ОТКРАДНАТ ЖИВОТ - Анатомия на гнева - ТЕМА 67

• 29 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Супер съм разочарована от сценаристите. Днес реших да изгледам последния сезон на "Анатомията на Грей" и...о чудо, пациент с пивоварен синдром  ooooh! Поне една идея няма ли сами да си измислят сценаристите на ОЖ.

Аз не съм гледала Анатомията, но и да бях, не ми пречи това, че копират случаи.
Като гледам техните идеи се разпростират до анални неразположения и вагинални ветрове....
ами в такъв случай, по-добре нещо смислено, макар и откраднато ✌

# 121
Аз почти не гледам сериали и въобще телевизия, но преди 1-2 години случайно попаднах на първа серия на полският сериал „Хирурзи“ и си го гледах с удоволствие.
Та по темата – в първите сезони на ОЖ много голяма част от случаите бяха от този сериал. И аз много се дразнех

Ванилия, не забравяй и интимните буби.

# 122
Карамазов изглежда добряк (интервюто му днес от Читалнята го показа такъв) какъвто е в сериала. Интересно как това се комбинира в приятелство, където има наличие на ароганство.
Това някакво предаване ли е? Има ли го качено някъде интервюто?

# 123
Злати, ето линк към 3-та част на тези разговори с различни артисти. Другите две също ги има там.
https://www.facebook.com/TheatresNight/videos/491736308002129/

# 124
Злати, ето линк към 3-та част на тези разговори с различни артисти. Другите две също ги има там.
https://www.facebook.com/TheatresNight/videos/491736308002129/
Благодаря!

# 125
  • Там,където се събуждам щастлива.
Е, какви други случаи да има? Хората се разболяват от едни и същи неща независимо дали са в България или Китай!

# 126
  • София
Нови болести трябва да се измислят, за да е интересно.

# 127
Нови болести трябва да се измислят, за да е интересно.

Да, бе, да и тогава всички ще викат фантастика.
Не съм гледала нито Хаус, нито Анатомията и не ме дразнят случаите. Сигурно и в Спешно отделение е имало случаи, които Хаус  и Анатомията са повторили.

# 128
  • Ню Йорк
Е, какви други случаи да има? Хората се разболяват от едни и същи неща независимо дали са в България или Китай!

Проблема е, че от толкова редки болести почти никой не се разболява.

# 129
Шопов и гаджето са се сгодили

# 130

Проблема е, че от толкова редки болести почти никой не се разболява.

Така си мислим!
Преди една година една майка започна кампания за събиране на средства за заболяването на дъщеря си. Изключително специфично. Три случая в 16 000 000 страна и свързано само и единствено с една територия на страната. Никой не беше чувал за това заболяване  и се оказа, че може още такива деца да се родят. Та мислиш си, че са три, а потенциално може да бъдат много повече!

Радвам се за Наум! Тея има рожден ден днес...Романтичен мъж е той! Wink

# 131
  • София
Малиииииииии каква прическа Grinning

# 132
Малиииииииии каква прическа Grinning

И аз това забелязах първо 😂
тя го фризирала уж...

# 133
Моят син е с такава. На 12 години е и сред съучениците му е хит.

# 134
Не знам до колко може да се вярва, но в Уикипедия са променили броя серии на 48. Ами...то не остана....Sad

Наум Шопов си е малко блед младеж..Simple Smile  Наргилета, барове....Сладка двойка са и явно се обичат, но...леко рано за сериозни стъпки. Ама, те си знаят май-добре!

Общи условия

Активация на акаунт