Не мисля че Ча запознава с роднините си всички жени които минават през живота му. Най нормалното нещо е някои да са му по-специални от други
Илка е приятелка с такива които и носят ползи, в момента в който Ча отсвири Дуда и Илка ще забрави за нея

Не знам откога не ми се е случвало да си харесам някоя двойка така.... Е, в сериала не се знае как ще е, но първи впечатления....
Различна роля, но добре позната визия
Същия си е 

Не личи това фотосесия на журналистката ли е или на Ча - то чупки, то целувки и навлизане в личното пространство- малко непрофесионално изглежда. Не е точно досада на лицето на Ча, ама е близо, а може би просто е изморен от пътуването все още.

Същото си помислих и аз като му се кикерчи , както каза Марги дори да има ще ги заобиколи. Това е минуса на славата .
Айчата гаджосана ли е ? Супермена и тя ще са звездите на вечерта на партито . Искам да е стилен Илка да не го навлече с грозни парцаляци . 

Няма страшно няма да я вземе на пресконференцията. Но съм почти сигурна че тя ще мята къчове другаде и ще пусне нещо в сторито, вероятно в компанията на негови приятели.