Марги, чакай да припомня Филка като булка първия път и на мен прическата и тук ми харесва, но и двете рокли са ужасни

Защо обаче не с настоящата визия 
По времето на Аман снимки на Емир, после пък вместо като Сарп го показваха като Баръш, а сега пък като Сарп
Все с една роля назад. Аман така и не се уреди обаче 

Защо обаче не с настоящата визия 
По времето на Аман снимки на Емир, после пък вместо като Сарп го показваха като Баръш, а сега пък като Сарп
Все с една роля назад. Аман така и не се уреди обаче 

Но днес спогледнах НИ-то и направо подивех

Скумрията го заплашила , че или да идва с нея и лапето в Америка или праща Филка в затвора. И той тоз път отиде и ги организира да му спасят г*зината, при все , че никой от тях не искаше. Двамата братя щяха да го пребият, Тюлка му тегли попръжните, чак и Чичека се обърна срещу него. Ама ако заминел , ще се наложело те да обяснят на Филка
Емиииии извинявай ама ако това е любов, аз съм трамвай

Ей на това аз му викам фантастика
А и както винаги и децата бяха включени в плана , до най - малкото - да взимат пример. И после Филка защо е в прединфарктно състояние

Ама не! Облякоха я по едно пеньоарче, поскара му се малко и си продължиха живота.
Серията завърши как уж Скумрията ще заминава и , че го е хванала - Филка отива в затвора ,когато тя стъпи в самолета и него го няма.. Та Сашо уж катастрофира и тя отива на местопрестъплението и вижда опакован труп. 

Препоръчани теми