На море в Турция - тема 56

• 77 073
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
Нека някой  който  се  сблъсквал   с  подобен  казус  ,резервирах 2  хотела   през  sunshine.co.uk  единия  го  анулираха  на другия  ден  ,резервирах  друг,  днес  ми  пращат  въпрос  дали  живея  в  Англия за  първия  хотел ,2  години резервация  с  тях  никакви  проблеми  ,нека  Роже  да  се включи  какви  такси плати  за  анулиране  през  Travel Republic защото  тук са  малко неясни  условията.

# 196
Здравейте,започвам да следя темата с интерес и да търся къде да ходим с моето семейство-жена и две деца на 11 и на 2,предимно сме ходили до сега в Кушадъс и сме доволни.Насочили сме се за дати около края на май,началото на юни.Ако може препоръчайте ми хотел на първа линия задължително.Досега сме ходили само в Гранд Ефе няколко пъти и сме доволни много,ако не намеря нещо друго пак ще се ходи там Simple Smile
П.С.гледам за сега хотел Гранд Блу Скай(GRAND BLUE SKY),но нещо няма нищо тук Sad

# 197
  • Пловдив
BsrnX Аз не искам да те ангажирам.Ще си резервирам от бг.агенция.Само исках мнение него или Астерия?

# 198
Славейче, аз съм пристрастна към Астерия, защото там имах разкошна почивка, така че го препоръчвам смело. По-късно ще се опитам да маркирам разликите между двата и съответно предимствата и недостатъците.

# 199
BsrnX Аз не искам да те ангажирам.Ще си резервирам от бг.агенция.Само исках мнение него или Астерия?

То не даха и одобрение за турска цена за LETOONINA  Simple Smile (за сега)

# 200
Здравейте,започвам да следя темата с интерес и да търся къде да ходим с моето семейство-жена и две деца на 11 и на 2,предимно сме ходили до сега в Кушадъс и сме доволни.Насочили сме се за дати около края на май,началото на юни.Ако може препоръчайте ми хотел на първа линия задължително.Досега сме ходили само в Гранд Ефе няколко пъти и сме доволни много,ако не намеря нещо друго пак ще се ходи там Simple Smile
П.С.гледам за сега хотел Гранд Блу Скай(GRAND BLUE SKY),но нещо няма нищо тук Sad

https://www.tatilbudur.com/grand-blue-sky-hotel

Незнам да ли ще има файда, тука са събрали 7,2/10 то4ки от туски посетители
има доста отзиви пък цената малко пове4е от безплатна в турската Simple Smile
ама казаха за българи да се насо4ат към Ориент или ВЕРСО ТРАВЕЛ..

# 201
Аз резервиран през travelrepublic.ie, защото през английския ми казаха, че важи само за англичани, а през ирландския ми казаха,  че няма проблем щом сме с EU паспорти.

# 202
Аз резервиран през travelrepublic.ie, защото през английския ми казаха, че важи само за англичани, а през ирландския ми казаха,  че няма проблем щом сме с EU паспорти.
Винаги ли включва и полет в цената,ако не как да дадем филтрите

# 203
Току що говорих с хотела и ми казаха, че имам резервация, но трябва да съм с UK паспорт, а ние сме с български паспорти. Обадих се в агенцията в Англия и чакам отговор какво става с резервацията ми. После ще пиша.

# 204
  • Пловдив
Никой ли не знае за ферибота от Дикили - движи ли се, не се ли движи, цени на билети...
Никакво инфо не намирам в нета.

# 205
  • Козлодуй
Току що говорих с хотела и ми казаха, че имам резервация, но трябва да съм с UK паспорт, а ние сме с български паспорти. Обадих се в агенцията в Англия и чакам отговор какво става с резервацията ми. После ще пиша.
Кой е хотела?
Че и аз букнах Суено Сиде и Риксос Белек през travelrepublic.ie. Anguished
За сега ми дръпнаха 2х15Евро.

# 206
А някой резервирал през Direct Booking.ro?

# 207
Риксос Белек резервирах през травъла, а Суено Делукс резерварах през турската Jolly tur и сега се опитвам и там да проверя какво става.

# 208
Риксос Белек резервирах през травъла, а Суено Делукс резерварах през турската Jolly tur и сега се опитвам и там да проверя какво става.

ако някои ще ви искара проблеми в  jolly кажете ми
но не мисля 4е ще имате..
простo си бройте дните! Simple Smile

# 209
И аз съм с резервация през Травъла UK. В текста пишеше за граждани с паспорти от EU. В такъв случай трябва ли да се обаждам в хотела за потвърждение на резервацията?

Общи условия

Активация на акаунт