На море в Турция - тема 56

• 77 296
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Адалия Елит-Лара покрива всичките ви критерии.Може би ще има и други българи?Но в сравнение с цената от миналата година на ранни записвания е доста висока.

# 661

[/quote]
Извинявам се предварително  за нахлуването....направих резервация за Vonresort Golden Beach 07-12.07.2019 за 4-ма като 2-мата са младежи на 18 и 16г.
 за 3000 лв. Тъй като резервацията ми е с безплатно анулиране  през Booking,все още продължавам да проучвам  и имам няколко въпроса...ще имам ли проблем на място с това,че резервацията е през Booking, заслужава ли да сменя резервацията за  Соаst ? Знам,че всичко е субективно,но приемам всякакви съвети и предложения.Организирам всичко сама изцяло с помощ от форума и ще се радвам за подсказка и за други оферти...водещо е морето ,гмуркане,екстремни пързалки,зеленината...Извинявам се за дългия пост! Благодаря предварително !
[/quote]

Ако не разбирам грешно със датите (07-12/07/2019  -4 възрастни за 5 нощувки)  цената е висока ..
за същите дати намирам за 2300лв.

Цените в Booking sa доста са високи сравнимо местните агенции..

# 662
Извинявам се предварително  за нахлуването....направих резервация за Vonresort Golden Beach 07-12.07.2019 за 4-ма като 2-мата са младежи на 18 и 16г.
 за 3000 лв. Тъй като резервацията ми е с безплатно анулиране  през Booking,все още продължавам да проучвам  и имам няколко въпроса...ще имам ли проблем на място с това,че резервацията е през Booking, заслужава ли да сменя резервацията за  Соаst ? Знам,че всичко е субективно,но приемам всякакви съвети и предложения.Организирам всичко сама изцяло с помощ от форума и ще се радвам за подсказка и за други оферти...водещо е морето ,гмуркане,екстремни пързалки,зеленината...Извинявам се за дългия пост! Благодаря предварително !
[/quote]

Ако не разбирам грешно със датите (07-12/07/2019  -4 възрастни за 5 нощувки)  цената е висока ..
за същите дати намирам за 2300лв.

Цените в Booking sa доста са високи сравнимо местните агенции..

[/quote]юСъжалявам за техническата грешка:blush: Става въпрос за 7 нощувки от 05.07..Благодаря за включването, за неуморните усилия и търпението към нас, все още неопитни туристи:hibiscus:

# 663
  • ВАРНА
Добре ли е  530 лв. за 7 дни Ол инклузив в Monte Carlo Alanyia 4+* хотел с автобусен транспорт в цената за Великденска почивка   от 28 април - 4 май?  

Как е хотела....

# 664
  • София
Здравейте!

До сега никога не сме почивали в Турция. Искаме тази година да отидем там на море. От няколко седмици разглеждам сайтовете на туристическите агенции и си харесах хотел "Aurum Moon" в Дидим. Резервация още не съм правила. Но, днес, когато влезнах отново да разглеждам сайтовете на туристическите агенции, тъй като излезнаха  нови срокове за ранно записване, видях следното:

- хотел Aurum Moon вече е The Roxy Luxury

- хотел Aurum Exclusive вече е The Roxy Luxury Natures

- хотел Aurum Didima Spa вече е The Roxy Luxury Spa

Някой знае ли дали хотелите са с нов собственик или просто са им сменени имената.

Благодаря предварително за отговорите.

# 665
  • София
Адалия Елит-Лара покрива всичките ви критерии.Може би ще има и други българи?Но в сравнение с цената от миналата година на ранни записвания е доста висока.

Благодаря. Да, цените на тези, които миналата година следях, включително и този са с по около 350- 400 лв. нагоре. Но той, Гранада в Белек и Аска Лара остават с най- ниски цени в класацията. Единствено на Гранадата е нищожна разликата с мин. година, а другите два го настигнаха.

Последна редакция: пт, 04 яну 2019, 22:43 от Chochkata

# 666
Jana 08 хотелите са с нови имена и нов собственик.

# 667
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и Честита Нова Година! Пожелавам на всички здраве и възможност да осъществят мечтаната си почивка.
Да Ви питам за Adalya Elite Lara за тази година няма ли кандидати?
Досега не сме почивали в Анталия и мислех да заложа на него за първо посещение, след Vogue и Sunis Efes.
Какво ще кажете? Дайте ми  и някое друго предложение в същия клас и ценови диапазон. Ние сме с дете и атракцията са пързалките, но там всеки един има. Любители сме на риба и различни меса. На хубав плаж толкова не държим, но все пак да го има. Нещо с цените тази година не знам как ще се получи. Според нас не си заслужават вече толкова високите цени. Искрено се възхищавам на тези от вас, които сами си организирате почивката и пътуването, и ще се насладят на хотели като Sueno Deluxe например.
Приятен ден от мен

Няма да сбъркате с този хотел, почивах преди 3 години там, но не се сещам как бяха с рибите Simple Smile))), имаше но не помня бяха ли в изобилие Simple Smile)))

# 668
Добре ли е  530 лв. за 7 дни Ол инклузив в Monte Carlo Alanyia 4+* хотел с автобусен транспорт в цената за Великденска почивка   от 28 април - 4 май?  

Как е хотела....

Не мога да дам отзив за хотела, но в момента има оферта в Грабо със същите параметри за 330 лева + 130 лева за транспорт.

# 669
Ние се спряхме на Von resort golden beach, Сиде. Тези дни мислех да резервирам. Днес изчетох мненията в tripadvisor и има доста отрицателни коментари и се замислих дали да е там. Като началото на юни цената ме устройваше. Държа на хубав плаж и хубава храна. Може ли да предложите друг добър хотел в този ценови клас?

# 670
Здравейте на всички, за първи път планираме да почиваме в Турция, в началото на септември, двама възрастни с 2 деца, на 15 г. и 5 г., малкия е много дивни непослушен, нито град сме избрали нито хотел, чета, чета и все не мога да кажа ето това ще е, мога да сведа примерно да Дидим или Кушадасъ като град, може ли предложения, храната е важна също като качество и количество, чистотата...благодаря предварително.

# 671
Ние се спряхме на Von resort golden beach, Сиде. Тези дни мислех да резервирам. Днес изчетох мненията в tripadvisor и има доста отрицателни коментари и се замислих дали да е там. Като началото на юни цената ме устройваше. Държа на хубав плаж и хубава храна. Може ли да предложите друг добър хотел в този ценови клас?

Мога да Ви предложа десетина добри хотели с хубав плаж, но няма да са на тази цена. Всъщност най-големия плюс на Vonresort golden beach е именно цената. Няма друг хотел, който да е разположен на толкова добър плаж, да предлага добри условия за почивка, да има аквапарк и да е на такава цена. Бързам да направя уточнение, че сравнявам хотелите предлагани от родните туроператори. Ако сами си правите резервацията и дебнете промоциите в различните сайтове, има възможност да намерите и други добри хотели, включително такива, които не се предлагат на родния пазар. Има вероятност и да попаднете на добра оферта и за Камелия или Суено Сиде. Миналата година имаше един момент, в разгара на сезона, в който цените на Суено се доближаваха до Vonresort golden beach. Пак бяха по-високи, но разликата не беше толкова голяма. Но ако гледаме базовите цени, Vonresort определено е много по-изгоден вариант. Естествено е да има някои минуси. Няма как хем да е най-икономичния добър хотел, хем да е перфектен отвсякъде.

# 672
  • Пловдив
Аз сама почивка не организирам. Не мога. Държа да е със самолет и обикновено ползвам агенции за ранни записвания. Но имам едно основно притеснение. Ясно е, че във всеки хотел, при еднакви стаи, има такива, които са в по-лошо състояние. Логично и да ги предлагат на тези, платили по-ниската цена при ранните записвания. Дали е моя параноя......Миналата година се случи точно това. Смениха ми стаята. Но ако нямаше свободни стаи.....И тук съм чела, че е редовно се сменят стаи. Поне не отказват. Ако мине номерът.

# 673
Не мисля, че има нещо такова.
Ако не бъркам май на ваучера за настаняване не пише цена? Само бр гости и вида стая, т.е. на рецепция не знаят каква цена сме платили за съответната стая?

Според мен настаняването си е на късмет, дават наред каквито стаи имат свободни от съответния вид, защото не рядко се случва и обратния вариант - да платиш по-евтина стая, а да получиш по-скъпа.

# 674
Точно така. Миналата година в хотел в Кушадасъ платихме 7 стаи изглед градина, всички ни настаниха изглед море. Дори 3 от стаите в къщички на първа линия, с х2 стаи в апартамент.

Общи условия

Активация на акаунт