ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Варненска клюкарка
Да, косата на Айча е хубава, аз харесвам такъв цвят и форма, както и съчетанието тъмни коси- светли очи, знаете откога исках такава колежка за Ча. Що Берен не беше по-млада Rolling Eyes

Марги, чакай да припомня Филка като булка първия път и на мен прическата и тук ми харесва, но и двете рокли са ужасни ooooh!

# 676
  • Пришълец
И аз така, харесвам подобни по цвят и форма коси. Всъщност винаги много съм обичала дългите коси,, но да не са  проскубани и тънки. Но пък има такива, на които повече им отиват къси. Сред турските Туба Бююкюстюн. Много ми хареса в Джесур. Peace

Берен не е каквато беше преди около 2-3 години. Възрастовата им разлика с Ча би била почти незабележима, ако не бяха промените във вида й. Вече не я виждам същата красота и свежест. Пък с няколко килограма отгоре нещата може би биха били различни, знам ли....

Цитат
Ама вярно, я в каква компания е Чачослав Party Защо обаче не с настоящата визия Crossing Arms
Бел, спомняш си нали Joy По времето на Аман снимки на Емир, после пък вместо като Сарп го показваха като Баръш, а сега пък като Сарп hahaha Все с една роля назад. Аман така и не се уреди обаче Joy

# 677
  • Варненска клюкарка

Колко е красиво това Heart Eyes

Ама вярно, я в каква компания е Чачослав Party Защо обаче не с настоящата визия Crossing Arms
Бел, спомняш си нали Joy По времето на Аман снимки на Емир, после пък вместо като Сарп го показваха като Баръш, а сега пък като Сарп hahaha Все с една роля назад. Аман така и не се уреди обаче Joy

Помня помня Joy

А някой е видял нещата така Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 17:31 от Беллора

# 678
  • Пришълец
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дано Ети или Рори ни разкажат накратко... Лошо ни научиха Mr. Green

# 679
  • Варненска клюкарка
Да, че поне да разберем как се е стигнало до сватба и дали ще има попълнение на отбора.

След малко налазвам у нафталина Crazy

# 680
Аз ще се включа утре вечер, ако рускините успеят с превода за утре. Тая сватба ме изненада. Да не би да е нечий сън ...... Сватбата с Пинки не съм я гледала, но прическата много ми харесва. Може ли и роклята? В изкушението обаче доколкото помня ми хареса като булка. Но най харесвам сватбите на Фера. Там роклята и прическата са без значение. Там младоженецът краси булката. И булката прави младоженеца прекрасен.

# 681
  • Варненска клюкарка
От галата. И Хазалинда се вижда на около метър зад Ча Wink

И на кон - истински Mr. Green
Май не бяхме го виждали така, ама предвид че това е едно от хобитата на Дуда....

Рори не знам къде да я търся предишната рокля, тази снимка я имаше на първата страница и затова я сложих.

# 682
  • Пришълец
На истински кон Joy

Рори, ето я Филиз на първата сватба

Със Сашо

И от любимата ми маргаритена сватба Heart Eyes Mr. Green

# 683
Марги, благодаря!
Със Сашо нито роклята, нито прическата са като за дългоочаквана сватба с любимия. Мислех, че с Пинки само са подписали, а те са правили и купон.

# 684
  • Пришълец
Ами тя и сватбата като романтиката им в някой от предишните епизоди. Laughing Нещо почнаха да претупват нещата...

# 685
  • I Love You 3000
Ох, влизам само да се изкажа набързо. Нарочно не четях , че нямах време Simple Smile Но днес спогледнах НИ-то и направо подивех  #Cussing out #Cussing out
Какъв е този образ на ГГ? Ми то нищо добро , нищо за "пример" не остана у него.  ooooh! ooooh!
Сашо се ожени за Филка докато междувременно въртя планове с цялата рода как да я отърве от затвора зад гърба й.  ooooh! ooooh! Скумрията го заплашила , че или да идва с нея и лапето в Америка или праща Филка в затвора. И той тоз път отиде и ги организира да му спасят г*зината, при все , че никой от тях не искаше. Двамата братя щяха да го пребият, Тюлка му тегли попръжните, чак и Чичека се обърна срещу него. Ама ако заминел , ще се наложело те да обяснят на Филка  ooooh! ooooh! Емиииии извинявай ама ако това е любов, аз съм трамвай ooooh! ooooh! ooooh!
Та в целия масраф да окрадат Скумрията-прокурор и помощника й - Легално участваха полицаят Пинокио и адвокатът Каптан  ooooh! ooooh! ooooh! Ей на това аз му викам фантастика Peace А и както винаги и децата бяха включени в плана , до най - малкото - да взимат пример. И после Филка защо е в прединфарктно състояние newsm78 newsm78  ooooh! ooooh!

И така докато за Филка все още имаше вероятност да си изгние в затвора, Сашо изнагля и си я направи своя жена. А домочадието се опита да ги разубеди да не бързат, но той хитро извъртя нещата , че Филка ще се ядоса и пак ще иде в болница и те си млъкнаха и му я дадоха , без тя да знае , че не я дават. А тя беше твърдо против да го взима , ако дори един от тях не го иска. И както този един беше само Хикмет, изведнъж станаха всички, ама явно я обичат повече от Сашо и си замълчаха.

И тук идва бесът ми - ако Филка в началото с непреклонната си гордост и хладнокръвие си беше останала такава на мига щеше да се разведе със Сашо ooooh! ooooh! Ама не! Облякоха я по едно пеньоарче, поскара му се малко и си продължиха живота.
А , че той е измислил още по - голяма мизерия  ooooh! ooooh! ooooh! Серията завърши как уж Скумрията ще заминава и , че го е хванала - Филка отива в затвора ,когато тя стъпи в самолета и него го няма.. Та Сашо уж катастрофира и тя отива на местопрестъплението и вижда опакован труп.
По напред в серията Филка се буди от кошмар, че уж той е умрял, та.....
На всички ни е ясно , че Сашо го е инсценирал, но дали го е казал на Филка newsm78
И ако пак не еее - егати му и ГГ , егати му и чудото  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да влизааааа Мухафиза , че вече не изържаааам Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

/Между другото не съ го гледала още , не смея и да ви изчета , че ще има да коментирам сигурно. Та се записвам да знам от къде  до къде имам да чета  Laughing Laughing/

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 00:23 от Mrs. Rogers/Evans

# 686
  • Варненска клюкарка
То я видяхме Хазалинда на предната снимка с Ча че е на метър зад тях, направо обща да  си бяха направили Mr. Green

С първата булчинска рокля каква е слабичка Хазал, повече ми харесва .

Ча си е бузест, ама на снимката с коня нещо сякаш ми се виждат бая пораснали пак newsm78

# 687
Ох, като я видя с тоя шивашки метър на кръста ......
Хазал сигурно вече е намразила героинята си с тези извращения на сценаристите. Освен ако рязко са се върнали към идеята за римейк на "Безсрамниците" и тези премислици са от там.
По погрешка написах терористи вместо сценаристи, ама като се замисля обомбиха романтиката и хумора в сериалчето. Определено в последните серии  Барфитата не са ми сладки както в първи сезон и има нещо което липсва или дразни в уж романтичните им моменти.

Защитника има ли го някъде с превод, но да не се изисква регистрация за да гледам?

# 688
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рори, аз го изгледах тук http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/203 … sskom-yazyke.html  . Озвучката си е на Нетфликс.  Peace

# 689
Профче, благодаря!

В момента на диспансеризирането ми тук изгледах Фемирските моменти в 1-2 серии в оригинал. Исках да чуя гласовете им, интонацията, тембъра и толкова бях вътре, че ми харесваше. Обаче нищо друго не мога да гледам, ако не разбирам за какво става въпрос. Днес ще погледам Хаканчо, че ми стига резюмето на Ети и няма да си причинявам гледане на НИ.

Общи условия

Активация на акаунт