На море в Турция - тема 56

• 77 368
  • 780
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
В Белконти сме оставяли преди 3 г.хора от автобуса там.Казаха ,че хотела си плаче за основен ремонт.Аз лично докато ги чакахме видях изпопадала мазилка от фасадата на хотела.И това преди няколко години .Единствено което ме впечатли много тенис кортове.И имаше турнир .

# 301
Скрит текст:
Да разкажа и аз за почивката ни в хотел Crystal Paraiso Verde Resort & Spa Belek, за първи път бяхме там през май тази година, самолетна програма за 7 дни, часовете на полетите бяха супер! Хареса ни много и още с прибирането ни в БГ резервирах още 10 дни от 18.09.18
г., информацията за хотела може да е от полза на тези, които търсят спокойна и икономична почивка Blush
Хотелът се намира в самия край на Велек (оставят Ви последни), за късното ни пристигане и проблемите със стаята вече разбрахте 😀 Това, че хотелът "е в нищото" за мен е предимство, широка плажна ивица, сертифицирана със син флаг. На плажа има водни костенурки, които излизат и снасят яйцата си на плажа (всяка сутрин виждахме следите им и заровените им в пясъка яйца, персоналът ги ограждаше с пирамидки). Има бар на плажа и достатъчно шезлонги и простор, за децата има люлки и пързалки под формата на кораб в реален размер. Хотелът е на втора линия, до плажа има около 300-400 м.,  около 5-7 минути е ходенето пеша, на всеки 5-6 мин има влакче, което извозва туристите до плажа и е голяма атракция за децата. Територията на хотела е много компактна и зелена, всяко местенце е оползотворено максимално добре! Това, което ни хареса най-много и ни накара да се върнем пак е зеленината, тишината и спокойствието, което предлага хотелът. Четох едно мнение на Марги, в което казва, че Кристалите предлагат повече от платеното за тях. Както винаги е абсолютно права Simple Smile Хотелската част е отделена от ресторанта и местата за забавления, състои се от 8 5 етажни блокчета разположени сред зеленина, палми, бананови дървета и т. н. Стаите са приятни, не са луксозни, много е чисто и има всичко което ти е нужно! Най-хубавото беше, че отивайки да спиш имаш пълна тишина, няма думкаща анимация, спокойствие, тотален  релакс. Най-хубавото беше ранното сутрешно кафе на терасата в компанията на майското слънце и песните на птичките Simple Smile
Има 3 басейна, детски с много забавления за децата, един голям басейн пред ресторанта и моята любов - релакс басейн! Релакса се намира в самия край на комплекса, има собствен бар и найстина няма такова спокойствие Simple Smile))
Персоналът е любезен и много отзивчив, храната е разнообразна и достатъчна, хотелът работи на ултра ол инклузив, сладолед има на басейна и на плажа от 13.00 до 17.00 ч. Има сладкарница и Гордън бар под два от блоковете.  Ресторантът има тераса с достатъчно места. Понеже стана много дълго.... Казано накратко-чистотата е на ниво, спокойствието е гарантирано, храната е разнообразна, ако търсите добро съотношение цена-качество, можете да резервирате без притеснения. Имам много снимки от хотела, ако някой се интересува мога да изпратя на лични Simple Smile
Хубав уикенд на всички Simple Smile
Плажът пясъчен ли е и морето плавно ли става дълбоко?

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 00:02 от AnMary

# 302
  • Sofia
Скрит текст:
Да разкажа и аз за почивката ни в хотел Crystal Paraiso Verde Resort & Spa Belek, за първи път бяхме там през май тази година, самолетна програма за 7 дни, часовете на полетите бяха супер! Хареса ни много и още с прибирането ни в БГ резервирах още 10 дни от 18.09.18
г., информацията за хотела може да е от полза на тези, които търсят спокойна и икономична почивка Blush
Хотелът се намира в самия край на Велек (оставят Ви последни), за късното ни пристигане и проблемите със стаята вече разбрахте 😀 Това, че хотелът "е в нищото" за мен е предимство, широка плажна ивица, сертифицирана със син флаг. На плажа има водни костенурки, които излизат и снасят яйцата си на плажа (всяка сутрин виждахме следите им и заровените им в пясъка яйца, персоналът ги ограждаше с пирамидки). Има бар на плажа и достатъчно шезлонги и простор, за децата има люлки и пързалки под формата на кораб в реален размер. Хотелът е на втора линия, до плажа има около 300-400 м.,  около 5-7 минути е ходенето пеша, на всеки 5-6 мин има влакче, което извозва туристите до плажа и е голяма атракция за децата. Територията на хотела е много компактна и зелена, всяко местенце е оползотворено максимално добре! Това, което ни хареса най-много и ни накара да се върнем пак е зеленината, тишината и спокойствието, което предлага хотелът. Четох едно мнение на Марги, в което казва, че Кристалите предлагат повече от платеното за тях. Както винаги е абсолютно права Simple Smile Хотелската част е отделена от ресторанта и местата за забавления, състои се от 8 5 етажни блокчета разположени сред зеленина, палми, бананови дървета и т. н. Стаите са приятни, не са луксозни, много е чисто и има всичко което ти е нужно! Най-хубавото беше, че отивайки да спиш имаш пълна тишина, няма думкаща анимация, спокойствие, тотален  релакс. Най-хубавото беше ранното сутрешно кафе на терасата в компанията на майското слънце и песните на птичките Simple Smile
Има 3 басейна, детски с много забавления за децата, един голям басейн пред ресторанта и моята любов - релакс басейн! Релакса се намира в самия край на комплекса, има собствен бар и найстина няма такова спокойствие Simple Smile))
Персоналът е любезен и много отзивчив, храната е разнообразна и достатъчна, хотелът работи на ултра ол инклузив, сладолед има на басейна и на плажа от 13.00 до 17.00 ч. Има сладкарница и Гордън бар под два от блоковете.  Ресторантът има тераса с достатъчно места. Понеже стана много дълго.... Казано накратко-чистотата е на ниво, спокойствието е гарантирано, храната е разнообразна, ако търсите добро съотношение цена-качество, можете да резервирате без притеснения. Имам много снимки от хотела, ако някой се интересува мога да изпратя на лични Simple Smile
Хубав уикенд на всички Simple Smile
Плажът е пясък, има камъчета малко преди водата (около 80 см) и още толкова в самата вода на влизане. Като ги минеш става пак пясък, не мога да плувам, но на около  2,5 - 3 метра от брега ми беше до гърдите. По-навътре не съм влизала - "страх лозе пази" 😀
Ивицата беше широка точно 165 големи крачки от водата до началото на бара (приятелката ми го мери лично) 😀
За да не подведа някой, пак искам да кажа, хотелът не е луксозен, но е мн спокоен! Ако търсите лукс, не е  Вашето място.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 00:04 от AnMary

# 303
Трябва официално да забранят цитирането на огромни чаршафи. Обръщението към съответния човек върши същата работа. Или цитирайте, но запазете първото изречение само. Извинявам се, че така избухвам, но по всички теми е едно и също! Никаква усещане и съобразяването с останалите участници.

# 304
  • Варна
А някой резервирал през Direct Booking.ro?
И мен това ме интересува, никой ли не е резервирал? Имат по-добри цени от нашите туроператори, пакет полет + хотел, с включен трансфер до хотела.
Писала съм си с тях в чата, но запитването ми беше само за хотел в България, дали ще имам проблем като не сме румънски граждани. Казаха че няма.

Гледам, че  в момента има тридневно  намаление за Никулден.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 10:38 от ninoto

# 305
Вече сме готови с резервацията, Port Nature Luxury Belek, прегледахме доста оферти, включително и чужди, част от групата живее в Англия, оказа се че най-добра цена този път намерихме в българска ТА. Така, че съвета ми да се разглеждат всички възможни варианти защото цената при нас беше доста различна, между 1000 и 2000 евро за един и същ период.

# 306
Вече сме готови с резервацията, Port Nature Luxury Belek, прегледахме доста оферти, включително и чужди, част от групата живее в Англия, оказа се че най-добра цена този път намерихме в българска ТА.

Честито!
А, бихте ли споделили за кой период, колко души и каква е цената на българската ТА?
Да, прави сте!
Трябва да се търси и проверява!

# 307
Да се похваля и аз с резервация за Royal Wings от 29.08.19г.,.От всички агенции, най-добра цена получих от Ориент и резервирахме през нея,платих си и застраховка отмяна на пътуване, но като и четох условията,май само ако си в болница ще я уважат!

# 308
Вече сме готови с резервацията, Port Nature Luxury Belek, прегледахме доста оферти, включително и чужди, част от групата живее в Англия, оказа се че най-добра цена този път намерихме в българска ТА.

Честито!
А, бихте ли споделили за кой период, колко души и каква е цената на българската ТА?
Да, прави сте!
Трябва да се търси и проверява!
От 17.05. осем нощувки със собствен транспорт 1995 лв. е цената на двойна стая + дете до 13,99. Децата в нашата група са до тази възраст, но мисля че хотела е даже 14,99 години. За сравнение в TR, когато резервираме беше 1250 английски лири.

# 309

[/quote]
От 17.05. осем нощувки със собствен транспорт 1995 лв. е цената на двойна стая + дете до 13,99. Децата в нашата група са до тази възраст, но мисля че хотела е даже 14,99 години. За сравнение в TR, когато резервираме беше 1250 английски лири.
[/quote]

Браво!
Супер Ви е цената!
Още веднъж честито!

# 310
Да се похваля и аз с резервация за Royal Wings от 29.08.19г.

Страхотно! Много се радвам, че човек от темата ще бъде в този прекрасен хотел, защото малко българи почиват в него и отзивите се броят на пръсти. Много ми е кеф като прочета, че някой е резервирал хотел, който харесвам. А аз харесвам поне 100 хотела в Анталия и почти още толкова по другите курорти Mr. Green Така че почти постоянно се радвам за нечия резервация Simple Smile

# 311
  • София
Хайде и аз да се похваля.
Sueno deluxe
6 нощувки, собствен транспорт, втората половина на септември
2400 лв, двама възрастни
Благодаря ти, Халим!
Само да вметна, че офертата, която получих от бг агенция е точно 1000 лв отгоре.

# 312
 Честито, Босонога херцогиня!
И още веднъж....БРАВО НА ХАЛИМ!

# 313
Честито Басонога херцогиня! Страхотен хотел!

# 314
  • Haskovo, Bulgaria
Вече сме гото Nature Luxury Bпрегледахме доста оферти, включително и чужди, част от групата живее в Англия, оказа се че най-добра цена този път намерихме в българска ТА. Така, че съвета ми да се разглеждат всички възможни варианти защото цената при нас беше доста различна, между 1000 и 2000 евро за един и същ период.
Хайде и аз да се похваля.
Sueno deluxe
6 нощувки, собствен транспорт, втората половина на септември
2400 лв, двама възрастни
Благодаря ти, Халим!
Само да вметна, че офертата, която получих от бг агенция е точно 1000 лв отгоре.
А чрез коя агенция направихте резервацията?

Общи условия

Активация на акаунт