Истина или мит е това, че мъжете си избират жена само по външния й вид?

• 16 960
  • 431
  •   1
Отговори
# 270
Няма връзка на карето със секси вида. Една жена може да излъчва сексапил без значение с какво е облечена. Това или си го носиш, или не.

Ама нали вече уточнихме, че жената избира мъжа. Какви са тези ушанки, аз обожавам ушанки. С хубав грим и подходящо червило са много много секси по руски.

# 271
  • София
А бюст С - D може да се придобие и без пластична хирургия.

# 272
Бракът бил сексуален съюз, по-голяма измишльотина не бях чувала Joy

# 273
A, не, събираме се, за да играем табла и шах.

Разбира се, че в основата на брака е сексът. Иначе връзката не е толкова здрава, за каквато и духовност да си говорим. Духовност - след 40 години брак, но без сексуално пасване и без някакво минимум ниво на сексуалност и енергичност, ако щете на сексуална енергия, не става работата.

Не че нещо, ама с партньор - умряла риба, с ниско либидо, независимо мъжът или жената...не си е работа.

Има някакво виждане, че сексът е за тийн годините, след това бракът трябва да е някакъв вид...абе асексуален или поне кахърно-сексуален, да не се раздава много човек. Щото вече е женен.

Та така, бракът, дори църковният, е благословия да се шибате безлимитно. Оттам нататък другото е екстри. Хайде да не се правим на свенливи - важно си е. Без погнуса, без пуританизъм, без някакви ограничения "само да се гушкаме" - абе как само ще ми се гушкате, млади, под 30, без деца...не можело да го правят всеки ден....

Па ако искате си говорете за философия и за дълбоки теми - ама след секса:) и после кажете дали разговорът не върви по-гладко.

# 274
  • над кукувичето гнездо
Е, то е ясно, че са важни сексът ии привличането. Ама, после да можеш и да си кажеш нещо с човека.
Ако е само до секса, когато поотмине този период, или при фактори, които в даден период са пречка за редовно изпълняване на съпружеските дългове от едната страна, за какво ще си говорите, ако в началото сте били на различно интелектуално ниво - за времето и за „ехеей, какъв секс правехме...”?
Баланс трябва да има.

# 275
Разбира се, че не е само до секса, има и други фактори. Обаче други фактори с кахърна сексуалност = не става.

Примерно аз и мъжът ми сме...абе бая интелигентни. Обаче ако бяхме и сексуални сухари...ами нямаше да имаме щастлива връзка. Аз например обичам нърдове-техничари, обаче да има и Big Bang, не само да ми четат лекции за транзистори. Също така буквално обичам да говоря за философия и да философствам, ама не бих се отказала от секса.

А авторката на темата...най-вероятно няма "вятър", по думите на прабаба ми. От ония млади жени, които още с началото на пубертета се превръщат не в жени, а директно в лелки.

# 276
  • над кукувичето гнездо
Да де, а яка сексуалност без други фактори става ли? Помоему - не, въпреки някои крайни мнения, които бяха изразени тук.

# 277
Сексуалната спойка е много важна. Ако не си пасвам сексуално с умния красавец, няма да я бъде. Ако няма секс – също. Сексуалният контакт е част от цялата работа, наречена любов. Парченце (да не казвам парчище) от пъзела двойка.

# 278
От един момент нататък не може да имаш прилична сексуалност и представяне, без нещо там на горния етаж. Като мине първата хормонална фаза, след това не става само с ръгане, трябва и акъл.

В тоя ред на мисли, не може да се противопоставят интелигентен-сексуален. Даже хората с висока креативност и успехи обикновено имат и високо либидо. Тия неща са свързани.

Другите са умрели риби, даже чирози.

# 279
  • над кукувичето гнездо
Че, то нямаше да имаме цигански гета, ако високосексуален беше пряко обвързан с високоинтелигентен.

По-скоро хората освен по сексуалността си се намират и по интелектуалното си ниво. Едва ли някой с повече от две гънки в мозъка би прибрал Златка за „докато смъртта ги раздели”. Ми тя ш'се комплексира на втората седмица сигурно и ш'си пръсне мозъка от вътречерепно налягане да се напъва да му пасне, защото тука не става само с грим и пластика. Досега никой не е присаждал мозък във въздушен коридор...

# 280
В основата на любовта, а не на брака,  е сексът.

# 281
  • Буркина Фасо
въртите сучете и все на секс го избивате  hahaha

# 282
  • София
Всъщност големите джуки наподобяват знаете какво, а то се показва, за да каже жената "виж колко съм сексуална, а по-точно плодовита". Обаче, реално, природата отдавна го е измислила и големите джуки са фалшив белег.
Подсъзнателно мъжете търсят жена, която да им роди деца.
Размножаване.

# 283
Според мен пък подсъзнателно търсят маминка си Joy

# 284
  • над кукувичето гнездо
В основата на любовта, а не на брака,  е сексът.
Сексът е в основата на първичния животински инстинкт да намерим партньор за създаване на здраво поколение. Природа, к'во да я правиш...

Общи условия

Активация на акаунт