ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 751
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

светиии Crazy Crazy
кой епизод е   с  пистолета  по баклава , който сте сложили ?  

Мдаам никакъв го няма  Rolling Eyes  мина премиерата и се окопа . Готват си  със съкровищетУ    и не стават от леглото  Mr. Green
 Ще празнуват празниците . Не ваярва на късмета си  кака ви Дуня .  ОнурБаш     за следващата ще се изказва колко е умна и чаровна . За Ардуч и Гюпсе  казал колко си отиват  Mr. Green Joy Техните ги разкъсват от критика .

https://www.dizibox.pw/the-protector-hakan-muhafiz-1-sezon-1-bolum-izle/

Маргии в темата на Бурчин пренесох  този линк .    Този дето го размятаме успявам да гледам . Все нещо е  докато намерим по - добро .  Краят  не съм го изгледала но разбрах , че се появява Руя - героинята на Бурчин .  

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456247192%2F5bef865f7df52 … _-58199741_836366
 тази песен  е супееер за фон

Във форма   е  у фантастиката и ролята е различна . Ако не ни харесваше  няма го спестим .  В Прилива е клоун  Stop нито визия , нито сюжет , ни пертньорка .

Heart Eyes

този го зашлеви на супер героя нищо му няма и онзи падна от стола  Joy
 Вторият сезон през 2019  кога  още не са  решили .

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 22:07 от femmi2

# 601
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
По баклава и с пистолет е в последната серия. Peace

Феми, аз не разбрах защо и какъв проблем имате с гледането.  newsm78
Аз изгледах и изтеглих всички серии без превод от един линк, който бяхте сложили тук в темата.

# 602
 Профи втори епизод  не можа да ми го отвори преминах на следващите  . Четвърти зооор.

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 22:00 от femmi2

# 603
Феми, пробвай тук - http://www.hdfilmcehennemi2.org/the-protector-hakan-muhafiz-1-sezon-izle1.html/3

# 604
  • Варненска клюкарка
Проф, на онлайна понасича или трудно отваря затова мрънкаме Crazy

Цитат
Heart Eyes Heart Eyes

Има доста интересни диалози на места Mr. Green Хакан казва на Зейнеп че си падала по всичко старо, намек и за връзката и с някакъв, казва и че я използвал за секс, а тя му отвръща че тя използвала въпросния за секс Joy

В началото тя казва колко е чакала защитника, а им дошло "това" А "това" е треперещия Хаканчо омотан в някакво одеало и незнаещ въобще за кви защитници му говорят тези хора и какво искат от него hahaha

Heart Eyes

Интервю и фотосесия днес в Хюриет. Малко си противоречи Айча. Първо по интервюта говореше че били професионалисти с Ча и нямало нищо неудобно в горещата сцена. А сега казва че имала ясно определени граници докъде може да стигне в такива сцени. Цитирам по памет, защото изгубих някъде руския превод на изказването и... Но противоречието беше очевидно. Според мен се оказва малко неподготвена какво ще и донесе партньорство с Ча, хеле пък една такава сцена...

Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 22:18 от Беллора

# 605
Под граници вероятно има предвид, че нея не я разсъблякоха. Остана си облечена.

# 606
  • Варненска клюкарка
Проф, може, но мисля че за сегашния случай въобше не е стоял въпрос за събличане - една гола партньорка и Ча както мърдаше гол там, нещата щяха да забият към съвсем друг вид филм... Струва ми се че просто Айча е шашната от случващото се. Още на галата изглеждаше много спечена, не се усмихваше и стоеше доста скована и някак отделена от останалите. Тя е също много прикрита в личния си живот подобно на Ча, почти нищо не се знае за нея и сега това което става сигурно доста я обърква, предвид че сънародниците и по традиция бъркат актктьори и персонажи, сериал и реал... Ужасен негатив се излива по нейн адрес и може би е задействала някаква защитна реакция, вчера беше си спряла коментарите в Инста...

Ча/Хакан и Емир някой си на Буюк Ада

# 607
Супер финал на Фермата, Дидо бе нашия семеен фаворит открай време. Party
Разгледах фотосесията на Айча за Хюриет и мноооого ми хареса, Heart Eyes но в никоя руска група не открих превод на интервюто с нея, само инфо за изказването й, което е споделила Ивчето.
Какви граници, Laughing какви пет лева? Mr. Green

# 608
  • Варненска клюкарка

Наде, то и аз не уточних, ставаше въпрос за фрагменти от интервюто, конкретно този който е в известно противоречии с предишни нейни изказвания Peace

# 609
 wavey

Където и да погледна днес, навсякъде пишат за огромния успех на Защитника с Ча Party и високия му рейтинг. Party

# 610
  • Варненска клюкарка
Наде и аз сега наминах и виждам това за което говориш. Това е най-важното, това си пожелах, харесва ми или не сериала, искам само по света да се хареса, защото обратното ще е много гадно за Ча, да не говорим как ще го разпънат жълтите парцали в родината му. Много се радвам че отчитат Защитника като успех, слава Богу bishop

И забавната сцена с каката Party

Пък тука ми е чист Емко Party Heart Eyes

Party

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 18:58 от Беллора

# 611
  • Пришълец
Отбелязали са 25-та годишнина на Медяпъм...

Пууухчо Heart Eyes

На пръсти се е повдигнало момчето hahaha

и т.н. Laughing Има още куп познати и непознати физиономии.

newsm53 smile3501

# 612
Ехооооооо, къде стееееее? Thinking
Много инфо, много нещо, а вас Ви няма.
Скрит текст:
#Teammy_TheProtector #Teammy_HakanMuhafiz

🔥Интервью Чагатая Улусоя, Айчи Айшин Туран и Хазар Эргючлю для T24:

Какое это чувство, принимать участие в первом турецком сериале для Нетфликс?
Айча: Немного волнующе, но в то же время, это большая гордость, конечно. Быть первыми - приятное чувство
Хазар: Точно. На самом деле, очень волнующе быть частью первого турецкого сериала от Нетфликс.
Чага: Мы взволнованы с самого начала всего процесса, потому что у нашего сериала есть отличия от порядка, к которому мы привыкли. Обычно в сериалах мы снимаем, спустя неделю серия транслируется, и мы тут же получаем комментарии, смотрим и анализируем их. Но Защитник закончен. Мы ждали, ждали и чем ближе мы к выходу, тем усиливается наше волнение.
Но самое важное - это продолжение. Нет такого, что мы закончили и всё. Как пойдёт дальше, будет ли ещё инвестиции в Турцию? Будут ли ещё проекты? Важнее продолжение работы.

Как по вашему сериал воспримут в мире?
Хазар: Да, потому что в сериале Стамбул представлен как отдельный персонаж, старый и модернизированный. Я думаю, что город хорошо представлен как синтез востока и запада, на языке Нетфликс. Не так ли?
Айча: Да, мы надеемся что так и будет, потому что иногда непонятно как пойдут эти дела.. Отныне всё в руках зрителей.
Чага: Да, мы попробовали сделать что то, получилось нечто прекрасное. Вся команда старалась изо всех сил. Если спросить меня каким будет итог, то я думаю что его будут смотреть в мире, дай Аллах. Но даже в противном случае, мы сделали это первыми, попытались разрушить эту дверь. Со своей стороны я чувствую себя спокойным и довольным.

Хазар и Чагатай, какого это быть снова вместе после «Прилива»?
Хазар: Работать с Чагатаем, то есть..
Чага: Она сказала «Да хватит уже».. (смеются).
Хазар: Работать с Чагатаем действительно очень легко. Мы с ним друзья и то, что мы уже знали друг друга, было большим преимуществом, конечно. Очень весёлые и спокойные съёмки. Было прекрасно, мы много веселились на съёмках.
Чага: Мы работали с Хазар 2 года назад, после этого наша дружба продолжилась, мы никогда не обрывали связь друг с другом. Потом мы вновь встретились на этом проекте, но им другими товарищами, например с Айчой мы только познакомились, но не было чувств что мы чужие. Как будто мы всегда были знакомы, эти искренние отношения помогли создать очень тёплую атмосферу на съёмках. Мы работали в прекрасных условиях, могу сказать, что этот год был очень эффективным.

Как долго вы снимали 10 серий?
Чага: Съёмки длились 2,5-3 месяца, но др этого был подготовительным процесс. В общей сложности, ушло месяцев 5-6.

Раз уж разговор пошёл об удобных условиях, мы знаем что в нашем сериальном секторе есть такие проблемы, как длина серий, условия труда и многие другие аспекты. Неоправданная длина серий у серий всегда безрезультатна. Если сравнить условия ваших прежних работ, с работой с Нетфликс?
- [ ] Хазар: Конечно, было очень удобно. В первую очередь, разница в длине. Мы снимали максимум 50 минут, было очень легко. И всё было понятно от начала до конца. Весь сценарий у нас на руках. Мы знали где начинается наша история и к чему она приведёт. Поэтому у нас было время играть и долго долго думать о будущих сценах. Мы работали в лучших условиях, нам было комфортно, мы могли предлагать свои идеи, не соревновались со временем. У нас не было волнений по поводу того, успеем мы или нет. Поэтому, это действительно другой опыт. 50-минутная съемка многое меняет в жизни.
- [ ] Чага: Эффективными съёмки были как со стороны актёров, так и режиссёров и всей остальной команды, очень здоровый съёмочный процесс.
Актёров и команду называют роскошной, но вот что на самом деле было роскошью..
Чага: Роскошь в том смысле, что у нас было много времени для самих себя. Обычно мы работаем по 6 дней, чтобы снять 130 минут. Сценарий приходит ночью, его нужно запомнить уже к утру. А здесь 10 серий уже были готовы, всё было известно. В этом плане не было никаких проблем.
Айча: Как говорится, чем меньше времени, тем комфортнее. В остальном, могу сказать, что мы работали над каждой серией как над фильмом.

Хазар и Чагатай, у вас были сцены с драками. Вы брали уроки?
Хазар: Мы хорошо изучили всё.. Если честно, то очень много репетировали и работали. В основном мои активные сцены - с драками. И их было так много. Мы ходили на 2-х часовые занятия каждый день. До начала съёмок, мы много готовились, репетировали, занимались. Поначалу драки казались мне сложными, но потом мне понравилось, я легко адаптировалась. Думаю и дальше этим заниматься (смеётся).
Чага: Я человек, который любит экшн. В моем прошлом проекте был полный экшн, мы постоянно репетировали. Поэтому тело было привыкшим, здесь это было немного легче.
Хазар: Да, Чагатай был хозяином положения.
Чага: Из за того что в прошлом сериале каждую серию был экшн, я привык к этому темпу. Прекрасно прошло всё. Мы развлекались, очень много развлекались на съёмках.

Какой метафорой вы бы охарактеризовали треугольник Стамбул - Защитник - Бессмертный?
Хазар: Думаю, этот вопрос лучше задать Нетфликсу и нашему сценаристу..

Вы раньше интересовались фантастическими сериалами?
Хазар: Если честно, я не очень интересовалась. Но после этого проекта заинтересовалась. И начала погружаться в этот мир.
Чага: Я тоже не поклонник, но проекты Марвел смотрел с детства. Объясню так: я 7-8 лет занимался профессиональным баскетболом. Но я не люблю смотреть на игру, я люблю играть. Я не получаю особо наслаждения при просмотре фантастических проектов, если честно. Поэтому для меня было очень заманчиво окунуться в этот мир.
Айча: Я тоже не получаю.. И не только от фантастических, я получаю большее удовольствие от просмотра эмоционально заряженных работ.
Чага: В этом проекте зрители могут увидеть всё. У нас есть и драма, и любовь, и комедия. Внутри фантастической истории спрятаны все чувства.

Най-обсъждан сериал миналата седмица е Защитника, а популярността му продължава да залива света.
#Teammy_TheProtector #Teammy_HakanMuhafiz
На четвертый день показа на платформе Нетфликс количество стран, в которых сериал Защитник попал либо в тренды, либо в популярные увеличилось в разы. Среди них, разумеется, Турция, вся Латинская Америка, Германия, страны СНГ. Но самое главное, что сериал попал в тренды во Франции, Великобритании и США, то есть он стремительно становится хитом мирового масштаба

Erkan Petekkaya о сериале #Защитник :
#ErkanPetekkaya #CagatayUlusoy
Это единственный проект,произведённый в Турецкой Республике для всего мира.Сериал хороший или плохой,скажет зритель.Но,то,что такая известная во всем мире платформа,как Нетфликс,решила создать первый оригинальный турецкий сериал придаёт большую гордость нам.Я благодарю всех,чей труд был задействован в создании проекта «Хакан:Защитник».Наш сериал представили всему миру.Мы можем создать десятки сериалов для любой,подобной Нетфликс,платформы.Потому что,такая сила у нас есть.Еще раз поздравляю всю команду «Хакан:Защитник».Они представили нас всему миру.Отдельно поздравляю актера Чагатая Улусоя.Очень хорошо сыграл.Особенно я был в восторге от сцены,где он потягивал чай.Поздравляю.

Хазал на снощното празнуване на 25 години от създаването на MEDYAPIM.
Тачи си я бай Фатю Laughing и това си е.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456247222%2F2fbfb6bffb477 … pl_wall_-58199741

П.П.Докато съм писала Марги се е разписала, но нищо дублирано няма да трия.

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 16:13 от Neidjal

# 613
  • Варненска клюкарка
Цитат
Ей това е резултат, да се окажеш на първо място сред подобни заглавия, браво newsm44 Аз имах съмнения, но много ме радва тази табличка Heart Eyes

На Хазалинда прическата малко ретро ми идва, но на нея и отива така бухнала. Само това червило, ама хайде, и по лошо сме виждали Laughing

Значи това турски жълтур акъл нЕма и нЕма грам надежда  да му дойде ooooh! Питали Хазал дали е вярно че щяла да играе във втория сезон на Защитника. Поне да си проверяват инфо, източници, ама къде ти - от месеци се знае че втория сезон е заснет, пак  като не са писали за трети .... Но не можаха да бият пеперудите по номинация, добре че поне ония си я оттеглиха  Joy   Рускините коментират колко категорично е отрекла и колко уклончиво е отговорила на един друг въпрос преди 2 седмици hahaha

Разликата в социялните мрежи между защитника и НИ е съвсем малка Laughing

# 614
Мдааааа, голяма глупост за Хазал и втория сезон на Защитника, затова минах при рускините инфото по диагонал.
Кофти, да пази Господ. Praynig
Скрит текст:
#Teammy_News
✨Актриса Айшен Груда, которую зрители видели в сериале Наша История, была госпитализирована в одну из больниц Стамбула с желудочным кровотечением. Как выяснили врачи у госпожи Айшен рак поджелудочной железы в 4-й стадии.

Общи условия

Активация на акаунт