ОТКРАДНАТ ЖИВОТ - Анатомия на гнева - ТЕМА 67

• 29 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Нещо да не се намеква с това розовото....Wink ( една приятелка познава хора движещи се в такива среди и разни идеи пуска...)
Е, де😆 розовото е символ на борбата с рака на гърдата.

# 616
  • София
Добър епизод.
Отвратителна Лора. Как нагруби детето. Ужасна е просто.  ooooh!

Знаех си, че така ще стане с изнасилената пациентка и че Зорница ще преоткрие проблема си и ще последва така потискания разговор с Марио. А той се държа както трябваше. Изобщо много добре им се получи и всичко бе много силно. И май вървим към коят щастлив край, ама да не се заричаме още... Wink

Жалко, че вкраха Духовникова като пациент и то с таква диагноза. Отново драми, отново чернотия. Край нямат тези неща. Някак си по-различно си представях завръзката между нея и Вергов. А и не е правят подобни неща в края на сезона. Всичко ми изглежда много изкуствено.

# 617
  • in Wonderland
Такаа, да кажа, че епизода днес много ми хареса. Браво на Зорница, че успя да се пречупи и най- накрая да говори- там е ключът към изцерението.

Иначе срещата беше уникална. Бях на втори ред и тримата сладури ми бяха на една ръка разстояние, все едно сме си на кафе :Д Разбира се, още като влезнаха и почнаха с шегите, да не сме си губили времето да ги питаме ще ли или няма да са заедно Банков и Огнянова, Ина и Боби и т.н. Обявиха, че ще са 52 епизода и че ще има нов сезон със сигурност. Вергов е страаашен зевзек, не спря да се бъзика с публиката и да се държи супер освбодено и готин, много ми хареса Simple Smile Емил Марков има страхотен изказ, много добре говори, приятен е за слушане. Обясни ,че сценаристите били три екипа по двама и пишели постоянно ( явно несъвместимо едни с други, ако съдим по времевите несъответствия :Д ), но Хр. Апостолова накрая четяла и преценявала всичко- с две думи тя коли, тя беси и тя решава с кой, какво ще се случва.
Вергов говори относно клюките по негов адрес, да не им се връзваме и конкретно го питаха за това имали или не конфликт с Д, Димитрова- каза, не пълни глупости. Аз лично не останах с впечатление да има някакво напрежение той лично с/у нея, напротив, на няколко пъти я спомена с изрази, като Дианчето, тя е добро момиче и т.н. Аз го питах как си обяснява цялата тази еуфория, която е заляла интернет пространството относно Банков и Огнянова, на какво, според него се дължи това и не отговори нищо конкретно, разбира се :Д Сценаристите били се справили чудено с образите и текста им, но за да има интерес у зрителите трябва да има обрати, щото няма да ни се гледа как се женят, живеят щастливо, дундуркат си бебетата и се питат мило всеки ден как мина на теб деня ти т.н. ( но трябва да се чуе той как го разказва, умираш от смях). Питаха ги как протичат по- точно операциите и Вергов каза- нз, аз едвам се сдържам да не повърна, не мога да гледам кръв. Относно това, че не участвал в 5ти сезон- до последно се е знаело, че няма да има нов сезон и неговата уговорка с продуцентите била за 4ти. В последствие се е решило да снимаат, но той вече имал поети ангажименти, които по никакъв начин не е успял да съвмести със снимкит. В следващия, седми сезон ще  участва Wink   Абе голям образ е, безподобен.
Наум щял да специализира пластична хирургия ( аз не знаех).
И още много неща споделиха, но от вълнение сега не се сещам :Д

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 15:09 от ~ Dee_Dee ~

# 618
Благодаря ти.Беше ми много приятно да те прочета Simple SmileСтрахотни снимки.
Аз затова си го обичам,не е само до харизмата и визията Simple Smile)

# 619
  • Там,където се събуждам щастлива.
Малко извън темата, но съм потресена по повод на изнасилванията. Гледах интервю с холандски военен, който е бил на мисия в Афганистан и разказа как е бил изнасилен от мъж, когото са застреляли след това. И как се бори и се е справил да го преживее. Не само при жените е тежко....Направо съм без думи.

# 620
това трябваше да е Марио😭
Вики Виктория как се оцъкли пред рибиците на Банков😆😆😆

# 621
Добро утро ! За промото:
Вергов сега ще иронизира слуховете, че е гей ли ?

# 622
Dee_Dee, благодаря за споделените емоции! Завиждам ти благородно! 😊

# 623
  • 221B Baker Street
Вергов ми е всичко друго, но не и гей.JoyJoyJoy
Виж, Карамазов ми розовее, което е ужасно, защото същевременно ми е адски секси.

# 624
Оххх деня ми започна с повръщащи бебе и котка, но като видях розовото екипче на Банков и всичко ми стана розово JoyHeart Eyes
Ще бъде забавен епизод довечера. Когато решат, сценариститв могат да правят весели сцени на ниво.
Вергов и в розово и целуващ Пенев пак ми е адски секси 😁
А Карамазов ме разбива какъв глас вади в реалния живот, точно като някой гей... Иначе във филмите успява да си преправи до някъде гласа и да звучи по-мъжки. И той в същото време хем говори така, хем ми е секси. Объркана съм 😁😁😁

# 625
  • Там,където се събуждам щастлива.
Добро утро ! За промото:
Вергов сега ще иронизира слуховете, че е гей ли ?

Може да е би, в което няма нищо лошо. Трагичното е, че много от тях се крият, заради обществото. Така се създават клюки, които си имат собствен живот и нямат спиране.

# 626
Dee dee, страхотно преживяване е било, страхотни снимки! Коя е жената на третата?

# 627
Аз за пръв път чувам, че за Вергов се носят гей клюки. Въобще не ми прилича на такъв и не знам на какво основание са възникнали.

Dee_Dee, страхотен разказ! Simple Smile

# 628
  • София
Имаше постнати и тука линкове от разни жълти сайтове, брадви, секири и т.н.
Няма да ги търся, не желая да им правя трафик на тези.
Та там пишеше, че Вергов и Карамазов били двойка Joy Joy Joy

# 629
Имаше постнати и тука линкове от разни жълти сайтове, брадви, секири и т.н.
Няма да ги търся, не желая да им правя трафик на тези.
Та там пишеше, че Вергов и Карамазов били двойка Joy Joy Joy

А като бяха заедно с Бахаров, сигурно са били тройка. Развратници 😁😹😁😹😁

Общи условия

Активация на акаунт