка с айкю под 50 да им плаща сметките. Нашите и това не могат.

# 258
  • инфантилно и разглезено хлапе

За съжаление, Златките са нещо като еталон за привлекателност под небето от коприна. Докато онази кокошка Гала не спре да ги кани, заедно с други знайни и незнайни надуваеми кукли, пардон чалгаджийки, и да ги превъзнася колко прекрааасни и умни са, те ще си вярват, че са такива, а на тиквите пред телевизора ще им се иска да приличат поне малко на тях. Кофти картина, ама това е.

Дори Кардашианките отвъд океана са ми с една идея по-смислени. Те поне имат хъс да правят големи пари, а не да чакат някой батка с айкю под 50 да им плаща сметките. Нашите и това не могат.

# 259
Познавам не малко мъже, които се интересуват от душевните качества на дамата до тях.
Те са до един с много добро соц.положение и приятна външност -  добра партия с други думи.
И все пак не познавам чак толкова много мъже, за да дам еднозначен отговор.  Смятам, че всеки мъж е както е възпитан - различен.

# 260
Аз разбрах, че в този форум пишат само супер мадами (умни, стилни и красиви), и супер мъже (богати, надарени, успели). А бе, с една дума, това е цветът на България, ако не и на Европа!
То не бяха езици, то не бяха гримове, то не бяха красоти! Как да не се възхитиш!

А това, че се постват снимки на болни момичета с подигравателен текст буквално ми докара стомашни спазми, но хей, какво толкова е станало! Съфорумките се радват, че те нямат физически заболявания, които да ги правят отличаващи се от тълпата! Ура! Колко сме хубави! Колко сме умни! И не сме Златки! Жалка работа.

# 261
Абаджийке, кога най-сетне ще си направиш дневник? Тук се обсъжда по какви качества някой избира някой, не лични размисли и есета.

Нещо по темата имаш ли да кажеш - за кое ти качество те избраха или не те избраха? И изобщо избираха ли те или ти си избра?

# 262
Абаджийке, кога най-сетне ще си направиш дневник? Тук се обсъжда по какви качества някой избира някой, не лични размисли и есета.

Нещо по темата имаш ли да кажеш - за кое ти качество те избраха или не те избраха? И изобщо избираха ли те или ти си избра?

Естествено, че аз го избрах! Ти пък! Мен кой би ме избрал, бе саламче. Аз съм ниска, грозна и дебела, че и тъпа, на всичкото отгоре! Laughing

Обаче си избрах мъж един път! Умен, образован, че и добър на всичкото отгоре. От сой и с характер. И досега се чудя, какво толкова пък ми хареса тоз мъж? Thinking Не знам? Сигурно благия характер. Той е и чужденец на всичкото отгоре! Говори пет езика! Е, малко е плешив и с коремче, но пък е добряк иначе. Майка ми го харесва също, като тя по-добре може да го прецени, защото са набори.  Голям късмет извадих аз, голям! Heart Eyes

# 263
Просто се е уплашил и не е могъл да реагира, не че те е харесал. Joy

И аз си избрах, от наличното, което се самопредлагаше. Не ги знам, къде са тези жени, които чакат някой да ги изпере и припадат, когато ги посочи избиращия.

# 264
Просто се е уплашил и не е могъл да реагира, не че те е харесал. Joy

И аз си избрах, от наличното, което се самопредлагаше. Не ги знам, къде са тези жени, които чакат някой да ги изпере и припадат, когато ги посочи избиращия.
О, да! И досега го е страх! Само да скръцна със зъби и тича да ми носи кафе, вода, вино, уиски, според сезона и момента.
Изпере или избере? Щото ако чакат някой да ги изпере, то ще замирише.

# 265
"Както доди ..." Joy

Важното е накрая всички да се изпрани и избрани!

# 266
  • Street of Dreams
Аз преди си мислех, че бракът е чисто духовно нещо. Има нещо вярно обаче, че мъжете се влюбват през очите. Когато навремето ММ ми каза, че е влюбен в мен заради начина, по който ходя Flushed, бях дълбоко потресена и разочарована. Казах си - язък за следване, четене, дълбоки теми на разговор - този мъж просто няма сериозни намерения към мен! А аз доста го харесвах. Въпреки това малко след това си намерих повод да му вдигна скандал и да го зарежа. Grinning Сега даже се кефя, когато ме заглежда из стаите или нарочно ми изостава с няколко крачки да ме гледа и прехапва долна устна. Момчета, к'во да ги правиш.

# 267
Да, видът е важен. Не, не кукленският "направен" вид. А най-лошото е да си кажеш - мъже си хващат само красивите, и да се откажеш от всякакъв вид грижа. Все пак не е идеята да се превърнеш в някаква кукла, или като онова чудовище с пластичните операции. Въпросът е да станеш по-добра версия на самия себе си.

А иначе - ами важен е сексът, що да не е. Па ако може и всеки ден. На младите хора, колкото и да имат фантазии, не им е време за дълбоки разговори и теми. Бракът Е сексуален съюз, тъпо е да се превърне в някакво пенсионерско клубче по интереси.

И дори една жена да няма генетично бюст D, то хубави извивки и стегнат задник се получават с малко усилия, като например да спреш да тъпчеш баници и да си сплескваш задника от седене. Млади сте, не знам откъде я изкарвате тая кахърност.

И точно както е много неприятно жената да е кахърна, за мъжа важи същото. Животът е кратък, ако не може да си направим кефа, ами нарочно увеличаваме нивото на сдухване...ами не става работата. Освен ако не сте емо и двамата и не си седите тъжни в някое ъгълче.

# 268
  • На Марс
Бракът Е сексуален съюз, тъпо е да се превърне в някакво пенсионерско клубче по интереси.

Сексуален съюз беше Съветския съюз, бракът по мое скормно мнение е съюз на интереси Simple Smile

# 269
...a жените си избират мъжете по остроумието. И вече зависи от нивото кой какъв ще си избере.

Впрочем високата сексуалност и кукления вид понякога са противоположни. Има вероятност една жена да е много направенка, но и много студена.

Впрочем карираните ризи може да са много секси, ама зависи как се носят. Зависи дали жената ще постигне внушение на крехко създание, облякло някакви намерени дрехи по време на зомби апокалипсис...или дървосекач (един съвет: не комбинирайте с ушанка, никой не иска да се среща с женския вариант на Ignatius Reilly:) - нито като визия, нито като отношение към живота)

Общи условия

Активация на акаунт