Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 10

• 88 893
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Купих си термозащита на Balea, една розова опаковка, ами не съм доволна изобщо...

И аз я имам. Нищо особено. Какви са били твоите очаквания всъщност?

По принцип на момента няма как да разбера дали действа всъщност,но поне да не вреди-след използване косата ми става една суха и твърда,останалите неща,които използвам-шампоан и балсам са си същите,които по принцип ползвам

# 571
  • русе
За кой скраб с кокос точно бяхте обсъждали, снимка може ли?
Днес обикалях,но като не знам какво да търся?

# 572
  • Somewhere in Spacetime
За кой скраб с кокос точно бяхте обсъждали, снимка може ли?
Днес обикалях,но като не знам какво да търся?
За пилинга за устни ли?

# 573
Мисля , че скраба с кокос и кафе е в пакетче, в нашите ДМ-и стои при лосионите им или при Балейските неща за лице и т.н.

# 574
На гарниер мисля че има малка🤨
Тази на Гарние по неясни за мен причини са я направили от 125 мл. Ако ти трябва за ръчен багаж в самолет не става. Иначе Нивеа имат от 100 мл.

# 575
Двуфазната на Гарние е 100мл, розовата е 125мл. Нивеа с лилаво е 100мл. Стоят до касите. Все си мисля че Алверде и Балеа имат малки води, но на щандовете с техни продукти.
Друг вариант не дрогерийна е Биодерма 100мл.

# 576
  • В свой си свят :))))
ето този е в пакетче, сух и много ми харесва.

Чорапогащниците на SCHOL са за хора с разширени вени и стоящи по цял ден на крак. Аз ги харесвам много, вършат ми добра работа, здрави са, равномерни като цвят, заслужават си парите ( поне за мен ).

# 577
Преди време беше доста хвален този крем

Днес го купих за дъщеря ми и понеже изтисках повече, реших да си намажа шията. Такова лютене  на очите отдавна не бях имала. А иначе е "тестван срещу алергии и препоръчан от Немската асоциация за алергии" Unamused

# 578
  • Somewhere in Spacetime
На Babylove козметиката за бебета не ми харесва. Обаче тази на Alverde е много добра и не я сменям. Жалко, че нямат крем за подсичане!

# 579
Измивният гел за бебета на Бейбилов е много хубав, друго не съм купувала.

# 580
На Алверде май не съм купувала нищо от бебешката серия.
На Babylove ползвам едно мляко за тяло с хамамелис и пантенол, душ гела и мокрите кърпи.
А в интерес на истината кожата на дъщеря ми стана значително по-мека от 2-3 намазвания с горепосочения крем, явно на нея й се отразява добре.

# 581
  • София
Разходих се снощи до нашия ДМ, не открих малка опаковка мицеларна вода, освен на Garnier. Взех си почистващи кърпички за лице на Балеа от "2 на цената на 1".

# 582
Измивният гел за бебета на Бейбилов е много хубав, друго не съм купувала.
От 4 години го ползвам ежедневно, наистина е много хубав!

# 583
Детето е вече почти на 5,но по ръцете и крачетата има участъци с груба кожа.Не е обрив,мн ситни пъпчици ,личната кажа,че трябва точно там да мажа с крем,за да се изхрани кожата,нещо да препоръчате в този случай от ДМ?

# 584
Крем с уреа.

Общи условия

Активация на акаунт