Истина или мит е това, че мъжете си избират жена само по външния й вид?

• 16 913
  • 431
  •   1
Отговори
# 345
Е, да ама съгласете  се, че е гадно да те избират за нещо, различно от любовни причини.
Тоест избират те, защото си удобна по един или друг начин, а хубавия секс и любовта навън намират.
Аз примерно съм чувала, че мъже умишлено си взема грозновато и непретенциозно  момиче за жена,  да не я мисли и ревнува, да му е спокойно на душата. А настрани си има хубава любовница и така...свят шарен.

# 346
  • София
Впрочем и аз не обичам мега красиви мъже. Не са като плюшени играчки, като папагали зад витрина са ми. Трябва да имат някакъв недостатък, нещо интересно... Мисля си, че и мъжете мислят така. Поне готините.

# 347
Е, да ама съгласете  се, че е гадно да те избират за нещо, различно от любовни причини.
Тоест избират те, защото си удобна по един или друг начин, а хубавия секс и любовта навън намират.
Аз примерно съм чувала, че мъже умишлено си взема грозновато и непретенциозно  момиче за жена,  да не я мисли и ревнува, да му е спокойно на душата. А настрани си има хубава любовница и така...свят шарен.

Да, гадно е. Но "любовните причини" далеч не се изчерпват с единия външен вид. На който човек, както си приказвахме, лесно и вече доста евтино може да побае.
"Хубавият секс" няма как да го обсъждате относно хора извън вас самите.  Laughing
Скрит текст:
Идея си нямате какъв е при Нинова и при Гала, при златките, белките, норките, мечките и т.н., например.
Как да не е свежарска тая тема!

https://www.flashnews.bg/vizhte-izvestnite-verni-mazhe-s-grozni-zheni/

# 348
Ц. Жените вероятно търсим недостатък, които издава мещо мъжествено, сила, счупен нос, това онова.Тоест бил се е някъде Joy
Мъжа какво да хареса в счупен нос на жена или  белег от ухапано ухо. Grinning

# 349
Не приписвай на останалите личните си предпочитания.  Laughing

# 350
Цитат на: Free Agent link=topic=1075149.msg37724р452#msg37724452 date=1542628371
Впрочем и аз не обичам мега красиви мъже. Не са като плюшени играчки, като папагали зад витрина са ми. Трябва да имат някакъв недостатък, нещо интересно... Мисля си, че и мъжете мислят така. Поне готините.
Е, това тя го написа,  аз само разсъждавам. Доколкото е възможно това , де.Blush

# 351
Искам само да ви кажа, че преди малко заради вас гледах в Гугъл как изглежда този Уилиам Дефо и още ми е пред очите. То и аз не харесвам сладникави мъжкари, ама вие, мацки, минавате границата на перверзното Joy Ще имам кошмари, в мое лице нямате конкуренция там.
Това само подчертава колко субективна може да бъде красотата и привлекателността.
Не красотата. Красотата не е субективна, тя е точно калъпът, който всички гонят. Може да се променя през епохите, но всяка епоха си има еталон, извън който хората се затрудняват да нарекат някого красив. Красив е Брад Пит, красив е Крис Хемсуърт. Ама някак не ми допадат Simple Smile Не че бих ги върнала, но има нещо, което не ми допада в тяхното перфектно красиво мъжкарство.
Привлекателен е друго. Привлекателен е Бенедикт Къмбърбач или Том Хидълстън.
А пък Еди Редмейн колчем го видя, залепвам за монитора, но не съм чак толкова извратена да го нарека красив 😁

# 352
  • София
Мъжете не харесват алфа жени. Напомнят им, че е трудно да си мъж. Виж, бета-та са ясни – миловидност, уязвимост, как да не ги хареса един мъж, това му дава самочувствие, сила, увереност – да закриля.
Според мен авторката на темата трябва да се концентрира над образа на бета-жена и със сигурност ще открие колко много мъже я харесват и забелязват.
По-забавно е когато алфа жена се крие в кожата на бета. Миловидна, чипоноса, с гъста разпиляна коса, малки нежни крака и ръце, ласкави тъмни очи..а после вземе, да се окаже, че е упорита като доберман, властна, целеустремена. Някои мунчовци не могат да го понесат и окапват. Други пък се настървяват, става им интересно.

Обожавам Хидълстън - красив не е, но не бих го разменила за торба напудрени красавци.

# 353
  • Fairbanks, Alaska
Шару, има голяма доза истина, в това, което си чула. Аз съм забелязал, че един мъж, ако иска само гадже, си хваща по-така симпатична жена. Но когато опре до деца-избира по-невзрачната жена. На предишната ми работа имах един колега. Отначало движеше с някакво много симпатично момиче. Но след това се ожени. Имах възможност да видя жена му-беше по-невзрачна от предната. Често ми се случва да минавам през близкия до нас парк-съотношението симпатични-невзрачни жени е 50:50.

# 354
Невзрачни жени си избират комплексирани мъже от страх да не ги засенчи или да им избяга. Неслучайно за всеки влак си има пътници – който няма топки не си взема и ярка жена.

# 355
Като стана въпрос за Улиям Дефо, ето на какво се натъкнах. Мисля, че има някаква, макар и косвена връзка с темата:
https://www.lifebites.bg/willem-dafoe-jeni/

# 356
Но Наталия,  това е мега мишкарско, недалновидно и страхливо, не мислиш ли.  Защо да си взема смотана жена, да ни роди смотани деца и да я гледам всеки ден как се смотлее в къщи.Joy
За хубава жена трябва да имаш топки.  Това е истината.
Иначе  мишкуваш цял живот с някоя удобна  грозна и так далее..
Егати тъпото, братче.Disappointed Relieved

# 357

Иначе  мишкуваш цял живот с някоя удобна  грозна и так далее..
Егати тъпото, братче.Disappointed Relieved
Има и по-тъпо. Грозни мъже и жени да позволяват на половинките си да изневеряват като отвързани, само и само да има кой да се прибира вкъщи. Като жените, мисля, са мнозинството с подобен пораженчески манталитет.

# 358
Ау, Том Хидълстън. Най-секси Локи-то евър. Ето сега се затрудних за кого да омъжа, за него или за Р.Д. Джуниър...

# 359
Има и още един аспект това с външния вид: 1. няма нищо по-грозно от бивша красавица; 2. посредствена жена, гледана добре, разцъфтява.

В тоя ред на мисли, някои черти, които са красиви в младостта, не оцеляват добре в по-късна възраст. Особено ако има стрес. Гаджето на Динко от Ямбол има някакви данни, понаправена кифленски...ама като й насини очите още 10-20 пъти, като я тормози и подтиска с присъствие, на 50+ ще е чудовище.

Както и всички останали трофейни жени на мутроиди.

Общи условия

Активация на акаунт