На вълна фантастика съм. Колко му е да изгледам и подвизите на Хаканчо. Вероятно и без превод ще е интересно да се гледа Ча като екшън супер герой.
.

Само дето Протектора не може да му се намаже на кутрето, не че е имал и претенции де, но с това грачене фентъзи та фентъзи, човек очаква по-скоро наистина да види нещо много фентъзи нали? Накратко нямаше Фърчане
Да ви кажа че ако не беше заради Ча, след първа серия изобщо не бих си направила труд нататък. За мен сериалът се оказа много шум за нищо, дано да не съм преценила правилно и да греша, много да греша, искам заради Ча по света да се хареса. А Ча беше страхотен, неговия Хакан много ми хареса
Ама да бяха оствили лекото комично излъчване което имаше героя в самото начало- там с килима икаката или докато ядеше и как после разпери ръце

Може би днес пак да погледам, може пък да си променя мнението.
Как се киска, казал е нещо и се е притеснил 

цитирах Надето тя го сложи
ще научи испанския . Много е обичан там не случайно приканва да го зяпат
Занесе на една един килим ма тя грозна , той не подбира и я метна на леглото . После Лейла .
Евалла за играта му ! Хазар в ролата на Зейнеп добре се справя . На Окан каква му е ролята от добрите ли е ? 

бях се настройла да фърчи като Батман .
забележителности , история . 

А нататък в серииите не остана нищо от тази забавна страна на героя.

НИ е мъка за гледане . Как издържат актьорите . Филка е болна сериозно , не хамиле . На Сашо много му се струпа . Болно дете и затънал в дългове заради Филкини .
това е ам. продукция не сълзи и сополи .

Ча го разпитваха човека си каза това е да си актьор . 
Май ще го пусна с озвучка , щото не разбрах къв е този дето го търсеха с лудата му майка . Хакан и показа белега и тя изплю някъв пръстен от устата . Застреля по погрешка сина си Хакан се фана за главата . Дойдоха някви и те се измъкнаха . След това отисде у фирмата при Лейла . 

после дойде се снима с тях . Вечерта парти. Гледката на моста невероятна
Хакан бодигард със слушалка в ухото . Много му отива кАстюма
Като въртя пак сцената май си е дибюдюс Ча . Искаше ми се повече кА я опря на стената . Развихриха се паралелно с битката .
. Музиката има места, на които не ми е таман и малко мудно върви действието. Имаше моменти, в които твърде многото говорене ме подразни, можеше и без него. Трудно ми е да преценя към каква таргет група е насочен сериалът, освен естествено към Чачовите фенове.
Получиха се две битки
А любовта е от вратата и за краката, даже то май първо е страстта, а после идва любовта 

.
Препоръчани теми