Първо да се извиня предварително, ако темата не е за тук. В случай, че е необходимо, нека бъде преместена в правилния подраздел.
На 22г. съм, момиче, предполагам, че е нормално на тази възраст да имам любовни терзания, но при мен тези терзания траят вече половин година и започвам да се притеснявам. С един родител съм - майка ми, но с нея не сме особено близки или поне не толкова, че да се чувствам комфортно да ѝ споделя всичко в детайли.
Пристъпвам към историята. В началото на лятото започнах да излизам с едно момче. То какво момче, той си е млад мъж, на 26г. С него се запознахме пролетта, но започнахме да се срещаме в началото на лятото, преди това се бяхме виждали веднъж (когато се запознахме), след което поддържахме някакви глупави отношения. Още тогава - когато започнахме да излизаме, той ми каза, че след месец заминава за Германия с ясната цел да живее и работи там (завършил е там). Аз съм имала предишни връзки, смея да кажа достатъчно, че да се окопитя и да не изживявам драматично всяка една раздяла и честно казано се втурнах през глава в тази афера с предизвестен край, абсолютно уверена в себе си, понеже досега никой не ми е замайвал главата, да не говорим, че до този момент "влюбванията" ми са били на принципа "всяко чудо за 3 дни".

Наясно съм, че в момента сме си създали една много красива илюзия и това отделно допринася. Ние нямахме време да се скараме, да се огорчим, нараним и т.н., разделихме се, притиснати от времето... но не знам какво и как да направя...
Сега да пристъпя към кулминацията: в началото на другия месец той си идва и ще стои тук 10-тина дни. Аз в средата на другия месец имам много, много важен изпит. Знам, че срещна ли го веднъж, ще искам да го срещна и втори път, знам, че пак ще страдам, когато замине, че пак няма да мога да се събера 1-2 месеца след това и като цяло целият ад, който изживях, когато той си тръгна лятото, ще се повтори отново. Искам да го видя, но не мога. От чист егоизъм, колкото и ужасно да звучи, и от чувство за самосъхранение. Той вече ме покани на среща, казах му, че не знам дали ще отида. Реагира доста безпристрастно, но като цяло знам, че настъпи ли този момент да му откажа среща, сърцето му ще се разбие. Както и моето, ако отида. Вие какво ще ме посъветвате?
Моля Ви, мили хора, дайте ми някакъв, какъвто и да е, съвет. Извинявам се, че толкова хаотично и объркано написах всичко, но съм повлияна от емоции и...