Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 10

• 88 104
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
 И на мен ми се видя скъп точно този прах и за да съм на далавера купих голямата разфасовка за 40 пранета.

# 91
  • Варна - Черна гора
Във Варна, Гранд Мол от много време има само малки опаковки за бяло пране. Струва ми се, че големите са все още на старата си цена (11.99), съдейки по цената им в Германия.

# 92
  • София
Ей сега прочетох това за Ammonium Alum или алуминиев сулфат:

"Безопасността на Alum зависи от множество фактори. Всяка форма на алуминиев сулфат може да се нарече "стипца", включително токсични версии на химикала. ... Алумът може да се използва за накисване на някои кисели краставички, но вече не се използва в крайния разтвор за очистване. Алуминият в дезодоранта може да се абсорбира през кожата в кръвта."

Мдам, последното изречение май ще ме откаже от кристала на dm, който основно ползвам от години.

Potassium alum е калиев алуминиев сулфат. Има го в бакпулвера (!) и в стипцата за бръснене.
(Хм, ми то хората едно време са се мажели със сода за хляб под мишниците, сега с подобие на бакпулвера Simple Smile )

Е, аз не съм специалист и не претендирам за точност, това прочетох в Гугъл.

# 93
  • вкъщи
Намалението е на всичко, без детски млека . Питах днес изрично-дори ако е на промоция от брошурата, пак го намалят. Утре ще ида отново, прах Ариел е на 7,50 на промоция-тоест става 6 така. И доста други неща набелязах, но не можех да нося толкова.

# 94
  • Пловдив
 Peace
 язък за Ариела!Купих оня ден...
дано утре позаредят...че ще е разграбено днес.

# 95
Нищихме състава му в една друга тема, мисля в тази за перилните - различни са нещата, без алуминий е мисля.
Взех си, имаше. Близо 6 лева струва, не е 4-5 лв. За два месеца ми свършва, но аз си го ползвам редовно всяка сутрин.

Взех и два сапуна Дав, нищо друго.

Прах Денкмит кога е станал НАД 7 лева - отказах се, не съм вземала.

# 96
  • до едно тепе
Аз си взех дезодоранти- ролка. Има на Алверде без алуминий и съм горе долу доволна от него. Взех душ гел, кристали за коса, дезодорант и самобръсначки за мъжо. Паста за зъби. Крем за лице си взех да го пробвам. Видях че са заредили отново водата за ютии от 2л. Но имах още за обикаляне по задачи та утре ще идем с мъжо с колата. Да заредя 3-4 бутилки.

# 97
  • София
Нищихме състава му в една друга тема, мисля в тази за перилните - различни са нещата, без алуминий е мисля.
Взех си, имаше. Близо 6 лева струва, не е 4-5 лв. За два месеца ми свършва, но аз си го ползвам редовно всяка сутрин.

В немският Дм пише че съдържа алуминий. Сега проверих.

# 98
Аз си купих стика на Алверде (не сега, преди 2 седмици) и честно казано не върши почти никаква работа. Рол она на същата марка е по-добър. Зимата си правя експерименти с подобен род продукти, за лятото нямат шанс, поне при мен.

# 99
  • София
При мен трябва силен продукт,че положение е тежко,жега,студ все се потя. Исках нещо не толкова вредно, ама май няма да стане.

# 100
И аз ще се възползвам от намалението и ще взема прах, мокра ТХ и сигурно в магазина ще се сетя и за нещо друго. Кърпичките им за очила са хубави, но имам неотворена кутия. Също ТХ и кухненската им ролка са хубави.

# 101
  • Пловдив
От тази серия ползвам аз,бял,сензитив...не трае 24ч.,но така е с тези без алум.соли...трябва по-често нанасяне.

# 102
Аз си правя домашен дезодорант от само 3 съставки -- кокосово масло, сода бикарбонат и капка лавандулово масло за аромат като последното не е задължително. Изключително съм доволна, цяло лято го тествах и мога да кажа, че нито един път не ме е предал, а си се потя стабилно.

# 103
  • София
И сега като са повишили (иначе евтиния денкмит прах) - какво ще пазарувате?

# 104
  • София
Аз си правя домашен дезодорант от само 3 съставки -- кокосово масло, сода бикарбонат и капка лавандулово масло за аромат като последното не е задължително. Изключително съм доволна, цяло лято го тествах и мога да кажа, че нито един път не ме е предал, а си се потя стабилно.
А  как го нанасяш?  И ако може точните пропорции, да видим дали няма да ме домързи да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт