Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 10

• 88 899
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Нямам абсолютно никаква представа какво са писали-брисали и защо. Това са катионни дезинфектанти и температурата няма никакво значение за действието им. Точно защото са катионни не трябва да се смесват с перилни препарати и омекотител.

# 556
  • София
Благодаря! Полезно е да се знае.

# 557
Дезинфектант видях в новата брошура на Метро за 6 лв

# 558
  • В свой си свят :))))
Ох, момичета, вчера срам не срам изпаднах в абстиненция Laughing Едната колежка в офиса си купила скраб за тяло на Балеа с кокос и кафе и от любопитство го отвори да го душка.... и иииииииии полудях по аромата..няма такъв кеф! Естествено не издържах и преди да се прибера от работа и аз се сдобих с него, както и с 2 чорапогащника на SCHOLL от промоцията им.
Имаше питане за препаратът за стъкла на Denkmit - много съм доволна, ползвам го много време!

# 559
  • София
Има ли в ДМ малка опаковка (до 100мл.) мицеларна вода, независимо от марката?

# 560
  • русе
На гарниер мисля че има малка🤨

# 561
Купих си термозащита на Balea, една розова опаковка, ами не съм доволна изобщо...

# 562
Чорапогащниците на Шол заслужават ли си?

# 563
Аз съм много доволна от кухненските мокри кърпи, често ги пускат за около 2лв. Преди време използвах препарат за почистване на дървени повърхности, справяше се добре с прах, но нямаше никакъв аромат. Също много харесвам душ-гела от бебешката серия, преди бяха в сини опаковки, отдавна не съм купувала/baby love/. В гимназията, дм беше в мола до училище и беше голямо разхищение, винаги намирах по нещо, което да липсва на майка  ми, доста често имаше нови придобивки за домакинството. А за козметиката, дори няма да коментирам... 😁

# 564
Купих си термозащита на Balea, една розова опаковка, ами не съм доволна изобщо...

И аз я имам. Нищо особено. Какви са били твоите очаквания всъщност?

# 565
Има ли в ДМ малка опаковка (до 100мл.) мицеларна вода, независимо от марката?
Има да, а до касите има щендер със всякакви неща в малки опаковки (шампоани, балсами..)

# 566
  • София
Според мен те са за определен проблем, като например разширени вени. Имат стягащ ефект. Аз си взех от предишната промоция, много се чудих, защото материята не ми хареса и още не съм го носила, защото е тънък. Взех бежов, защото черното ми се видя много черно.

# 567
Според мен те са за определен проблем, като например разширени вени. Имат стягащ ефект. Аз си взех от предишната промоция, много се чудих, защото материята не ми хареса и още не съм го носила, защото е тънък. Взех бежов, защото черното ми се видя много черно.

Много ти благодаря за отговора! Ще пропусна.

# 568

И аз се интересувам от чорапогащниците. Имам разширени вени и може би ще ми бъдат полезни. А доколко са здрави? Късат ли се лесно като другите?

# 569
  • София
Млякото за коса на Балеа с манго при нас го няма от декември, някакъв заместител или подобен продукт да знаете?

Общи условия

Активация на акаунт