ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 500

• 31 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варненска клюкарка
Не е през февруари, а преди новата година. Даже към края на януари е била с Ча в Сейнт Моритц когато още никой не беше се сещал за нея  и когато още не бяха се засичали в някоя обща сцена. Затова казвам че засечката е станала другаде - в реала, а не в сериала Peace
Не мисля че Ча запознава с роднините си всички жени които минават през живота му. Най нормалното нещо е някои да са му по-специални от други Peace
Илка е приятелка с такива които и носят ползи, в момента в който Ча отсвири Дуда и Илка ще забрави за нея Peace

# 91
 Не бях сигурна за февруари  и го редактирах  Peace   аха ... да я разкара  още и се наслаждава

Щом я показа на папараците не мога да кажа че  е специална .ДъФкали сме го изненадата дойде , щото е потаен .

аще една с адашите на парти

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 19:36 от femmi2

# 92
  • Варненска клюкарка
Единствения мъж когото харесвам с брада е капитана, ама дано все пак да не прекалява с дължината ooooh!

# 93
  • Пришълец
Отиват си и то много Heart Eyes Heart Eyes Не знам откога не ми се е случвало да си харесам някоя двойка така.... Е, в сериала не се знае как ще е, но първи впечатления....

Хакан Демир си е втори Емир hahaha Различна роля, но добре позната визия Heart Eyes
Напоследък само Ча и Айча, а докато снимаха сериала почти нищо с тях. Е, и сега не е късно Laughing

Я какво си намерих newsm47 Същия си е hahaha

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 23:25 от Маргарита Н.

# 94

как се залепила  краци ,  чупки то целувки

Личи му , че му е досадно  но търпи . Изморен и блед  разстоянието не е малко . Не си пада по интервюта затова казах, че  мислено е в Щатите и се е върнал заради проекта .  

Ча  се е изкривил фотогфа къде блеЙ

Сушата свърши няма се окопае  презентация , сеси партита  .

Берен Саат се завръща с Нетфликс . Напоследък не ми се  предполагам ще се стегне за проекта .  Ако Негфликс ги събере двамата като главни възможно ли е ? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 10:17 от femmi2

# 95
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Голямо сладурче е Ча на снимките с журналистката.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Айде да пускат вече какво са си говорили + снимките от фотографа. smile3539

Епизодът тази вечер завърши с целувката в унито.  Crazy Heart Eyes

# 96

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 10:17 от femmi2

# 97
  • Варненска клюкарка
Ехаа Laughing Хубав Ча, особено на тази снимка, но що си е заголила краците тая ooooh! Не личи това фотосесия на журналистката ли е или на Ча - то чупки, то целувки и навлизане в личното пространство- малко непрофесионално изглежда. Не е точно досада на лицето на Ча, ама е близо, а може би просто е изморен от пътуването все още.
Надявам се като излезе интервюто да е с други кадри, най-вече по-малко кака журналистка върху Ча. Като я гледам как му се е навряла изобщо няма да се изненадам да видя и въпроси за ЛЖ  Rolling Eyes

И родата се е събрала, може би заради завръщането на Ча, дали тези усмивки всъщност не са срещу него Laughing Бабата сестра и и нейните близки, т.е. най близките роднини на Ча.

Може би Ча се познава с Айше Арман от 2012 г. Участвали са в обща кауза за предпазване жените от насилие. Тези на снимката са създавали чоропогащи под шапката на фирма Пенти. Парите събрани от тях са отивали за благородната кауза.

Ето и статията на руски, ако не разбирате ще разяснявам но не ми се превежда всичко.

https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_149281

Всеки от участващите звезди за каузата е споделил свои мисли по въпроса, ето откъде знам Чачовите:

""Да си човек ... Да кажеш, че си мъж, не е за да вдигнеш ръка на жена, а да й подадеш ръка ..."

Аз разпознавам Айше, Ча, Кенан Доулу и Пелин Карахан, останалите имена са описани в статията от линка.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 10:02 от Беллора

# 98
  • Пришълец
Хубав Ча, но няма снимка с него, на която да е без каката Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нашите до целувката в унито ли стигнали, подозирах към края на седмицата ще е, а то още по-скоро...

# 99
  • Варненска клюкарка
Така е Марги, доста му се е навряла в личното пространство, още малко ще му се качи на главата да се почекне и там. Наистина много се надявам да излязат поне няколко снимки без нея. Така както ни ги показват нещата ми изглеждат много олекнали и точно в стил да се задават въпроси за лж.
Защо дори сериозната им журналистика, щото тази кака я броят за по-сериозна, изглежда толкова жълта. Или ако изглежда една идея по-нормална и сериозна се опасяват че никой няма да я чете ли Rolling Eyes ooooh!
Някак си си мисля че до датата на излизане на интервюто, тая всеки ден ще ни подгрява с подобни кадри.

Тоя кадър с Айча ми е някак странен като пропорции защото тя само по рокля ми изглежда широка колкото Ча дето е мъж и с доста развит като мускулатура торс. Даже и главата и изглежда по-голяма а знам че не е.
Но в близкия кадър са огън Mr. Green

ПП А днес НИ за пореден път с нова конкупенция....Не се наемам да гадая щото навярно и няма да позная Laughing

И с Хазал на визитата за популяризиране на турското кино в Индия Peace
Не му знам името, но тоя високия ми прилича на голямата любов на Дерия Шенсой newsm78

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 12:21 от Беллора

# 100
  • Пришълец
Въпросната журналистка не ми е позната отпреди, разбрах за нея покрай Ча тези дни. Броят я за сериозна значи, а доста несериозно поведение показва, Laughing не се знае с какви въпроси ще го затрупа, разбирам да са провокативни, но дано не се олива и там, че човек остава с подобни впечатления след цялото това чекнене... Буквално му нахлува в личното пространство. Ах, тези каки Joy
Просто ми се иска да видим и само Ча... Дано през следващите дни.

О, да, днес започва сериала с Киво Laughing В предишния с Туба, в този пък ще играе с бившия й мъж... И наш ХаканЮ там, и Феми вчера го спомена. Дано оцелее Laughing

# 101
  • Варненска клюкарка
И с Мелиса Аслъ Памук и Елчин Сангу с които пък игра в КСШ...

Общо взето я разпъват доста неодобрително журналистката точно заради фамилиарнечето и с обектите на интервютата и. И аз нищо не знам за нея, но пишат че това бил обичайният и стил и имаше описана случка, недочетох но май е сложила глава в скута на Мурат Йълдъръм ooooh!

И аз искам да видя само Ча. Или пък например ако бяха седнали да пият кафе и да разговарят в непринудена обстановка щеше да ми е много по-интересно да гледам такива снимки отколкото чекненето на някаква по него ooooh!  

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 13:52 от Беллора

# 102
 Не е това ничина да се задават лични въпроси !   Naughty     Същото си помислих и аз  като му се кикерчи , както каза Марги дори да има ще ги заобиколи. Това  е минуса на славата .
    Дразни ме с тънките намеци    той е мой  .  Ако ми беше пред очите щях да и оскубя шаманските пера   #2gunfire #2gunfire   Айчата гаджосана ли е ?  Супермена и тя ще са звездите на вечерта  на партито . Искам да е стилен Илка да не го навлече с грозни парцаляци .

Оф  нямам настроение  и си го изкарвам на шамана  който ми падне  Sad

Марги  ти си харесала Айчата  не ме впечатлява . Нетфликс няма да му изберат грозофил  .  Прогнозирала съм  някой неща ще видим интуицията ще ме подведе ли ? Rolling Eyes     Ча ще работи още с тях ей тук го записвам ! Дори може да напраят нещо в Америка .

Кивовото ще го погледна . Голяма конкуренция на НИ   Хазал  е добре с рейта няма да я мислим .

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 16:03 от femmi2

# 103
  • Варненска клюкарка
Това с ръцете на Лейля и Хакан сега го видях. Значи освен че ще спасява Истанбул и ще има страстни сцени, може би ще има и романтична любов - фентъзи фентъзи, ама турско фентъзи  Laughing

Фемо ти да не искаш дебели намеци, пази Боже bishop Няма страшно няма да я вземе на пресконференцията. Но съм почти сигурна че тя ще мята къчове другаде и ще пусне нещо в сторито, вероятно в компанията на негови приятели.
Някъде четох че Айча също е много прикрита и не демонстрирала отношенията си с мъже.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 13:58 от Беллора

# 104
 Не дебели намеци Пази Боже !   Достатъчно му се вря на ахтата  плюшен или страстен тигър наистина само кака знае . Mr. Green Mr. Green
Колко ще му се чЕкнат и радват ехе..
  И аз  ще му се радвам  не  по този начин  си каже ей я поредната нахална няма нормални  Joy Joy    

Колежки минават и заминават но  Чачовия поглед си остава   Wink

Дано интервюто  е сериозно .  Ще разкаже за работата си бързо  се сприятелява и сработва .  

да я сложа пак   август когато обяви проекта. Доста пъти съм го гледала.  Забелязват се движенията на лицето му  че го прави от  задължение .   Визията му същата косица , брадица  , вежди . След Ичардето  не е бил на екран . На бавен огън ни пържиха докато разберем разгеле за фантастиката   подробности .  

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 16:10 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт