ОТКРАДНАТ ЖИВОТ - Анатомия на гнева - ТЕМА 67

• 29 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
В снощната серия си помислих, колко смешни могат да бъдат застаряващите мъже пък и не само те. Говоря за Илиева и Пешко. Тя плаче и се глезоти за глупост, а той трепти около нея и я успокоява, говори.

# 106
На мен не ми бе смешно, беше мило, че я успокои и не я нахока за сгрешената документация.

# 107
  • София
Ванилия, този акаун няманищо общо с феновете на Павлов. Направен е за бъзик и май по скоро от него се заяждат и подиграват. Нямам представа каква му е целта и кой стои зад него.
Доколкото знам няма истинска фен страница на Павлов.
Жалко за прекрасния актьор и човек, да го свързват с тази подигравка, каквато е въпросният профил.

# 108
То това е ясно и целта ми беше да покажа точно колко е тъпо това.
Едва ли от негова официална страница ще се изкажат така, за колежката му, с която е постигнал страхотен успех... няма връзка просто

# 109
  • София
Мда, жалко, тъжно и грозно е. Не знам как е възможно да се падне толкова, че някой да се крие зад фен страница, за да злобее по адрес на други актьори.
Да не говорим, че се петни и името на актьора и на хората, които го харесват.

# 110
  • София
Панто и Божура няма как да се повторят.Това по повод Духовникова и Карамазов.

Не виждам и как ще съберат Ковачев с друга жена.
Той не знае на кой свят е,  камо ли да има връзка с друга освен с Огнянова.
Банков си пада по разни "връзки", но тази дама е позната, няма да залита  там. Не става като "за една нощ".
А и спря да пие Joy

# 111
Предполагам, че този, у когото „ще провокира дълбоки емоции” Теодора, както пише в анонса, ще бъде Банков. Сега, дали ще се случи нещо или ще си говорят за любовта и живота, не знам.

Христо е абсурд, той е прясно влюбен в Кая, а Марио е абсурд на квадрат - той е не само влюбен, но и загубен Joy За Ковачев прогнозирам възможност да научи факта, че има други жени, някъде около 11-ти сезон Joy

# 112
На мен не ми бе смешно, беше мило, че я успокои и не я нахока за сгрешената документация.

на мен ми стана още по-мило, когато се обади сестрата, зареждаща ръкавици, че всички стажантки си тръгват и бременни Simple Smile

# 113
Христо и Марио са толкова загубени по Кая и Зорница, че друга да загледат дори е трудно вероятно Joy

на мен ми стана още по-мило, когато се обади сестрата, зареждаща ръкавици, че всички стажантки си тръгват и бременни Simple Smile
Все пак мисля, че той няма мераци към нея като жена, а това си беше в целта Grinning

# 114
  • София
Видяли сме само една бременна стажантка, не говорете така за човека Joy

# 115
Това със сестрата го казахме едновременно и беше смях в къщи, защото аз не го чух и попитах какво е станало.

# 116
Това с бременните стажантки беше много точно попадение, макар и ние да знаем само за една.
Захариев преди да го срещнем поне едно 20-тина година се е забавлявал с доста стажантки и сестрички Wink

# 117
Хубавец ни е този Христо 😊

И от Ноща на театрите:

# 118
  • Там,където се събуждам щастлива.
Карамазов изглежда добряк (интервюто му днес от Читалнята го показа такъв) какъвто е в сериала. Интересно как това се комбинира в приятелство, където има наличие на ароганство.

# 119
  • Ню Йорк
Супер съм разочарована от сценаристите. Днес реших да изгледам последния сезон на "Анатомията на Грей" и...о чудо, пациент с пивоварен синдром  ooooh! Поне една идея няма ли сами да си измислят сценаристите на ОЖ.

Общи условия

Активация на акаунт