ОТКРАДНАТ ЖИВОТ - Анатомия на гнева - ТЕМА 67

• 29 565
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Те от доста години мисля, че са гаджета, от известно време и живеят заедно, не и им е чак толкова рано.

# 136
  • Разпиляна във въображението
Те, сценаристите, явно разчитат, че значително малък процент хора гледат Анатомията, или Анатомията + Откраднат живот. Да, наистина не може да се измислят болести, но буквално преписване е пълна творческа безпомощност. Напълно сме наясно, че сериалът е по-скоро за героите, отколкото за медицина, затова да даваха и малко по-обикновени болести, нямаше да е толкова лошо.  Катастрофи, пожари, раждания, трансплантации и т.н. Здравеопазването ни дава достатъчно поле за действие.

# 137
На мен ще бъде интересно да гледаме различни интересни случаи, но да не забравяме, че са ограничени откъм пространство, т.е. нямат нужните декори и място, където да изградят повече отделения, съответно да има и различни специалисти.
Затова и повечето са хирурзи 😀 трябва да имат някакви допирни точки помежду си, повечето им диалози се развиват по време на операции - ако са в много различни направления трудно ще ги съберат над един пациент да си споделят душевните терзания 😃
Както имаха случай с трансплантация или изгаряне, те не могат да ги поемат и трябва в други болници да ги пращат.

# 138
  • Там,където се събуждам щастлива.
Това Ю,Вергов ли е вляво?

https://www.instagram.com/p/BQQLIOJlvns/?utm_source=ig_web_copy_link 

# 139
# 140

Хм....Мислех, че само Захариев спонсорира боите за коса, а то се оказа и Карамазов и той. Вергов като млад, явно, не е бил русоляв....или е бил...Или аз не виждам добре.. (Не, че има значение, но много често се коментираше косата на Захариев.)

# 141
Русоляв си е Вергов. А Карамазов сега за сериала го боядисаха, иначе преди това си имаше стабилно побелели коси.
На горната снимка са със сценичен вид, все пак.

# 142
 Рус си е Вергов.Във филмите "Мисия Лондон"и "Докато Ая спеше" са го боядисвали в по-тъмно.
Много чаровен,гледах го преди малко в "Читалнята".

# 143
Моят баща беше рус като по- млад, а след 40 косата му стана тъмна. Струва ми се, че и на Вергов е нещо такова.
Карамазов има странен грим, явно за някаква роля

# 144
В Читалнята Вергов беше леко арогантен. Със сигурност би спечелил повече симпатии, ако се спира с някои изказвания или определен начин на изказ. (Харесвам го, но това ми бърка в очите)
Карамазов ми хареса много, както и партньорката на Велислав Павлов от Вездесъщият и Луиза! Последните две са много умни и чаровни момичета!

# 145
Hа Вергов дори миглите му са руси  Laughing
За "Идеалният мъж" мисля, че е този грим. Гелосани са здраво и заради мокрия ефект косите им изглеждат по-тъмни.

# 146
На мен също ми хареса, той си има един саркастичен изказ, забавно ми е да го слушам и не го намирам за арогантен. Каза много вярни неща за публиката, театралните актьори и т.н.

# 147
На мен също ми хареса, той си има един саркастичен изказ, забавно ми е да го слушам и не го намирам за арогантен. Каза много вярни неща за публиката, театралните актьори и т.н.

Абсолютно.Сега ние и вие ли ще го променим WinkТой си е такъв,винаги подхожда с хумор,обаче малко саркастичен,ироничен и човек трябва да му влезе в тона и да му е забавно,ако му се засягаш и го приемаш сериозно,не става  интересен диалог,има водещи които го усещат и става много весело.А пък за спечелване на повече симпатии и фенове...накъде повече Joy

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 23:03 от *Амбър*

# 148
Е, няма накъде да се олеят повече с тия „мечки”. И ОЖ се напълни с диви зверове. Може ли филм или сериал да мине без безценното Теди?! Чудя как устискаха и чак сега вкараха арсенала от мечоци. Съжалявам, но до тук си затварях очите, след като видях, че и Тедка влиза, просто съм възмутена. Не я харесвам тази женица и това е. Нито като човек, нито като актриса. Щом и неврохирург ще го играе, ще я натресат за жена на Банков, а после в седми сезон и част от екипа ще я направят. Ако стане така, сигурно ще спра да гледам сериала, за жалост. Много ми идва Теодориното присъствие навсякъде.
ПП: Нищо лично към многобройните й фенове. Споделям личното си мнение.

# 149

Абсолютно.Сега ние и вие ли ще го променим WinkТой си е такъв,винаги подхожда с хумор,обаче малко саркастичен,ироничен и човек трябва да му влезе в тона и да му е забавно,ако му се засягаш и го приемаш сериозно,не става  интересен диалог,има водещи които го усещат и става много весело.А пък за спечелване на повече симпатии и фенове...накъде повече Joy

Ооо, има много хора, които не го харесват. Фейсбук и Бг Мамма не са местата, където всички се подвизават.
Понякога пуска свежи смешки, но във всяко интервю се чува “някакви глупости говоря” или нещо от сорта. Предпочитам Карамазов същото без смешки да казва. Лично мнение!

Общи условия

Активация на акаунт