ОТКРАДНАТ ЖИВОТ - Анатомия на гнева - ТЕМА 67

• 29 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Амбър, благодаря ти, че сподели това изключително изпълнение на ЮВ
на прекрасното стихотворение на Христо Фотев. Heart Eyes

# 676
Това го гледахме няколко пъти до сега... да бие шута на наш Пешко и да си гледа живота ✌

# 677
Мда, нашият Петър си е много по-готин без Галя, а пък Галя ще е по-щастлива без него.

# 678
По повод поста на Майчето
Операция, като такава на Виктория се извършва в онкологични центрове. Хирургия на гърда е профилирана структура за хирургично третиране на заболяванията на млечната жлеза и се извършва от специалисти в повечето случаи мамолози или такива  в сферата на общата хирургия, а НЕ от коремни хирурзи. Така, както коремните са представени в сериала те могат да оперират и рак на яйчници, матка, шийка и т.н.  Колко му е? Глупости на търкалета!
В София има изградени и специализирани мамологични центрове, но Виктория като лекар не знае това и не е чувала и отива в бутиковата болница „Св.Кирил“ и коремният хирург Банков й прави частична мастектомия.

# 679
  • Пловдив
Точно така  Peace
Пешко старши в тоя сезон е много готин.

# 680
  • Разпиляна във въображението
Любимката мииии. Много се радвам. Нова пускат от време на време рекламата си за подкрепата на българското кино и там вървят техните думи за любов. Дано да не ги развалят.

# 681
Изобщо не ми е странно, че някой прекратява с гледането на сериала. Аз също бих прекъснала гледане, ако не ми хареса развоя на събитията, съдбата на любими герои или лош сценарии. Какво чудно има?

# 682
Точно за тази цел периодично вкарват и нови герои с нови истории. Ако бяхте гледали сериала от първите сезони, не ви хареса и бяхте спрели как щяхте да стигнете до Банков и Огнянова в 4-ти за да ви харесат? И моите любимци напуснаха миналия сезон, а сега откривам други.

# 683
Hа човека с анонсите да не са му спрели пиенето? Подкарал го е съвсем на преразказ по картинки.

Питаха Марков дали в следващия сезон ще се върнат Калин и Наталия и той каза, че не знае, но по- скоро не.
За Ралица каза, че ще се върне и имаше апостроф от залата- когато забремените Илиева ли 😂
Хубаво е, че вече не са толкова потайни относно актьорския състав за следващия сезон. Hадявам се, ако още някой е решил да излиза, да не го пазят в тайна до последния момент.

# 684
  • in Wonderland

Хубаво е, че вече не са толкова потайни относно актьорския състав за следващия сезон. Hадявам се, ако още някой е решил да излиза, да не го пазят в тайна до последния момент.

Абе имаше лек намек, че някой може и да умре, но побърза да разкаже Емил, че имали предложение Фотев да взриви цялата болница с всички вътре.
Иначе другия сезон щели да бъдат в чисто нова болница.

# 685
  • София
Ще ми припомните ли Пешко в крайна сметка ожени ли се за Галето? Нещо ми се губи този момент. newsm78

# 686
Не се ожениха.

# 687
  • Разпиляна във въображението
Не са давали да са се женили, а нямам спомен да са го споменавали дори и да е станало.

# 688
# 689
Ако под "някой може да умре" имат предвид Наум да иска да излезе нека да го запомним поне на финала подобаващо. Например Фотев взривявайки болницата причинява голяма кръвозагуба на Ина, а поради много рядката кръвна група само Борис може спешно да дари огромното количество необходима кръв като спасява нея и бебето, но той издъхва.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 15:24 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт