За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 42 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте кулинарки.
Имам следното питане. Преди време, с дами тук от форума се комбинирах и се сдобивах с хубава и фина пудра захар за фондан, сладки и т.н. В магазинната мрежа нещо не мога да попадна вече на добра. Дайте ми препоръка как да се сдобия или купя хубава пудра захар а не да ми остава зърнеста.
Благодаря Ви!

# 151
  • София
Здравейте кулинарки.
Имам следното питане. Преди време, с дами тук от форума се комбинирах и се сдобивах с хубава и фина пудра захар за фондан, сладки и т.н. В магазинната мрежа нещо не мога да попадна вече на добра. Дайте ми препоръка как да се сдобия или купя хубава пудра захар а не да ми остава зърнеста.
Благодаря Ви!
Купувам тази която ми е пред окото, а след това винаги я пресявам когато я ползвам, така си става прекрасна.

# 152
За фондан или РА ползвам Биосет. На Рубо също като че ли е добра, но я ползвах в микс с Биосет и не съм сигурна как е ....

# 153
Някой ползвал ли е Ирландско краве масло.Има промоция в Кауфланд и се чудя добро ли е за Коледни сладки ?

# 154
Гледай внимателно да не е със сол

# 155
Ако е същото масло, което продават и в Германия, ние получихме страшни киселини от него. 

# 156
  • София
Някой ползвал ли е Ирландско краве масло.Има промоция в Кауфланд и се чудя добро ли е за Коледни сладки ?
Имай предвид , че е солено.

# 157
  • София
За фондан или РА ползвам Биосет. На Рубо също като че ли е добра, но я ползвах в микс с Биосет и не съм сигурна как е ....
Благодаря ти. От къде да взема Биосет?

# 158
Биосет има в СВА.

# 159
marcheva 14,Phenix, sunny 112233,благодаря ви !

# 160
  • София-Младост
Аз много го харесвам ирландското масо, от Лидл съм купувала обаче.

# 161
  • Русе
Аз много го харесвам ирландското масо, от Лидл съм купувала обаче.

Да, наистина е много хубаво. От 2 години само него вземам. Също и кравето масло на Добротица от българските.

# 162
Аз я купувам от квартално магазинче, при нас я няма по веригите, в СБА също, случвало ми се е да я издирвам из почти всички маг в моя град, ако забравя да се запася преди рд-то на дребната (септември)....не знам поради каква причина, но септември месец изчезва при доставчиците.

# 163
Кюфтенцата по цариградски могат ли да бъдат печени във фурна, не пържени?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт